حمید نوشته است:
خواهش میکنم Ancient عزیز. ممنون از شما.
بنده در پست اول تاپیک توضیح دادم چرا به سرعت پیشقدم شدم و موشکافانه به این موضوع پرداختم! در واقع هم حرفها و این حرکت ناشایست اقای صفایی جای جواب مفصل داشت و هم باید خیلی از مسائل برای دوستان روشن میشد و هم اینکه بررسی میشد آیا اصلا این به اصطلاح کپی ایشون دارای صحت و اعتبار بوده یا نه؟! طی این چند روز هم متوجه شدم برخی دوستان در پی ساخت این طرح مثلا کپی شده هستن! ولی خب بنده توضیحات کافی رو بنظرم عرض کردم و دیگه حجت بر همه تمام شده. لذا بنده مسئول به هدر رفتن وقت و انرژی و هزینه دوستان در قبال این شیرین کاری اقای صفایی نخواهم بود!
البته ظاهرا قرار بود اقای صفایی آپدیتهای روزانه یا شبانه برای ردیاب 22 ما منتشر کنن که فعلا پشیمان شدن یا شاید به نتایج جدیدی نرسیدن!
ممنونم مهندس حمید گرامی بخاطر توضیحاتتون
والا آدم میمونه چی بگه ! طرف با اینهمه ادعا و ... هنوز یاد نگرفته رو ... مردم اسکی نره !
درهرحال بازم بنده حرفم همونه که گفتم ، واقعاااا حیف وقت شماست که با اینطور بحث ها تلف کنید!
فکر کنم تمام کسانی که شما رو میشناختن و نمیشناختن ، با دیدن کار شما روی " فلزیاب پالسی فلزجو " به ژرفای علم و دانش گسترده شما پی بردن و اگر شبهه ای هم داشتن ، الان دیگه به حقیقت یقین حاصل کردن .
بنده ردیاب 22 رو تیرماه سال 92 در بدو آشناییم با انجمن فلزجو تهیه کردم.اصلا هم پشیمون نیستم و واقعا هم راضی بوده و هستم ازش.با داشتنش نیازی هم ندیدم ردیاب 35 رو تهیه کنم چون همین 22 پاسخگوی نیازهام بوده و هست.موفقیت های خوبی هم باهاش به عمل آوردم.من که ازتون راضی هستم ، خدا هم راضی باشه انشاالله
امیدوارم کسانی که برضدانجمن خدادوست فلزجو دسیسه میکنن و سر دشمنی دارن باهاش ، سزای کار خودشون رو ببین و همیشه رسوای عالم باشن ...
پاینده باشید