با سلام و درود فراوان خدمت همگی !
همانطور که آقا "رنجر" و آقای "با اراده" گفتند، این فرضیه که زیر اون سکه فلز بزرگی باشه قویا تقویت میشه!
به عقیدۀ من، اگه یه بار دیگه محل اون سکه کاوش بشه، میشه به نتیجۀ بهتری دست یافت!
یه دوستی دارم، چند سال پیش به من گفت که با جی پی 4500 یه گردنبند "خوشه انگوری" از جنس نقره مربوط به دوران هخامنشی را در عمق 3.5 یا 4.5 متری کاوش کرد(دقیق خاطرم نیست) ولی قویا فکر کنم 4.5 گفت!
من بهش گفتم احتمالا فلزاتی دیگری هم در مسیر این " گردنبند" قرار داشته که باعث سنس و کاوش هدف مورد نظر شده است!
در این بحث،در هر صورت پاسخ این فرضیه را باید همان شخصی که چنین ادعایی کرده، بده!
به قول مهندس حمید عزیز، این دستگاه شبیه " برنامۀ کودک " هستش! البته " اسباب بازی چینی" هم تشبیه بدی نیست (شوخی)!
به عقیدۀ بنده، اگه این عمقی که خود سایت اعلام کرده، صحت داشته باشه، با داشتن سایر فاکتورهای مثبت، مثل: ثبات، کار در شرایط امواج مزاحم و دکلهای برق ، حذف ذرات زمین و غیره، میشه روش حساب کرد!
به نظرم،پاسخ این فرضیات و همچنین نتایج ارزنده را آقای mani1063 میتونه با دقت بالا ارائه بده!
البته با نظرداشت قیمت، باید توجه کرد که " لندکرافت" و " استینگر2 " و دستگاههای مشابه،عمق بسیار خوبی دارند بعلاوه اینکه فاکتوهای خوب دیگری هم دارند که دوستان انجمن هم از عملکرد این دستگاهها راضیند!.
در پناه خداوند، شاد و پیروز باشید!