کاربر عزیز اقای amir6777 من تمام پست های این بخش رو با دقت خوندم ودر پست شما یک نکته کاملا ظریف وجود داره که خدمتتون عرض میکنم
طبق گفته شما از دستگاه اقای رضای فر تعریف و تمجید کردیدو کاربر رضایی فر دستگاه ۴۵۰۰ داره و گفتید اموزش اپراتوری هم اقای کرمی زحمتش رو کشیده و رضایی فر عزیز هم کشفیات و نتیجه زحمتشون رو برای عموم گذاشتن،تا اینجا تمامی فرمایشاتتون صحیح است
اما من امروز در یه بخش به پست اقای رضایی فر برخورد کردم که در مورد اصل بودن دستگاه توضیحاتی دادند که با این تفاسیر میشه تناقض رو در سخنان شما به طور واضح مشاهده کرد.
viewtopic.php?f=32&t=2417&p=119144#p119144شما گفتید عکس بزار تا با کمال میل بپذیرم، اول یه توضیح قانع کننده میدم و بعد عکس میزارم.
شما گفتید طرح پیگیری متعلق به گت اوجینال هست و تا بوده همین بوده.متاسفانه در جواب باید بگم شما بی اطلاع هستید یا سر به بی اطلاعی زدید. اینطور نبوده بلکه اینطور شده.
در لینک بالا تشریف ببرید ملاحضه کنید اقای رضایی فر عزیز لینک سایتی که مربوط به خود استرالیا هست رو برای عموم قرار دادند.دستگاه اقای رضایی فر اصل استرالیایی و مونتاژ مالزی هست . من ملاحضه نکردم در جایی از سخنان اقای رضایی فر که از شرکت گت اورجینال اسمی برده باشن.
دستگاه جناب رضایی فر مونتاژ مالزی هست اونم از سریع قدیم که خود استرالیا از طریق پیام کوتاه تایید میکرد و سریال روی دلار که همراه دستگاه هست به شماره استرالیا اس ام اس میده نه به شرکت گت اورجینال.
شرکت مینلب برای محصولات اصلی و تحت نظارت خودش از این روشها برای شناسایی و اصل بودن محصول استفاده میکنه
۱. ارسال سریال روی دلار به شماره تلفن ۰۰۶۱۴۵۸۷۲۷۷۲۷
۲.ارسال سریال زیر باکس دستگاه و.... که اقای رضایی فر از فبل زحمت توضیحش رو کشیدن پیگیری سریال از طریق verify minelab
استرالیا بسیار هوشمندانه این دو روش رو قرار داده،اگر نتونیم از طریق پیامک پیگیری کنیم یا روزی از طریق پیامک پاسخگو مشتریان نبودند از روش دوم استفاده کنند.
در دستگاه برادرم و اقایی رضایی فر و دوستانی که محصولات اصلی دارند به این روش پیگیری میشه. بغیر این دو روش دستگاهها اصلی نیستند.
ازاقای رضایی فر خواهش میکنم از روی حس انسان دوستی و دلسوزی برای کاربرانی که قصد خرید دارند یک عکس از قسمت بروشور بگیرند تا دوستان ببینند شماره تلفن استرالیا درج شده یا امارات، با دیدن عکس صحت گفتهای من مشخص میشه و کاربرانی که قصد خرید دستگاه دارند متوجه میشند و پولشون رو برای خرید سیستم با کیفیت هزینه میکنند،اگرچه بیشتر خریداران از قشر ضعیف هستند،بنده حقیر حتما عکس میزارم
گت اورجینال برای امارات هست.شماره سریال رو به امارات اس ام اس میکنی تایید میگیری.
کاربران عزیز اگر محصولات گت اورجینال اصلی باشند باید از طریق ارسال سریال به verify mine lab تایید بشن. اگر تایید نشن بیکیفیت و تقلبی هستند.
امیر ۶۷۷۷ عزیز بگمان باید با این مورد موافق باشی.چون دستگاه اقای رضایی فر که مونتاژ مالزی هست رو قبول داری،و دستگاه این عزیز مورد تایید مینلب استرالیاست نه گت اورجینال.
این هم لینکی بود که mohamadiraj عزیز چند مدت پیش قرار دادن. در انتها صفحه تشریف ببرید ملاحضه کنید پیگیری محصولات اصلی از همون دو روش که گفتم ازverify minelab و در اخر هم از شماره تلفن مذکور جهت پیگیری از طریق اس ام اس یاد شده صحت محصولات تایید میشه و هیچ نامی از شرکت گت اورجینال که شما میگید از اول همینطور بوده در هیچ کجای سایت مینلب نیومده.
http://www.minelab.com/usa/consumer/whe ... -detectors شرکت گت اورجینال محصولاتی با تایید امارات رو به بازار عرضه میکنه.
اگر گفتهای شما در مورداصل و با کیفیت بودن محصولات اماراتی صحت داشته باشه پس اگر سریال زیر دستگاه رو به verify min lab بفرستیم باید تایید بشه. در صورت تایید نشدن سریال از این طریق بسیار اسان میش به اشغال و بی کیفیت بودن سیستم مذکور پی برد.
در اخر هم من با صاحب جدید دستگاه تماس گرفتم ازشون خواهش کرده که عکس از بروشور دستگاه که داخلش روشایی تشخیص اصل بودن و همینطور شماره تلفن استرالیا درج شده بگیره.من در انجمن قرار میدم دوستان ببینند