حمید نوشته است:
ahura89 عزیز به فلزجو خوش اومدین.
سوالات شما مشخص و تا حد زیادی لااقل برای ما که چند ساله با این مسائل سر و کار داریم تکراری هست! پس خواهش میکنم اینقدر مطلبتون رو تکرار نکنین و به نظرات دوستان توجه داشته باشین. بنده هم چیزی که طبق اطلاعات و تجربه بنظرم میرسه عرض میکنم امیدوارم بدردتون بخوره.
اگر با پولتون هر کار بهتری میتونین بکنین حتما همون رو انجام بدین! تجربه نشون داده دوستانی که مبلغ مشخصی در اختیار داشتن و بین یک هزینه شخصی و یا خرید دستگاه های دفینه یابی دومی رو انتخاب کردن اغلب پشیمان شدن!!! بنابراین حداقل اگر به دنبال دستگاه هستین سعی کنین سراغ انواع گرانقیمت نرین که هیچکدوم به اندازه پولشون کار انجام نمیدن و معمولا با دستگاههای ارزانتر هم آنچنان تفاوت عملکردی ندارن و چه بسا که اصلا برعکس هم باشه!
اینکه شما مکان دارای نشانه سراغ دارین دلیل بر این نمیشه که حتما اونجا چیزی باشه و فقط هم دستگاه مشکل شما رو حل کنه! کاوش فاکتورهای متعددی داره که دستگاه مناسب تنها یکی از اونهاست. متاسفانه اغلب کاوشگران تازه کار با فاکتورهای موثر در این کار آشنایی ندارن و همین سبب میشه در ادامه با مشکل مواجه بشن و حتی همه ایراد رو هم بر گردن دستگاه بیندازن! در عین حال هر دستگاهی بسته به سیستم کاری خودش دارای اپراتوری خاص و قلق هایی هست که بدون اشنایی و کسب تجربه در موردشون نمیتونین جواب مناسبی بگیرین.
دستگاههای سری جی پی و جی پی ایکس از جمله مدل 5000 فلزیاب هایی مبتنی بر سیستم پالس هستن. این تلقی اشتباهی هست که برخی فکر میکنن این سیستمها وی ال اف هستن! حساب GPZ7000 هم مشابه هست. این دستگاهها بطور خاص برای خورده ریز های کوچک طلا (فقط کوچک!) بهینه شدن و بیشتر پولی که میپردازین بابت همین تکنولوژی هست که در ایران تقریبا بدرد هیچ کاوشگری نمیخوره و برای دفینه ها و اهداف بزرگتر از حد یک سکه کارایی ویژه ای نداره. همونطور که دوستان فرمودین تمامی مدلهای ساخت شرکت مینلب دارای برد محدود به 1.5 و بعضا حداکثر 2 متر برای اهداف بزرگ هستن.
هیچ دستگاهی بطور کامل ذرات رو حذف نمیکنه و ثبات صد در صدی هم نداره! فاکتورهای فنی دخیل در این زمینه کاملا به زمین و مکان و اپراتوری شما بستگی داره. بنابراین نباید فریب تبلیغات فروشندگان مختلف رو بخورین. دستگاههای مینلب و لورنز هم در موارد متعددی دچار مشکل ثبات و یا سنس اهداف کاذب هستن و هر چه با دستگاهها بیشتر کار کنین بیشتر هم متوجه این خطاهای رایج میشین.
در مورد دستگاههای دیگری که نام بردین بنده نظری ندارم و میتونین از تجربه دوستان استفاده کنین. اما در خصوص دو دستگاه ردیاب FPL35 و فلزیاب فلزجو (FPI) که هر دو طراحی بنده هست ؛ با توجه به تجربه منفی که با ردیاب داشتین بنده مطلقا استفاده از هیچ نوع ردیابی اعم از ردیاب 35 رو به شما توصیه نمیکنم چون مطمئن هستم جوابی نمیگیرین! ردیابهای آنتنی همه بر اساس یک اصل ثابت عمل میکنن که تا حد زیادی به شخص اپراتور بستگی داره و هیچ یک از این ردیاب ها بصورت اتوماتیک و الکترونیکی نیستن. در این مورد تبلیغات بسیار بوده ولی هیچ ردیابی غیر از این عمل نمیکنه. اما فلزیاب حسابش جداست و دستگاهی الکترونیکی هست که قاعدتا خیلی بیشتر به درد شما میخوره. طرح فلزیاب فلزجو بصورت رایگان (دارای محدودیت) در انجمن وجود داره و اگر خودتون یا دوستانتون به الکترونیک آشنایی دارین میتونین با هزینه ای اندک بسازین و استفاده کنین. نیازی به هزینه یا خرید چیزی هم نیست! ولی اگر توانش رو ندارین یا دنبال نسخه نامحدودش هستین میتونین با اقا مجتبی تماس بگیرین. تنها فرق اصلی نسخه محدود هم محدودیت 300 بار روشن و خاموش دستگاه هست. این فلزیاب از معدود فلزیاب هایی هست که امکان تشخیص حفره رو هم داره. هیچ یک از دستگاههای مینلب و لورنز چنین قابلیتی ندارن! تفکیکش هم از برخی جهات بهتر از دستگاههای معتبری هست که اسم بردین. سوالات دیگری هم که در خصوص دستگاه ما پرسیدین به وضوح در تاپیکهای مربوطه بیان شده.
