mohammadiraj نوشته است:
وحید جان اول خوب شروع کردی
اول تایپک ردیاب رو کلا نفی کردی!! بگذریم.
سوال لطفا رابط روزنانس رو با ردیاب توضیح بدید؟ (نمی خواهم روزنانس رو تو ضیح بدی رابطه اش رو لطفا)
مگه اصلا فلزات فرکانس دارند؟!!
خواهش میکنم ، من و نه هیچ کس دیگری توان رد یا پذیرش قطعی چیزی رو نداریم مگراینکه دلایل ،براهین و شواهد کافی برای رد یا اثباتش وجود داشته باشه. بنده اشکالم به روش سنتی ردیابی بود بر اساس ازمایشات و تجارب خودم و یک سری مطالعات. طبیعیه که هر کسی به مقدار درک و فهم خودش میتونه ابراز نظر کنه و در نهایت نظر همه در جای خودش محترمه.
واقعا قصد نداشتم ادامه بدم دوست عزیز، اما چشم، پاسخ سوالتون رو میگم.
ببینید اصل رزونانس یا تشدید یکی از قوانین پذیرفته شده و محکم علوم طبیعیه. لازمه ابتدا با یه مثال مفهوم کمی روشن بشه. یک مثال میزنم تا ضمن ارتباط با بحث، موضوع زیادم علمی نشه و قابل لمس باشه براتون.
تا حالا براتون پیش امده داخل ماشین وقتی پدال گاز رو فشار میدید در دور موتورهای خاصی مثلا از یک قسمت از بدنه یالوازم داخل ماشین صدای ارتعاش بیاد؟ مثلا در دورموتور 2000 یک قسمتی از قطعات اتاق شروع به صدا دادن میکنه و یه کم که دورموتور تغییر کنه صدا هم قطع میشه. این یک مثال خیلی ساده از رزونانس یا تشدید مکانیکی هست. فرکانس ارتعاش موتور در اون فرکانس صوتی خاص با فرکانس ارتعاش یکی از قطعات اتاق هماهنگه و باعث تکرار لرزش در اون قطعه میشه.
در مورد اتم عناصر هم همین اتفاق در بعد پیچیده تری می افته. اما شرایط رزونانس الکترومغناطیسی با موج مکانیکی فرق میکنه. بطور خلاصه بگم که خیر فلز از خودش فرکانس تولید نمیکنه اما میتونه فرکانس دریافتی رو جذب کنه یا انعکاس بده. اگر موج الکتریکی که به فلز میرسه متناسب با شدت میدان مغناطیسی محیطی باشه که فلز انجا قرار داره، رزونانس مغناطیسی اتفاق می افته و سبب بهم ریختن ارایش پروتونهای هسته اتم شده و ایجاد میدان الکتریکی ضعیفی اطراف هسته میکنه.
بلحاظ تیوریک امکان آشکار سازی چنین رزونانسی با میله های ردیاب نیست اما حقیقتا خودم باور دارم که نیرویی ایجاد میشه که به صورت خط انرژی بین هدف و مولد سیگنال باعث حرکت میله ها میشه. ابتدا کاملا نفی کردم بله، بنا به دلایل پست اولم، اما رزونانس واقعا اتفاق می افته و میشه تجربه اش کرد.
امیدوارم پاسختون رو گرفته باشید.