سلام ودرود به همه اعضا شب و صبح همگی بخیر..ماهان عزیز انشالله تست طلا رو انجام دادین یا به بعد موکول کردین نمیدونم ؟ خلاصه من منتظر جواب تست های خوب شما هستم
خب ...من گیرنده گ گ روکمی سبک کرم و در دو شماتیک دیگه تست زدم به مراتب بهتر از طرح اصلی هست یکی در حالت ساده شده ودیگری با آشکارساز دیودی که من نظرم بدون آشکارساز دیودی هست چون ممکنه سیگنالهای رادیویی رو اشکار کنه وسیستم مثل رادیو عمل کنه در اینجا به عنوان تست قرار داده شده ویک پیشتقویت کننده ترانزیستوری هم بهش اضافه کردم این قسمت در طرح کلی حذف میشه ودر این جا برای تقویت پیک استفاده شده تا گیرنده مورد ارزیابی قرار بگیره.این گیرنده با کمتر از1 میلی ولت هم قادره سنس رو انجام بده البته این بستگی به گین مدار داره که قابل تغییره ومیتونیم تا حدی سیگنال ورودی رو مدیریت کنیم.
این دو تصویر گیرنده ویک عکس دیگه از طرح کلی که از خط سبز به بعد رو در آینده اگه عمری بمونه برای بهتر شدنش کار میکنم وقبل اون هم الان قابل ساخت وتست کردنه حتی شاید قسمتی برای تفکیک سیگنال در نظر بگیرم برای همین اگه کسی میکرو بلده اعلام آمادگی کنه.من خیلی دوست داشتم از تراشه های آماده تو بازار استفاده کنم یکی رو مد نظر داشتم اما متاسفانه قیمت نجومی داره و میشه با اون تراشه از خروجی بافر شدش برای فرکانس کانتر استفاده کرد اما چه کنم که همه چیز گرون شده و بیشتر بچه ها توان ساخت رو از دست میدن.فقط منتظر تست دوستان هستم.ماهان جان فعلا شما هستین که حضور دارین وطرح اصلی رو ساختین این تستها دست شمارو میبوسه عزیزم
لینک مدار.توجه لطفا دوستان بی سرو صدا دست به ساخت نزنن این طرح با این که میدونم جواب میده اما هنوز کامل نیست.لطفا عجله نکنین.من فعلا به کمک ماهان عزیز نیاز دارم که اعلام آمادگی نکردن ونمی دونم تست رو انجام میدن یا نه که در آینده همه چیز بستگی به این تستها داره.چون قصدم طراحی نوع خاصی از فرستنده vlf هست که به صورت فردی بیرون از مدار کار میکنه اگه جواب گرفته بشه قطعا من طرح کاملی برای دوستان خودم در نظر گرفتم.انشالله
http://s15.picofile.com/file/8409612334/gg.zip.htmlلینک دانلود هم تست شده رمز فایل هم12345 هست