دوستان این اقای امجد به گفته ی خودش نمایندگی رسمی لند کرافت و او کا ام رو داره بس من وقتی داشتم باهاش حرف میزدم این یارو بدون اطلاعات از بعضی فلزیاب ها اونا رو الکی بد جلوه میکرد ..
و منم بخاطر همین انقد بهش گیر دادم که نگو و اما اصل مطلب اونجاس در مورد این اقا من یه بار بهش مشکوک شدم ..
میگفت من بصوت عمده جنس میفروشم و فقط برای کسایی که دوست یا اشنام هشتند تکی میدم ...
خلاصه من ازش برسیدم خوب شما من رو که ندیدین و فقط ارتباط تلفنی با هم داریم چطور بهم دستگاه میدین خلاصه گفت از صدای شما صداقت میباره
خلاصه سورنا هم باهاش حرف زده بود به ایشون هم گفته بود که تکی میفروشن و حتی گفته بودن که دستگاه رو تو سنندج هم بهتون تحویل میدم ...بعد من یکم شک کرم
اما بعدش بازم این اقا اعتماد من رو جلب کرد ..
همانطور که سورنا و اریانا در جریان هستند این امجد به من گفت که من ادرس شرکت گرت و شماره حسابش رو بهتون میدم و شماره تلفنش رو ..و خودتون برین عراق و از اونجا بول رو واریز کنین بعد دیگه خودتونم همونجا تحویلش بگیرین..این حرفش یه امتیاز خوب به حساب میاد چون خودت از اصل بودن دستگاه مطمئن هستی ..من این حرف رو زدم تا دوستان خوب متوجه بشن که ادم اگه کلاهبردارم باشه تا خودت نری زیر بار نمیتونه کلاه سرت بذاره و اما بازم از دوستان عزیز خواهش میکنم که با یکی دو حرف از طرف فروشنده ها خام نشن
من انقد بهشون گیر داده بودم که بیش اریانا گفته بودن دوستت خیلی وسواسی هستش ..
اخه اونا از ادم های سمج خوششون نمیاد یکی رو میخوان که سریع یه فلزیاب بهش بندازن و کلاه سرش بذارن ...
دیگه دوستان بازم انتخاب با خود شماست و در همه جا حق با مشتریس