ed2000 نوشته است:
سلام خدمت خانواده بزرگ فلزجو و اقا حمید وتشکر ویژه از اقا حمید بخاطر طراحی نابشون.دوستان من با دستگاه به مشکلی برخوردم که نمیدونم علتش دستگاه زنی غلط من هست یا دستگاه مشکل داره.لطفا اقا حمید واساتید راهنمایی بفرمایین.
دیشب به یک قبرستون قدیمی رفتیم تا دستگاه بزنیم.زمین چون شوره زار و الوده بود تنظیمات رو بصورت فرکانس:۲۰۱_۱۴۵_۱۲۳ و حساسیت:۱۴ و دیلی:۱۸+۳۲ وگراند و اسپید:۱ و چون حذف اهن در خونه بخاطراصلی نبودن ایسی ۳۵۷ درست جواب نمیداد بخاطرهمین این تنظیمو خاموش کردم...لوپم هم ۱×۱بود...حالا دوستان مشکل این بود وقتی دستگاه جاییرو سنس میکرد و اژیر میکشید هرچقدر جابجا میشدم و از محل سنس دور میشدم دستگاه همچنان اژیر میکشید وبا جابجایی صدا قویتر میشد وعدد سنس بالاتر میرفت تا اینکه مجبور میشدم دکمه بالانسو بزنم بعد همه چی عادی میشد اما تا دو متر حرکت میکردم دوباره صدای دستگاه در میومد ومثل سریهای قبل قطع نمیشد...خب با این شرایط نمیشدبه سنس دستگاه اعتمادکرد.یکبارهم حذف اهنرو روشن و روی یک گذاشتم...جالب بود...تمام اتفاقات قبلی میافتاد.. عدد سنس با دور شدن از محل سنس بیشترو بیشتر میشد اما دیگه صداش در نمیومد...وقتی از قبرستون خارج میشدم دستگاه خیلی با ثبات وساکت بود اما همین که به محل قبرها برمیگشتم باز با هر متر حرکت صدای دستگاه در میومد وتا دکمه بالانسو نمیزدم صدا قطع نمیشد...دوستان لطفا بفرمایین ایراد کار کجاست.موفقو پیروز باشید..
دوست عزیز ببینید شما میگید ای سی تون تقلبیه و از اعدادتون هم مشخصه پس ای سی اصلی تهیه کنید تا بهتر بشه نتیجه گیری کردو یه مسله دیگه لوپ 1*1لوپه بزرگ با ق
درت زیاد به حساب میاد پس باید کسی که دستگاه دستشه فاصله مناسب را از لوپ داشته باشه بنظره من بهتره کلا کسی که دستگاه دستشه بهتره با حمل لوپ کاری نداشته باشه و این کار را به یه نفر دیگه بسپاره و خودش حداقل با فاصله 2متری از لوپ حرکت کنه من خودم لوپم شصته و دستگاهم را گذاشتم تو کیف و انداختم به کتفه چپم و لوپ هم که دست راستمه با این حال و قتی لوپ را از راست به چپ بصورت حلالی حرکت میدادم دقیقا وقتی به راستایه پایه چپم میرسید دستگاه صداش
در میومد که تعجب میکردم بعد دستگاه را تا جایی میشد به پشتم حرکتش دادم و لوپم دیگه نزدیک پام نیوردم و مشکلم حل شد و مدار لال شد یعنی دستگاه خود زنی میکرد نکته سوم مخصوصا برا کار
در جایی مثل قبرستان استفاده کردن از گراند
درجه 1هستش که اوج بالانس خوده دستگاه با خاک هستش گزینه گراند خاموش اصلا
در چنین جایی که خاک سریعا تغیر ماهیت میده اصلا کاره صحیحی نیست گراند خاموش ماله خاکی هستش که یدست بدون پستی بلندی باشه که مسلما وقتی گراند خاموشه باید چشتون به ال سی دی دستگاهم باشه که تا عدد منفی اومد رو دستگاه یا دستگاه از بالانس خارج شد باید دکمه بالانس را فشار بدید
در کل بنظره من
در گراند خاموش باید چند ثانیه یبار دکمه بالانس را فشار بدید و فکر کنم عدد دیلی دستی شما هم برا این لوپ کم بوده که باید بالاتر میزاشتی.