سلام و خسته نباشید به یکایک یاران خانواده فلزجو
در ابتدا پاسخ سوال جناب محمود عزیز :
آقا محمود جان بنده چه زمانی از کابلی با نام "اشتوتگارت " حرفی زدم؟! والا تا اونجا که خبر دارم اشتوتگارت نام یک شهر صنعتی مهم در کشور آلمان هست که کارخانه های بنز و پورشه در اونجا مستقر هستن!

(محض مزاح)
اتفاقا بنده اولین کسی بودم که کابل max - japan رو تست و معرفی کردم برادر عزیزم
خدمت دوستان عارضم که دیروز مارو به اسم قبرستون یهودی 400 کیلومتر کشوندن ، اما متاسفانه با قبور نورانی مسلمانان دوران ایلخانی مواجه شدیم !
اما حکمت مسافرت دیروزمون رو دیشب فهمیدم . در منطقه ای باستانی در یک باغ (خشک شده) زمین خیس و بسیار آلوده از ذرات و ریشه درختان و گیاهان مختلف و چمنزار بود .(از همین چمنزار هایی که دوستان اشاره کردن ریششون خاک رو سیاه و آلوده میکنه )!
با تنظیمات پیشفرض و
لوپ 60 انکبوتی مدار حتی با گراند 5 هم روی اکثر نقاط زمین ساکت نمیشد!
بعد از کلی ور رفتن با تنظیمات به نتیجه مطلوبی رسیدم که واقعاااا حیرت انگیز بود.
دستگاه دیلی
لوپ من رو روی اون زمین 19-20 میشناخت! دقیقا با افزایش دیلی دستی به مقدار +30 و کاهش پهنای پالس به 145-150 و همچنین با تغییرات گزینه های بازه انتگرال گیری + فرکانس البته
" متناسب با هم " بنده تونستم روی اون زمین بسیارررر آلوده مخصوصا روی چمنهایی که ریشه شون خاک رو آلوده و سیاه کردند ، به طور کل مدار رو ساکت کنم و به هیچ وجه افت برد آنچنان محسوسی نداشتم!
خاطر نشان کنم تناسب مقادیر فرکانس و بازه انتگرال گیری با هم بصورت معکوس و به ضریب 10به2 واحد هست!
بدین معنا که هر 10 واحد که فرکانس رو کم میکنید ، باید 2 واحد بازه انتگرال گیری رو افزایش بدین .
البته نکته ای که وجود داره این هست که باید فرکانس و درمحیط کار خودتون و با توجه به ساکت بودن مدار تنظیم کنید و در این 10 واحد برای تنظیم و تطبیق با مقدار بازه انتگرال گیری، عدد فرکانسی رو گرد کنید!
(مثال: مبنای تنظیم فرکانس بصورت 10 واحدی هست ، یعنی مثلا 10و20و30و40و... ، مثلا بین 30 تا 40 اگر تا 35 شد 30 در نظر بگیرید و اگر35 تا 40 شد 40 در نظر بگیرید و طبق اون مقدار بازه انتگرال گیری رو افزایش یا کاهش بدید) .
مبنای شروع مقدار این دو گزینه برای تطابق با محیط جستجو ، مقادیر پیشفرض درنظر گرفته شده در مدار هست ، یعنی : فرکانس 201 و بازه انتگرال گیری 42 !
آخرین نکته : اگر مقدار بازه انتگرال گیری رو از 56 بالاتر قرار دادید ، به ازای هر 4 واحد ، 5 واحد مقدار پهنای پالس رو کمتر کنید ! در اینصورت دیلی دستی هم اگر تا 10 کاهش پیدا کنه مشکلی پیش نمیاد و شاید بهتر هم باشه
بهترین تنظیماتی که بنده روی اینگونه خاک های خیس و آلوده بهش رسیدم و مدار بیشترین برد و ثبات رو داشت :
فرکانس 171 ، بازه انتگرال گیری 48 ، پهنای پالس 150 ، گراند 3 ، دیلی دستی +30 ( اتوماتیک 19 ) ، اسپید 4
فیبر مسی 15*20 رو با خودم برده بودم برای تست ، قبلا با تنظیمات پیشفرض از حدود 160سانتی متری سنس کامل داشتم (درجه سنس 18-19) ، با این تنظیمات و درجه سنس 16 در زیر همین مدل خاک ، در عمق 135-140 سانتی متری سنس تقریبا کامل بود ، بصورتی که میشد تشخیص داد که فلز هست .
امیدوارم مهندس حمید عزیز و سایر دوستان نظرشون رو در رابطه با عرایض بنده بفرمایند ، تا دوستان هم بتونن نهایت استفاده رو ببرن انشاالله .
دیشب تو سرمای -4 درجه بیشتر از 3 ساعت انواع مختلف تست هارو گرفتم تا به این نکات تونستم دست پیدا کنم. سینوزیتم عود کرد و یحتمل یک هفته ای زمین گیر هستم ، حداقل امیدوارم نتایجش به کار دوستان عزیزم بیاد
ببخشید که طولانی شد - پاینده و سلامت باشید