با سلام ودرود به روح پاک ( جان باختگان مدافعین حرم )
و با سلام خدمت همه ی دوستان، سال نو هم مبارک باشه انشااله
اگر دیر جواب دادم شرمندم سفرم طول کشید ،الان که ما تدارک عید رو میبینیم یه سری از عزیزانمون توی سفره ی هفت سینشون عکس عزیزشون رو گذاشتن که برای حفظ کشورشون و برای تامین آسایش و آرامش مردم کشورشون جان باختند .دوستان دفاع از حرم فقط این نیست که از یک مکان مقدس محافظت میکنی خیلی جنبه های دیگه ای داره که شاید ازش بی خبریم در هر حال از خداوند متعال طلب آمرزش و از روح پاک دوستان شهیدم طلب شفاعت از بارگاه حق تعالی را دارم.
عزیزانی که مدار رو ساختن و جواب گرفتن باید عرض کنم حق با آقا مجتبی هست تاچ بد کار میکرد که اصلاح شده و هگز جدید با منوی جدید رو میذارم که خیلی ساده و با کارایی بالا هستش این رو پروگرام کنید مشکل تاچ بر طرف میشه.
و در مورد دوستانی که جواب نگرفتن عکس واضح از مدار قرار بدن و مشکل مدار و بگن تا راهنمایی بشه.
اگر تمام جزییات مدار رعایت بشه همون لحظه ی اول مدار جواب میده و در مورد تغذیه ال سی دی هم باید بگم لطف به سمت ترانزیستور دقت کنید تا مشکلی پیش نیاد حالا انگار آقا مجتبی تغییراتی دادن که خب در صورت لزوم میتونید از این تغییرات هم استفاده کنید
من چندتا عکس واضح با توضیحات کامل و قدم به قدم میذارم تا راحت تر مدار رو درست کنید
>>>>>>> آقا مجتبی این هگز رو تست کن مشکل تاچ رفع شده لطفا نتیجه رو هم اعلام کنید .ممنون
http://s7.picofile.com/file/8244002684/ ... x.zip.html