haloo نوشته است:
سلام به همگی ..
تا اونجا که من تحقیق کردم و با اکثر فروشنده ها تلفنی حرف زده باشم بنظرم یکی هست به اسم جعفری ..و اذربایجان غربیه
البته اینم ناگفته نمونه که چون جنس هاش رو از ترکیه وارد میکنه شاید یکم گرون تر در بیان ولی همه ی تست هاش باب دل مشتریه
و یکی دیگه از فروشنده ها اقای امجد بود که اونم خودش تهرونه و با تست زیر خاک و باب دل مشتری جنس هاش رو میده و اونم جنس هاش رو از عراق وارد ایران میکنه
هرچند بعضی از دوستان اومده بودن تو انجمن و گفته بودن جنس هاش بدله
ولی هرکی میخوا چیزی بخره فقط و فقط تاکید کنن رو شرایطی که خریدار برای فروشنده تعیین کنه..اگه فروشنده ها با شرایط شما راه اومدن دیگه نیازی به شک نیست و خیلی راحت میتونین اطمینان حاصل کنین
امیدوارم موفق باشین
امجد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز امیدوارم که یادداشتی که گذاشتید تعمدی نباشه .چون اگه ای طور باشه واقعا مدیون همه کاربران این سایت میشید.
امجد همون کرد کلاهبرداره که سر یکی دوتا از بچه های همین سایت رو کلاه گذاشته و 35 و 40 میلیون پول اونها رو بالا کشیده .این جعفری که میگید هم دست راست امجده
اینو بخونین:
http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=17&t=599&start=300دوستان همین جا خدمتتون عرض میکنم و به همه هشدار میدم که گول امجد و دارو دسته ی اون رو نخورید این امجد یه کلاهبرداره بزرگه که تمام دستگاهاشو توی کرج و اصفهان از KXS کا ایکس اس تهیه میکنه و به مردم بیچاره غالب میکنه
آدمای اون هم توی همین سایتها پخش میشن و با نام کاربری های متعدد میان و ..............
باز هم عرض میکنم قصد توهین و اهانت به کسی رو نداشتم ولی چون دیدم ممکنه کسی متضرر شه وظیفه خودم دونستم توضیح بدم
حق نگهدار همتون