حمید نوشته است:
خیلی ممنون آقا مجتبی بابت این توضیح.
در خصوص مساله فیش اتفاقا نکته جالبی رو شما الان اشاره کردین. چون بنده بارها عرض کردم من چیزی از گیجی آنتن هیچوقت ندیدم. اما تفاوت این هست در دستگاه ساخته شده من فیش ها هم مثل تلسکوپی ها هر دو در قسمت زیر دستگاه نصب شده! شاید با در نظر گرفتن همین نکته هم مساله گیجی که بعضی دوستان اشاره داشتن بتونه حل بشه.
در هر صورت بنظر میرسه کلا بهتر همین هست که در حالت باسیم فقط فیش ها وصل باشن و در حالت بیسیم فقط تلسکوپی ها. این در مجموع مطمئن ترین راه هست و پیاده سازیش هم از طریق کلید امکانپذیره.
درود
دوستان عزیز اوندسته از عزیزانی که نمیخوان اینکارو انجام بدن یا بلد نیستن ویا کلا نیترسن 35 رو باز کنن خراب شه
اصلا نترسین
برای اینکه از گیج زدن آنتنها جلوگیری بشه همونطوری هم که قبلا توضیح دادمو بارها هم اشاره کردمو تستهای زیادی هم انجام دادم
میتونید دستگاه رو اصلا با خودتون حمل نکنید و توی یه قسمتی مثلا رو یه سنگ قرار بدید و حتی تا فواصل زیادم ازش دور بشید البته در حالت بیسیم منظورم هست که بیشترین کاربرد رو هم داره
من اینقضیه رو بارها تست کردمو به جرات میتونم بگم خیلی از مشکلات مربوط به گیج زدن آنتنها و حتی قیچیهای الکی و وزنهای غلط رفع میشه و دقت نقطه زنی و قیچی کردن و ثبات حرکت آنتنها و ... بالا میره
در هرصورت موفق باشید عزیزان