درود
سپاسگزارم از خوش آمد گویی
بنده فقط برای راهنمایی خرید مزاحم انجمن شدم ولی دیدم دوستان خوبی اینجا هست و صد البته بخش های بسیار زیادی جهت راهنمایی های دیگر
سوالات من در قالب نقل قول هست و برای من تکراری نیست و برای اینکه به جوابم برسم طبق رسم سایر انجمن های ایرانی و خارجی برای هر شخص که به من پاسخ داده نقل قول کردم که اگر افرادی دیگر که دانش هم نداشته باشند و به این تاپیک سر بزنند با آگاهی کامل ازون خارج بشن و با این وجود از شما و دیگر دوستان عذر میخوام که مطالب رو کامل و طولانی و با جزئیات مینویسم♥
از اینکه واضح و خیلی ساده بیان کردین ممنونم
ماینلب = سکه زنی و اشیاء ریز و حفره زنی هم نمیکنه
لورنز = عمق متوسط و ناسازگاری و خطا و ...
ببینید جناب حمید آقای گل
من میدونم که اپراتوری بحثش جدا هست و اگر خریدار هر دستگاهی باشم بازم اگر لازم بشه با شما در ارتباط هستم یا اینکه از سایر دوستان کمک میخواهم
میدونم 1001 قلق این وسط درگیره
نمیگم که همه چی بلد هستم ولی دستگاهم خوب باشه برام کافی هست و به امید خدا با کمک شما هر چیز دیگری هم که باشه رو فرا میگیرم و در این زمینه حدودا 7 ساله که خوندم و مطالعه کردم و مکانهایی دیدم ولی در خصوص دستگاه کلا من 2 سال هست که به صورت دست و پا شکسته اطلاعات جمع آوری میکنم و 8 ماهه که پول جفت و جور کردم
دیدم توی انجمن از فرکانس آزاد خیلی کار کردند و بی اطلاع نیومدم اینجا و به هر حال این انتظار رو از بنده داشته باشید که برای دستگاه شما از دیگر دوستان هم نظر خواهی کنم و بفهمم که اونا هم به نتیجه رسیدن و اگر نرسیدن چرا نرسیدن،آیا از دستگاه شما عیبی بوده که به امید خدا نبوده یا اینکه خود شخص ایراد داشته
من با همه این تفاصیل با دوست خوبمون آقا مجتبی دارم صحبت میکنم و به امید خدا اگر قرار بر خرید باشه قصد هیچ گونه آزار و اذیتی ندارم و خداکنه که همین وسیله شما جواب تمام نیاز های بنده رو بده که در سه چهار روز آتی خریداریش کنم
سپاسگزارمjegvar نوشته است:
دوست عزیز اصلا عجله نکن
والا من دو ساله درگیر هستم و 8 ماهه پولم جفت و جور شده ، با وجود بیکار بودنم آخرش تا کی صبر کنم
و به دنال اینم نیستم یک شبه راه هزار شب رو برم و وضعم خوب شه
نابرده رنج گنج میسر نمیشود البته + چاشنی شانس
غضنفر نوشته است:
یه چیزی میگم تا تهش برو داداش داری اشتباه منو میکنی ....از جیب زن و بچت نزن برای رسیدن به دفینه . از زندگی ساقط میشی جون داداش .....یا حق
سپاسگزارم ، من بیگدار به آب نمیزنم و از شما و دوستان ممنونم که راهنمایی میفرمایید
ببخشید شما کدوم دستگاه رو خریداری کردی که به نتیجه نرسیدین و چه پیشنهادی دارید؟
shavan نوشته است:
دوست عزیز همون ماشین رو بگیر سوار شو حالشو ببر
منم یه روز فکر میکردم اگه 10 12 میلیون خرج کنم به همه چی میرسم
اما تا الان همش ضرر بوده الان پشیمون هستم کاش ماشین رو میخریدم
و کیفشو میکردم
سپاس از شما
حتما ایرادی هست که موفق نشدین و امیدوام خیلی زود به نتیجه برسید ♥
ببخشید شما کدوم دستگاه رو خریداری کردین و پیشنهادتون چی هست؟