سورنا نوشته است:
سورنا نوشته است:
اصلا چیزی ب اسم ایمیجر 36سنسور وجود نداره اون 36اینچ اندازه آنتنش هست. کلا 16سنسور داره. اصل باشه عالیه. رودست نداره. قیمت الان بیاد توی ایران حدود 100میلیون آب میخوره
این پست رو من 15روز پیش گذاشتم ولی بعدش دیگه کسی پستی نذاشت! این یعنی چی?? یعنی اینکه کسایی ک دراین انجمنن 2درصدشون یا با سیستمای بالای 50تومن کار کردن یا دست دیگران از نزدیک دیدن کارکردشو.. تا اسم پول بالای این رقم میاد همه جیم فنگ! توی بخش ردیابها تاپیک ردیابای شرکت دیپ فایندر هم اعلام کردم ک ug50 رو تازه زده قیماش باید بالای 60میلیون باشه(چون اونوقت ک من سایتشو نگاه کردم قیمتشو نزده بود) دیدم هیشکی هیچی نگفت! پس اینکه راجب سیستم ماهواره ای یا زالوتو سیستمای کله گنده بحث کنی کار هرکسی نیست و من ازاین ب بعد اومده دستم ک باید با کی راجب چ مسئله ای بحث کرد و بلعکس!
دوست عزیز چرا شما ناراحت میشید کسی جیم فنگ نزده
درسته که باید در همه موارد باید تجربه داشت*ولی خب این موردی هست که همه ما میدونیم ودرست هست توی ایران کسی بالای بیستومن پول نمیده دستگاه بخره اگر قرار باشه ما200یا400ملیون بدیم یه دست گاهی مثل زالوت یا هرچی رو بخریم خب میریم میزنیم تو یه کار دیگه که انقدرهم خطرو ریسک نداشته باشه
این نمونه دستگاه ها هم نقل نبات نیستند که هرکی خواست بره تهیه کنه بخره حتی خیلی ها هستد هم پولشو دارند هم ارزوشو ولی گیرشون نمیاد که بخواهن بخرند
تازه اگرم کسی بخره کارکردن باهاشون بسیار بسیار مشکله پس بهترنیست بادستگاهی کارکنند که حداقل ازش سردر بیارند و اگر احیانند مشکلی براش پیش اومدبتونند درستش کنند
این دستگاه ها به جزارزو چیزه دیگه ای نیستند
از شماهم خواهش میکنم اگر مطلب با ارزشی هست که میدونید بیان بفرمایید
تاهمگی استفاده کنیم
درسته این گونه دستگاه ها چون توی ایران نیست اکثرا کسی درموردشون چیزی نمیدونه شما اگر تجربه خاصی دارین بیان بفرمایید
***موفق باشید***