kavoshgar نوشته است:
دوست عزیز کوهیار جان این سیستم رو من برا این رفیقمون جمع کردم
اون خازن 5 پیکو از زیر به صورت اس ام دی زده شده
اون خازنها و مقاومتها هم درست هستند من خودم با همین دستگاه کاوش رفتم و تست گرفتم اون دوتا دیود هم فرقی به حاشون نمیکنه که کدوم سمت قرار بگیرن ولی در هر صورت نصبت به هم باید قطب معکوس داشته باشن چون تو مدار به صورت موازی قرار میگیرن پی سی بی رو هم خودم طراحی کردم فقط تو حمل دستگاه توسط تیپاکس بی احتیاطی شده و کلید روشن شده و تا به مقصد برسه که حدود 5 روز طول کشیده باطری کاملا خالی شده و تعداد دفعات روشن خاموش به صفر رسیده حتی برا این دوست عزیزمون هم گفتم حاضرم اگه به نظرشون سیستم ایراد داره سیستم رو بعد این مدت پس بگیرم و مبلغشون رو کاملا عودت بدم
اینم فیبری که زده شده حالا اگه باز ایرادی تو کار میبینین بفرمایین تا اصلاح بشه
کاوشگر عزیز ممنون از شما که قبول زحمت کردین و با هزینه کم دستگاه رو برای برخی دوستان ساختین. ولی متاسفانه شما مرتکب اشتباهات بزرگی هم شدین که اصولا طرح رو از حالت ایده آل خودش خارج میکنه و لذا بنده متاسفانه ممکنه مجبور به پاسخگویی به مسائلی باشم که در مدار شما وجود داره ولی در طرح بنده وجود نداره!!!
در خصوص دیود ها عرض کردم مشکلی نیست و خازن 5 پیکو اس ام دی هم خوب و درست هست. تا اینجا هیچ مساله ای نیست. ولی نبود هیت سینک برای رگولاتور 7812 مساوی با خراب شدن دستگاه تنها در عرض چند دقیقه خواهد بود!!! واقعا نمیدونم شما چرا چنین کاری کردین؟ یا استفاده از خازن 100 میکروی الکترولیت بجای تانتالیوم در مورد خازنهای 6 و بخصوص 12 کار درستی نبوده. این پر واضحه که تانتال خازن بسیار بهتری هست و برای خازن 12 تفاوت عملکرد محسوسی داره. ای کاش به این نتیجه برسید که حمید کسی نیست که حتی کلمه ای رو بی جهت به شما عرض کنه!!!
حالا میرسیم به قسمت فیبر. کاوشگر عزیز شما تصور میکنین بنده بخاطر خودخواهی خودم عرض کردم فیبر رو به شکل دیگری نزنین بهتره؟ یا اگر شما مداری که طرح بنده هست وقتی با فیبر طراحی خودتون ارائه میدین ؛ این کار درستیه؟ الان خیلی ایرادات در فیبر و کل ساخت شما هست که اگر یک اسکوپ به دستگاه وصل بشه براحتی میشه اثباتشون کرد! عزیز من درسته که فیبر شما خیلی شبیه فیبر من هست ولی اشکالات مهمی داره. قسمت دیودهای 1 و 2 از نظر اتصالات باید جوری باشن که تقریبا هیچ سیم کشی بین پایه دیودها و مقاومتها وجود نداشته باشه وگرنه مساله اختلاف فاز ؛ کار دست مدار میده و از حالت ایده آل خارج میشه! یا مثلا تصور میکنین بنده چرا مقاومت 13 رو روی فیبر کج گذاشتم؟ چون باید نسبت به زمین همون قسمت تقسیم مقاوت صورت بگیره نه زمین 2 سانت اونور تر مدار!
اما شما اشکالتون در این بخش بیشتر بوده و زمین قسمت دیگری از مدار رو استفاده کردین. عدم توجه به این نکات ساده و شاید عجیب برای شما ؛ میتونه نویزپذیری خود مدار رو افزایش بده. سیم مربوط به ولتاژ 12 رو هم باید حتما ضخیم تر میگرفتین. پایه 22 میکرو که زمین آنالوگ هست هم که کلا وصل نکردین!!!
حالا اگر وصل هم میکردین باز زمین مدار در اون قسمت رو طوری در نظر نگرفتین که مساله جدا سازی زمین ها و همینطور بخش آنالوگ و دیجیتال رعایت بشه! لذا این فیبر شما و نحوه ساخت کلا از نظر من بعنوان طراح این مدار مردود هست! دیگه باید ببخشید!
علتی که عرض کردم بهیچ وجه فیبر مدار رو تغییر ندین مسائلی از این دست بود. در بعضی قسمتهای فیبر شاید یک سانت سیم کشی اشتباه کار رو خراب میکنه! در فیبری که بنده ارائه کردم به همه این نکات توجه شده. وگرنه نتیجه در سطح خیلی پایین تری قرار میگرفت.