ali222 نوشته است:
تو این چند مدتی که دلتا 3 تو بورس اومده هیچ کس در مورد مزایا و معایب اون سخنی نگفته بغییر از عده ای فروشنده که نمیتوان به گفته هاشون اکتفا و اعتماد کرد .
اینجور که معلومه دوباره کلاه گشادی حسین دمیر و عده ای سود جو سر تشنگان کاوش نهادن. نظر شما چیست؟
ببین دوست گرامی آقای حسین دمیر چه کلاه گشادی گذاشته سر مردم به نظر من بی انصافیه .
ایشون به صورت کاملا شفاف دستگاهشون رو با تمام جزئیات با چندین فیلم از کارکردش به عموم عرضه کرده حال تصمیم با خود اشخاص هستش که بسازن یا نه . چه کسی در ایران این کار رو کرده . من خودم ساختم خیلی هم خوب جواب داد . هر چند که بر اثر بی احتیاطی خودم میکرو آسیب دید . بعد از سفارش من در عرض دو هفته میکرو بدستم رسید اون هم از ترکیه . به نظر شما توی ایران یه سفارش چندروز می کشه به دستت برسه اون هم اگه شانس بیاری سالم باشه . یه مقایسه کن دمیر رو با اونایی که میکروی فلزیاب روبی رو در داخل کشور می فروشن و یا با بقیه .
ایشون تنها فایل هگز رو به صورت میکروی پروگرام شده به قیمت ترکیه 15tl و به قیمت ایران حدود 25 الی 30 هزار تومان هستش می فروشه
خود میکروی خالی رو از بازار تهران بخری 21000 تومان قیمتش هستش . اگه شما خودت جای دمیر بودی این کار رو می کردی و فایل هگز رو که این همه زحمت کشیدی برای اون با 5000 یا 6000 تومان بفروشی . به جرات می تونم بگم که نه
حالا عده ای مسلمان نما داخل کشور میان از این دستگاه سوء استفاده می کنن چه ربطی به حسین دمیر داره .
من قصدم حمایت از دمیر نیست ولی بی انصافی رو هم خوشم نمی آد .