FelezJoo
http://www.felezjoo.com/

فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras
http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=8&t=3037
صفحه 115 از 116

نویسنده:  Farshadh54 [ چهارشنبه 28 شهریور97 - 7:10am ]
عنوان پست:  Re: فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras

madrek نوشته است:
Honarmand7 نوشته است:
نحوه تنظیم فرکانس و چطور خروجی فرکانس ببینم.

پراپ فرکانس متر رو روی پایه ۳ ای سی ۵۵۵وپتانسیومتر کنار ۵۵۵ رو بچرخون فرکانس ۱۸۰ خوبه اگرم میخوای ۱۰۰بزار اماسرعت سنست میاد پایین باید اروم با لوپ حرکت کنید

نمیخواد پراب مشکی به جایی وصل کنیم مثلا منفی مدار وقتی پراب قرمز روی پایه 3 ایسی 555 میزاریم پراب مشکی کجا باید بزاریم؟

نویسنده:  asadof [ چهارشنبه 10 مهر97 - 12:17am ]
عنوان پست:  Re: فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras

شماتیک مدار رو دیدم مدار بدی نیست.
فقط خواستم بگم خازن c9 که قسمت ورودی طبقه تقویت هستش رو از نوع تانتالیوم استفاده کنید

نویسنده:  madrek [ چهارشنبه 11 مهر97 - 3:29pm ]
عنوان پست:  Re: فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras

نقل قول:
نقل قول:
پراپ فرکانس متر رو روی پایه ۳ ای سی ۵۵۵وپتانسیومتر کنار ۵۵۵ رو بچرخون فرکانس ۱۸۰ خوبه اگرم میخوای ۱۰۰بزار اماسرعت سنست میاد پایین باید اروم با لوپ حرکت کنید

نمیخواد پراب مشکی به جایی وصل کنیم مثلا منفی مدار وقتی پراب قرمز روی پایه 3 ایسی 555 میزاریم پراب مشکی کجا باید بزاریم؟

پراپ مشکی نمیخواد پراپ قرمز رو وصل کنیدبه پایه ۳

نویسنده:  rasol1377 [ چهارشنبه 18 مهر97 - 12:19pm ]
عنوان پست:  Re: فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras

سلام دوستان..پلونس رو بدون تغیرات ساختم ولی کار نمیکنه.روشن میکنم فقط صوت میکشه.هرچی پتانسیومتر و مولتی ترن رو میچرخونم تاثیر نداره...مولتیترن ۱۰۰کیلو روش نوشته ۱۰۳یا ۱۰۴؟؟؟؟بجای پتانسیومتر ۲۲۰کیلو ولوم ۲۵۰ کیلو گزاشتم..مشکلش چیه؟؟

نویسنده:  rasol1377 [ چهارشنبه 18 مهر97 - 2:41pm ]
عنوان پست:  Re: فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras

الان مدار بالانس میشه.حتی لوپ هم وصل نیست..سنس نداره..لوپ رو جدا میکنم بازم میشه بالانس کرد..بعد لوپ رو وصل میکنم لوپ صدا میده جیغ میکشه

نویسنده:  rasol1377 [ چهارشنبه 18 مهر97 - 6:14pm ]
عنوان پست:  Re: فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras

توروخدا کمک کنید.ضروریه :YMPRAY:

نویسنده:  alirezaii21 [ پنج شنبه 19 مهر97 - 9:36am ]
عنوان پست:  Re: فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras

rasol1377 نوشته است:
سلام دوستان..پلونس رو بدون تغیرات ساختم ولی کار نمیکنه.روشن میکنم فقط صوت میکشه.هرچی پتانسیومتر و مولتی ترن رو میچرخونم تاثیر نداره...مولتیترن ۱۰۰کیلو روش نوشته ۱۰۳یا ۱۰۴؟؟؟؟بجای پتانسیومتر ۲۲۰کیلو ولوم ۲۵۰ کیلو گزاشتم..مشکلش چیه؟؟

سلام
بجای پتانسیومتر ۲۲۰کیلو یک مقاومت ۱۰۰کیلو بزارید

نویسنده:  rasol1377 [ جمعه 20 مهر97 - 9:47am ]
عنوان پست:  Re: فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras

چشم

نویسنده:  rasol1377 [ جمعه 20 مهر97 - 10:46am ]
عنوان پست:  Re: فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras

تغیر نکرد.همه چیزش درسته فقط سنس نداره.دیوونم کرد ~X(

نویسنده:  alirezaii21 [ جمعه 20 مهر97 - 3:26pm ]
عنوان پست:  Re: فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras

rasol1377 نوشته است:
تغیر نکرد.همه چیزش درسته فقط سنس نداره.دیوونم کرد ~X(

سلام
سره لوپ فرکانس داری ؟یا وقتی لوپ رو وصل میکنید از لوپ صدای وزوز میاد ؟

صفحه 115 از 116 همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند.