با سلام
دوستان دیروز فردی رو بردم یجارو دستگاه بزنه
میخوام بدونم دستگاهش چی بوده آیا ی ردیاب تک آنتن ساده بوده یا واقعا فرق داشته با چیزای دیگه ؟ خودش ک میگه همین یکی هس توو دنیا ، اما ...
.............
نمیذاشت من ببینم دستگاهشو ، و میگفت تا ده متری من نباید کسی باشه ، قسمت آنتنش یه چیزی شبیه یه لوله ی آب بود ک دورش چسب برق بود ، با قطر ده سانت بود و طول لوله حدود پونزده سانت ، اینا رو چشمی دیدم میگم ها.
ته آنتن یه پیچ بود ک میرفت توو دسته.
سوراخ جلوی لوله رو با چسب تا نصفه بسته بود و سوراخ ته لوله باز بود.
دسته ی آنتن رو خوب ندیدم ، اونم لنت برق زده بود و مث اینکه عایق بود ، اما زیر چسب ی چیزایی چسبونده بود ب دسته انگار.
...
دو دستی میگرفتش بالا با کمی زاویه ب پایین ، اگه هدف سمت راست بود لوله کمی ب راست می چرخید ، اگه چپ ، ب چپ
و وقتی رو ب روی هدف قرار میگرفت لوله تند ب چپ و راست میرفت هی.
...
باهاش گف تا ده کیلومتر میزنه و رد میزنه ،
موقع کار از من شمال و جنوب رو پرسید و گفت بریم سمت غرب هدف ، وسط کار ی چی از کیفش درآورد و انداخت توو لوله (سوراخ ته یکطرف لوله با چسب تا نصفه بسته بود) و روو زمین با پاش خط میکشید ، بعد دستگاهشو گرفت پایین بطوری ک دستاش صاف شد و زیر شکمش بود ، باز همون کارا رو کرد و خط کشید روو زمین
آخرسر هم با متر اون خطاشو اندازه گرفت اومد ب ما گفت ک بارتون توو عمق 3 متره و دورش سنگچینه و روشم سنگچینه و ظرف بارتون اینقد قطرشه و اینقدم ارتفاعش.
...
دوستان دستگاهش چی بود ؟
ب آنتنش سیم وصل نبود پراب هم توو زمین نزد مام تکانهای ردیابش وقتی رو ب روی هدف بود واقعا جالب بود.