roshik نوشته است:
باسلام
چندروزپیش که داشتم به تایپیکهای مختلف انجمن درزیرگروه های مختلف سرمیزدم مخصوصا بعضی هاکه ازنظرموضوعی واماری دررتبه بالاتری بودندمتوجه مطالبی شدم که باخودم فکرکردم بهتره عنوان بشه وازطرفی چون احتمال به حاشیه رفتن موضوعات تایپیک دوستان میرفت صلاح دیدم که این موضوع رودرهیچکدام ازتایپیک های مدنظرم عنوان نکنم وبصورت جداگانه مطرح کنم
بعضی ازعنوانهاروبرخوردم که دوستان باهمکاری نزدیک به نتیجه گیری قطعی نزدیکش کردندکه بطورناگهانی یکی مدعی شده که دستگاه مشابه روداره یاخریده ودستگاهش بامشخصات دستگاه موردبحث کلی تفاوت داره ومیخواهدبه دیگران کمک کنه دوتا موضوع نه چندان مهم ازکارکرددستگاهش میگه ودوستان روازبحث اصلی دستگاهشون به حاشیه میکشونه ودیگه افتابی نمیشه وبااینکارمدتی تایپیکوعملافلج میکنه دوستانم یک مدت منتظرمیمونندووقتی میبینندخبری نیست دوباره مبحث روازنوشروع میکنندو...
یادیده شده فردی مدعی میشه که دستگاه موردبحث فلان تایپیکوداره وبدون منت میخوادبه دوستان برای ساختش اموزش بده هنوزاموزشوشروع نکرده بندوتبصره شروع میشه واموزش قسمت های مهم دستگاه حذف میشه وازطرفی وقتی ازکارایی دستگاه پرسیده میشه به دروغ قابلیت سیستم روخیلی بالاوغیرواقع بینانه بیان میکنه تاتمرکزدوستان بیشتربشه وبعدشم مثل همیشه انتظارانتظارانتظار.....
حالاشماخودتان قضاوت کنیدکه منظوراین افرادچیه
نظرشخصی من اینه که این افرادی که برای کمک به دوستان نیامده اندمطمئناهدفی دارندشایدفروشنده هستندوبدون دردسرتوی انجمن برای محصولاتشون تبلیغ میکنندومنتظرپیام خصوصی کاربران می مونندو...
اکه حدسم درست باشه مطمئناکلاهبرداری نیزاتفاق میفته واونوقته که انجمن هم به چالش کشیده بشه و...
این تایپیک حدسیات خودمه که امیدوارم نادرست باشه ولی ازقدیم گفتندپیشگیری ازواقعه بهترازدرمانه امیدوارم که دوستان وخصوصامدیران انجمن مثل همیشه هوشیارباشند
دوست عزیز صحبتهای جالبی بود اما اینو باید به شما خاطر نشان کنم که تمامی این انجمنها برای همین هستن کاسبی و فروش دستگاه و شما هم کمی واقع بین باشید جوری جلوه ندین که انگار 2 روزه امدین تو انجمن های فلزیاب عضو شدین خیلی مساحل هست اگه گفته بشه همه ناراحت میشن و شما برگردین به چندین سال قبل میبینید هیچ انجمن فارسی فلزیابی وجود نداشته و این مطالب در سایتهای الکترونیک بازگو میشده و افرادی هم در انجمنهای خارجی مشغول به فعالیت بودن تا اینکه انجمنهای داخلی یکی یکی پیدا شدن و از اون تعداد یادمه یکی اون زمان بهتر بود که ایران پالس بود همون آقای صحرایی که همه بهش کلاهبردار میگفتن چون دستگاه دست ساز میفروخت و ... بعد ها کسانی مثل مهدی به نتیجه رسیدن و جدا شدن و انجمنی جداگانه زدن و زیاد طول نکشید و او هم کلاهبردار شناخته شده توسط یکسری اشخاص و از اون انجمن دو نفر به نتیجه رسیدن که همین مجتبی و حمید خودمون و از اونجا جدا شدن و انجمنی زدن و به ساخت دستگاه مشغول هستن و این یک سیر تکامله کسی نمیتونه جلوی این پیشرفت رو بگیره اما شما که صحبت از کلاهبرداری میکننین و جمع هم میبندین که کسانی که دستگاه میفروشن و یا نتیجه ای گرفتن و دستگاهی رو تقویت کردن حالا گذاشتن برای فروش کلاهبردارن یک نگاه به همه بچه های این سایت بنداز اکثرا امدن تا این کار رو بکنن و کسانی هم هستن که موفق میشن و خودشون جدا انجمن میزنن و مشغول به فروش میشن لطفا نگرش خود را تغیر بدین ضمنا در معامله اگر طرفین راضی باشن حتی یک بار صدبرابر قیمت خود به فروش برسد باز کلاهبرداری نیست و حلال میباشد چون طرفین رضایت در خریدو فروش دارن .
چند روز پیش کسی به من پیغام خصوصی داد که یک طرف داره ردیاب میسازه با 50 هزارتومان و 2.000.000 میفروشه اخه این درسته ؟
خوب دوستان عزیز من عکس دم دست ندارم بزارم تا خودتون به چشم ببینید ردیاب شرکتی 23 میلیونی 3 برد کوچک 8 سانتی دارد و یک السیدی و قطعات روش هم بیشتر از 100 هزارتومن آب نخورده خوب شمایی که مدعی هستی فکر میکنی این مورد ها کلاهبرداری هست چرا میخری ؟؟؟؟؟
یا فلزیابی که جعبه اون 10 برار بردش هست وقتی بازش میکنی میبینی کلا نصف جعبه خالیه و نصفه باقی مونده توش باطری و برد دستگاهه که بازم زیر 100 تومن خرج شده و 18 میلیون به فروش میرسه .
خوب نخر و خودت بساز اگه علم اینو داری که بسازی شما بساز بفروش حسادت نکن این ادمی که میگی بی انسافه یا ...
شاید روزها و ماه ها نشسته پای این دستگاه تا به نتیجه برسه حالا شما انتظار داری مجانی بده ببری ؟؟؟؟؟
بنظر بنده هر کسی که به نتیجه رسیده و دستگاهی درست کرده که جواب خوبی میده میتونه تو فروشگاه انجمن برا فروش بزاره سعی کنید پنهانی این کار را نکنید که حرف و حدیسی پشت سرتون باشه .