mehran1545 نوشته است:
سلام دوستان
ونكته ديگه كه به ذهنم رسيد رديابي خريداري كنيد كه تنظيم فركانس داشته باشه
با این حرف شما موافق نیستم! چون 6 ماه روش کار کردم و دلایل زیادی هم براش دارم.
شما فرکانس متغیر رو اگر برای تنظیم فرکانس در محل مورد نظر بخواین که اصلا بیفایدست! شما یک مجهول دارین که زیر خاک خوابیده! از کجا میخواین فرکانس دقیقش رو در بیارین؟ وقتی نمیدونین چی و کجا زیر خاک هست؟ اگر استدلال این باشه که فرکانس فلز قدیم و جدید فرق داره که اصلا تنظیم فرکانس امکانپذیر نیست. اگر هم به جنس خاک و شرایط اقلیمی منطقه بستگی داشته باشه باز هم قبول ندارم چون ما با ردیاب دیجیتال خودمون نتایج دقیقا یکسانی در شمال ؛ مرکز و جنوب کشور بدست آوردیم! پس تفاوت محسوسی نمیتونه وجود داشته باشه که نیاز به فرکانس دستی باشه.
مشکل اکثر ردیابهایی که فرکانس متغیر دارن اینه که با روش آنالوگ پیاده شدن! من چند مورد این دستگاهها و مدارات رو تست کردم. متاسفانه فقط با 10 درجه گرم و سرد شدن هوا فرکانس دستگاه در حد قابل ملاحظه ای عوض میشه تاجاییکه در همون مکان با همون فلز دیگه نمیتونه ردیابیش کنه! در اون صورت شما مجبور هستین بدلیل تاثیر دمای هوا روی خود دستگاه ولوم فرکانس رو تغییر بدین!!! این خیلی فرق داره با تغییر فرکانس خود فلز. اکثرا طراحان ناشی بدلیل اینکه نمیتونن ثبات خوبی رو برای فرکانس دستگاهشون فراهم کنن ادعا میکنن فرکانس متغیر ضروری هست و یک ولوم قرار میدن که اپراتور رو میتونه ساعتها درگیر خودش کنه و جالبه در شرایط آب و هوایی متفاوت و حتی به مرور زمان جای ولوم هم عوض میشه و اصلا جواب درست و قابل حساب و کتابی بدست نمیاد.
فرکانس دستی فقط در صورتی خوبه که دستگاه ابتدا فول دیجیتال باشه و بشه فرکانس رو بصورت دیجیتال وارد کرد. اونم بیشتر برای بدست آوردن فرکانس اشیاء مجهول مناسبه و بدرد هر کسی نمیخوره.