Generator نوشته است:
اصل و اساس اسرار نظامی
تا الان گفته نشده كه اصل و اساس اسرار نظامی چیه و از كجا امده....شكل ها و تفسیر اسرار نظامی رو دو تا لوح مسی نوشته شده كه 72 تا شكله كه حتما باید روی سنگ كشیده شده باشه یا سنگ رو به شكل اون تراشیده باشن (یعنی شكل های اسرار نظامی حتما جنسشون از سنگه)و با تفسیرهای خیلی دقیق و خود این سنگها كه روشون شكل هست حتما باید وزنشون بیشتر از صد من(300 كیلو) باشه تا كسی براحتی نتونه تكونش بده و حتما با ید نزدیك راههای اصلی و مالرو باشه و حداكثر فاصله شون از راه باید به اندازه ای باشه كه یه اسب سوار در حال گذر بتونه این اشكال رو ببینه و تشخیص بده و اینقدر دقیق و واضح هستن این اشكال كه اگه یه بچه 10 ساله تا پیرمرد 90 ساله ببیننش هردو یه چیز باید ببینن مثلا یكی نگه این خرسه یكی دیگه بگه گاوه!!! و حتما هم باید شكل هاكامل باشد.یعنی مثلا اگه سنگ خرگوش باشه باید دوتا چشم و دوتا گوش و یه دماغ و ....كامل داشته باشه ....اگه مثلا یه گوش نداشته باشه اون شكل اسرار نظامی نیست و مثلا تو رد پای آدم حتما باید هر پنج انگشت مشخص باشه اگه یه انگشت نداشته باشه اون شكل اسرار نظامی نیست و فلسفه اسرار نظامی بر میگرده به محدودیت های لجستیكی و پشتیبانی كه ارتش ها و پادشاهان تو لشكر كشی داشتن.مثلا یه پادشاهی از تبریز لشكر میكشید بره كابل جنگ .خب محدودیت ها نمیذاشت كه همه تجهیزات و خورد و خوراك و ...رو از تبریز ببرن كابل...میومدن چیكار میكردن ...در زمانی كه جنگ نبود درصدی از مالیات رو در نزدیكی راهها و مسیرهای اصلی و فرعی اون دوره تو نزدیكی شهرها و قصبه ها و روستاها دفن میكردن و یكی از شكلهای اسرار نظامی رو رو یه سنگ بزرگ و كوهی كه جنس محكمی داشته باشه می تراشیدند و تو جای مورد نظر میذاشتن و بار رو هم طبق فرمول اون شكل نزدیكش دفن میكردن ....تو زمانی كه جنگ میشد لشكر تو مسیر راهش به كابل به مقداری كه لازم داشت طبق فرمول شكلها بارها رو در میاوردن و سنگ و نشانه رو از بین میبردن و با اون بار سرباز اجیر میكردن و آذوقه و ادوات جنگی تهیه میكردن و تا به مقصد برسن تعداد لشكریان رو زیادتر كرده و تجهیزات جنگی و آذوقه مهیا میكردن ....و اما بعد از جنگ اگر پیروز میشدن درصدی از غنائم رو دوباره مثل قبل دفن میكردن ....بخاطر همینه كه اگه كسی شكلی از اسرار نظامی رو پیداه كنه و استاد خوبی راهنماییش كنه صددرصد موفق میشه...بیشترین فاصله ای كه بار از محل قرار گرفتن شكلها دارن مربوط به شكل شیر میشه كه تا 400 متر هم میرسه و برای هر كدوم از شكلها دلیل و فرمول خاصی وجود داره كه بسیار جالب و علمیه...مثلا تركیب اسرار رو داریم كه استاد باید بتونه مفهموم چند تا شكلی رو كه روی یه سنگ یا چند تا سنگ نزدیك به هم وجود داره تفسیر كنه تا محل دقیق بار رو پیدا كنه.............<<<<نكته مهم >>>>> خیلی از شكل ها هستن كه جزء این 72 تا شكل نیستند یا شرایط شكل های اسرار نظامی رو ندارن....این شكل ها و نشونه ها مربوط به شكلهایی میشه كه ازشون تو نسخه ها استفاده میشه.....
اهورا مزدا نگهبان شما
سلام
مطالبی که در برخی سایتها فرار داده میشوند ابتدا باید صحت مطالب مورد بررسی قرار داده شوند بعد در جهت نشر اون اقدام کرد. هرچند اطلاع رسانی به دیگران در حد امکان و توان پسندیده هست
مثال به دور از توضیحات و شرح های دیگر به دو جمله اشاره میکنیم که در بالا پر رنگ شده اند. این دو مورد به دلایلی ساده اشتباه محض هستند . مورد اول به دلیل اینکه پنهان کننده دفینه به فکر این نبوده که بعد از هزار سال ما موردی رو ببینیم و به عینه چیزی رو ببینیم که او به وجود اورده و به قول معروف عاشق چشم و ابروی ما نبوده. هرکس مالی داشته و پنهان میکرده سعی میکرده کسی از اسرارش باخبر نشه حتی چه بسا نوکران و غلامان که در پنهان کردن چنین مواردی کمک دهنده بودند ولی در اخر محکوم به مرگ بودند برای لو نرفتن مکان!!! . پیدایش علامات در اسرار نظامی معطوف به خود زمان مربوطه بوده و مسلما هیچ سلسله ای در صدد انبار کردن دفینه ها برای سلسله های بعدی و دورانها و قرنهای اینده نبوده . پس انتظار نداشته باشید علامات به وجود امده در دو هزار سال پیش و اکنون شبیه هم باشند به دلایل بسیاری که بر انها تاثیر گذار بوده اند دلایلی چون فرسایش اب و هوایی و بلایای طبیعی و .... .
در اسرار نظامی موارد رو تابلو درست میکردند ولی حرفه ای نه طوری که همه کس به وجود اونها پی ببره و هر رهگذری اونها رو ببینه . چه بسیار مواردی که موجود هستند و بسیاری از کنار اونها گذر کردند ولی به وجود اونها پی نبردن . دقیق و به شکل خاصی بودن از همه طرف هم مطرح نبوده که مثلا شیری حتما از همه طرف مثل شیر باشه .وقتی صحبت از اسرار میکنیم باید به کلمه اسرار توجه کنیم . اسرار یعنی رموز یعنی موضوعاتی که همه کس از وجود اونها خبر نداشته باشه!!!
در مورد جمله دوم هم قاعده ای خاص و یکسان در پنهان کردن دفینه به عنوان متراژی در حداکثر وحداقل وجود نداره هر سلسله و مملکتی از قوانینی خاص متناسب با فرهنگ خودش استفاده میکرده که ممکن بوده تمام قوانین سلسله های پیشتر از خودش رو نقض کنه به عنوان مثال در بالا ذکر شده بیشترین فاصله برای شیر بوده که چهارصد متر بوده در حالی که فواصل یک کیلومتر به بالا هم مطرح بوده و هست .
بدرود