مهدی نوشته است:
انصاف رو فقط يك مسلمان واقعي داره و بس ، رفتارها و آدابي كه خيلي از غير ايرانيها در كشورهاي مختلف جهان از خودشون نشان ميدن بنده بارها و بارها ديدم و احسنت بر اونها گفتم كه الگوي يك انسان كامل در خيلي از شرايط انسان دوستانه هستن ، و بلانسبت شما دوستان ، ما ايرانيها چشم و دلمون رو گشنه بار آوردن و سير نيستيم چه برسه خيلي جاها انصاف داشته باشيم .. اميدوارم فرهنگ ايراني هميشه جوري باشه كه خوشي و بهترينها رو براي همه ملتش بخواد.
اقا مهدی شما باور دارین فقط یک مسلمان واقعی انصاف داره؟!!
یعنی الان بین 7 میلیارد ادم کره زمین فقط مسلمان های واقعی انصاف دارند؟!! که کلا تمام مسلمان ها شی و سونی به 2 ملیارد نمی رسه!! بقیه ادم نیستن؟!انصاف ندارن؟!شما داری؟!! یعنی میگی ایرانیان فرهنگ ندارن ,انصاف ندارن؟ پس شما ایرانی نیستین ایرانی نیستین دیگه! ؟ .... هستی؟! .... ها فرهنگ دارن ؟ هر کی مسلمانه آدمه؟
اون کسی که مدار فلزیاب مجانی میده بیرون او انصاف نداره؟ ولی شما که یک مدار طراحی میکنید و میفروشید انصاف دارید؟!!
نه داداش من دین یک چیز شخصیه به من ربطی نداره شما دینت چی میگه . دینت فلانه باشه واسه خودت هی این ور آونور نرو بگو فقط اینایی که دینشون اینه اینجورین بقیه پخ پخ
شاید یکی اینجا زردشتی باشه؟یا هر دین دیگه ؟
شما اصلا حق نداری دینت رو به روخ بکشی عزیز من !
فهمیدی که انصاف داره؟خیلی از این حرف ناراحت شدم برای همه کسایی که این طور فکر میکنن متاسفم دیگه نمیخوام ادامه بدم همین بسه شاید تونسته باشم منظورم رو برسونم
الان به پست میزنن به من فحش میدن یا کلا حذف میکنن اینو .