خیلی ممنون از جاوید و کمال عزیز.
خب کمال جان ما چکار کنیم که ممکنه کفگیر ایشون ته دیگ خورده باشه و حالا گیر داده به ما؟!
ما که با ایشون اصلا بحثی نداشتیم. ظاهرا چند نفر از خریداران دستگاههای ایشون در یک بازه زمانی طولانی در این انجمن نسبت به دستگاههای ایشون و روش برخورد و تست کردناشون اعتراض داشتن و راضی نبودن حالا ایشون از چشم ما میبینه! در صورتیکه محیط یک انجمن عمومی کلا به همین صورت هست و راه درست برای ایشون هم باید تلاش برای بهبود کیفیت کار خودش باشه تا رضایت خریدارانش رو جلب کنه نه اینکه برای ما شمشیر از رو ببنده! نظیر همین برخورد رو تا حالا از چندین فروشنده معلوم الحال دیگه از جمله اقای شیر محمدی هم دیدیم که چندی قبل ما رو متهم به کلاهبرداری و تهدید به پیگرد قانونی کردن!
واقعا این افراد به کجا دارن میرن من نمیدونم.
از این گذشته من فکر نمیکنم ایشون خیلی هم ضرری کرده باشه! شاید میزان سودش کم شده باشه ولی قاعدتا با این طرح لورنز قلابی که متاسفانه باز هم بعضیها رو فریب میده میتونه جبران کنه. بهرحال همه که مطلع نیستن و وبلاگ و سایت ایشون رو تصادفا میبینن و بی خبر از همه جا ممکنه اقدام به خرید کنن و مثل خیلیهای دیگه پشیمون بشن و در نهایت باز از اینجا سر در بیارن! حداقل تا الان که به این صورت بوده. ولی امیدوارم حداقل وجود این مطالب به بعضی ها که در جریان قرار میگیرن کمک کنه که کمی بیشتر حواسشون رو جمع کنن.
بله آدرس و مشخصات ایشون رو ما میدونیم و برای من هم جالب هست ایشون پشتش به کجا قرصه که به این صورت با پر رویی هم میاد و برخورد میکنه! ظاهرا هنوز صابون بعضی چیزها به تنشون نخورده!
در خصوص توان فنی ایشون که فکر کنم خیلی داستان مشخص شد و در واقع بیشترین ضرر رو بدون اینکه بفهمه به خودش وارد کرد! احتمالا هم توقع چنین واکنشی رو اصلا از سمت من نداشت و فکر کرد به زعم خودش بینی ما رو به خاک آشنا کرده!
غافل از اینکه یا نباید چیزی بگی یا باید جامع و کامل و مانع بگی! نه اینجوری با این وضعیت کپی کردن یک مدار ساده که همه جاش ایراد داره و لذا ما هم خیلی راحت میتونیم نتیجه بگیریم ایشون لورنز رو هم بهیچ وجه نمیتونه کپی کنه و دستگاه جدیدشون هم کارایی خوبی نمیتونه داشته باشه. شما فقط به طراحی فیبر ایشون دقت کنین متوجه میشین که سطح کاری ایشون در چه حدی هست و اصلا توان مقابله فنی هم با شخص بنده نداره چه برسه که به این صورت بخواد بلوف هم بزنه که مدار ایراد داشته و من ایرادش رو نمیگم که نرن درستش کنن!!! در حالیکه طرح ردیاب 22 رو ما نزدیک 2 سال پیش با وجود مزایایی که داشت از رده خارج کردیم و با 35 جایگزینش کردیم ؛ حالا ایشون که اصلا تا حالا آنتن هم دست نگرفته میخواد ایراد کار ما رو بگیره! یکی نیست بگه شما سیمکشی یه فیبر و حتی سوراخ پایه قطعات رو نتونستی در یک مدار منتشر شده درست در بیاری حالا با این اعتماد به نفس الکی اومدی جلو مثلا چی بگی جز اینکه آبروی خودت رو بردی؟!