1:r2 واسه تغییر فرکانسهr3 واسه پهنای پالس.بله حق یا شماست نمیشه اما احتمالا دوتا برد داشته یا اینکه با فتوشاب چسبونده واسه اینکه متوجه بشیم.
2:قسمت بالایی واسه خروجی تایمر(tp19)قسمت پایینی هم واسه کویله(tp2).چون این قسمت از مدار به صورت مدار سوییجینگ.باید زیاد باشه تا بتونه عمق زیاد رو کاوش کنه.تازه اینکه چیزی نیست.
تایم هم بستگی به فرکانس و مقاومت موازی با کویل داره و پهنای پالس داره.اما در مورد این سوال شما:{چرا موقع یک شدن شکل بالا کویل ولتاژشو پس میده مگه ماسفت با پالس مثبت روشن نمیشه؟"}متوجه نشدم؟؟؟
3:آقا سوء برداشت نشه اون فایل pdf رو من ننوشتم
پس من چیزی نگفتم ولی حرفهای نویسنده رو تصدیق میکنم نویسنده این فایل یه بابا خارجیه.من فقط واسه اینکه موقع ساخت به مشکل برنخوید اونو قرار دادم.اما پهنای پالس:
ببینید یکی از راههای افزایش عمق افزایش پهنای پالس.خوب مسلما وقتی پهنای پالس بره بالا جریان تو سیمپیچ بالا میره و طبق قانون v=r*i با ثابت بودن مقاومت ولتاژ بالا میره.طراح با توجه به کویل و ماسفت و ... میاد واسه مدار حداکثر پهنای پالس رو محاسبه میکنه و با قرار ادن مقاومت متغیر(در اینجاr3)مقدار اون رو میتونید تا اونجا که طراح مشخص کرده کم یا زیاد کنید