نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|

madrek نوشته است: سلام دوستان من دوبار از ایرانمیکرو سیم 35/0 لاکی سفارس دادم هردوبار برام اشتباه فرستادن الان 145 متر سیم لاکی 0/35 دارم اگه میشه راهنمایی بفرمایید که با این مقدار سیم لاکی با روش معادل سازی برای لوپ 60 با چند متر وچند رشته میتونم لوپم را بسازم وبا این مقدار معادل کدام سیم در میاد با تشکروتبریک مجدد عید برا شما عزیزان دوستان کارم لنگه میشه راهنمایی کنید خسته نباشین. لوپ 60 از لحاظ درستی مقاومت اهمی نیاز به سیم با ضخامت حدود 1 میل داره. برای معادل سازی سیم 1 میل با سیم 0.35 نیاز به 8 رشته سیم موازی هست. لوپ 60 هم کلا به حدود 35 متر سیم نیاز داره. لذا 8 رشته سیم 0.35 به طول 35 متر باید استفاده بشه که در مجموع 280 متر لازم هست! متاسفانه 145 متر کافی نیست و باید به همین میزان سیم رو مجددا خریداری کنین تا بتونین معادلسازی درست رو انجام بدین. دوستان توجه داشته باشن اصولا سیم لاکی رو خیلی بهتره بصورت کیلویی بخرین. اگر بصورت متری سیم بخرین بسیار گرونتر در میاد! در حالیکه جز برای سیمهای خیلی نازک ؛ برای سایر ضخامتها قیمت سیم بصورت کیلویی خیلی به صرفه تر هست. مثلا اینکه میگیم 8 رشته سیم 0.35 معادل سیم 1 میل میشه ؛ وزنشون هم به همین صورته! یعنی وزن 8 متر سیم 0.35 معادل 1 متر سیم 1 میل هست! پس اگر قرقره سیم 0.35 رو بصورت کیلویی بخرین تقریبا هیچ هزینه اضافی نسبت به سیم 1 میل پرداخت نمیکنین و فقط زحمت موازی کردن سیمها رو باید بکشین.
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 1:08pm |
|
 |
madrek
کاربر حرفه ای
|

حمید نوشته است: madrek نوشته است: سلام دوستان من دوبار از ایرانمیکرو سیم 35/0 لاکی سفارس دادم هردوبار برام اشتباه فرستادن الان 145 متر سیم لاکی 0/35 دارم اگه میشه راهنمایی بفرمایید که با این مقدار سیم لاکی با روش معادل سازی برای لوپ 60 با چند متر وچند رشته میتونم لوپم را بسازم وبا این مقدار معادل کدام سیم در میاد با تشکروتبریک مجدد عید برا شما عزیزان دوستان کارم لنگه میشه راهنمایی کنید خسته نباشین. لوپ 60 از لحاظ درستی مقاومت اهمی نیاز به سیم با ضخامت حدود 1 میل داره. برای معادل سازی سیم 1 میل با سیم 0.35 نیاز به 8 رشته سیم موازی هست. لوپ 60 هم کلا به حدود 35 متر سیم نیاز داره. لذا 8 رشته سیم 0.35 به طول 35 متر باید استفاده بشه که در مجموع 280 متر لازم هست! متاسفانه 145 متر کافی نیست و باید به همین میزان سیم رو مجددا خریداری کنین تا بتونین معادلسازی درست رو انجام بدین. دوستان توجه داشته باشن اصولا سیم لاکی رو خیلی بهتره بصورت کیلویی بخرین. اگر بصورت متری سیم بخرین بسیار گرونتر در میاد! در حالیکه جز برای سیمهای خیلی نازک ؛ برای سایر ضخامتها قیمت سیم بصورت کیلویی خیلی به صرفه تر هست. مثلا اینکه میگیم 8 رشته سیم 0.35 معادل سیم 1 میل میشه ؛ وزنشون هم به همین صورته! یعنی وزن 8 متر سیم 0.35 معادل 1 متر سیم 1 میل هست! پس اگر قرقره سیم 0.35 رو بصورت کیلویی بخرین تقریبا هیچ هزینه اضافی نسبت به سیم 1 میل پرداخت نمیکنین و فقط زحمت موازی کردن سیمها رو باید بکشین. تشکر از جوابتون مهندس جان
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 1:11pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
lalash نوشته است: دوستان خازن 24 من میترکونه .دلیلش چی میتونه باشه ؟ دوست عزیز این خازن مستقیما به باطری شما وصل میشه! بنابراین باید حتما ولتاژ کارش از ولتاژ باطری شما بیشتر باشه. مثلا اگر خازن 25 ولتی طبق توصیه من بذارین ؛ طبیعتا باطری بیشتر از 24 ولت نباید وصل کنین. وگرنه طبیعیه که احتمال ترکیدن این خازن هست. در مواردی هم مشاهده شده که خازن تقلبی بوده و مثلا خازن 16 ولت رو تبدیل به 25 ولت کردن که در اون صورت ترکیدن خازن قطعیه!  پس بهتره مارک دیگه استفاده کنین. اگر هم باطری شما بالای 24 ولت هست بنظر من زیاد مناسب نیست ولی اگر نمیتونین باطری دیگری استفاده کنین تنها راه باقیمونده این هست که خازن 24 رو از نوع 35 ولت بذارین. هر چند بزرگتره و درست جا نمیشه اما دیگه بطور مطمئن مشکلی پیدا نمیکنه.
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 1:12pm |
|
 |
badboy
کاربر حرفه ای
|
حمید جان این L7805CV رگولاتور 5 ولت مرغوب همینه؟؟ ایران میکرو نداره اینو و تو سایت چهره الکتریک فقط رگولاتور(7805CV(TO220` ایا همین رگلاتوره؟ http://chehrehelec.com/Regulator-dc-to- ... 8%B1%DA%AFاینم تو سایت ایران میکرو پیدا کردم http://iran-micro.com/%D8%B1%DA%AF%D9%8 ... p-132.htmlراستی این امپر مرغوب چیه؟ حمدی جان همه مقاومتها ترجیحا از نوع خطای 1 درصد یا کمتر انتخاب شوند بعضی هاشون 0.5 هم هستند سعی کنیم کدومو استفاده کنیم 1 یا نیمو؟ اگه بعضی از مقاومت های انتخابی 1 و بعضی هم 0.5 هستتند اینا مشکلی ایجاد نمی کنه حمید جان ؟ چون تازه کارم می پرسم 
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 1:38pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. 7805 زیاد فرق نمیکنه چه نوعی باشه. ولی پسوند CV طبق تستهای من خوب بوده و در بازار هم همین مدل رایج هست. ما آمپر مرغوب نداریم! منظور رگولاتور 1.5 آمپری از نوع مرغوب بوده! مقاومت نیم درصد خطا اگر موجود باشه که حتی از 1 درصد هم بهتر هست! مشکلی نداره از هر کدومش استفاده کنین.
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 2:39pm |
|
 |
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
حمید نوشته است: در مورد استفاده از سیم شیلد استریو بجای کواکسیال و اتصال بصورت 2 رشته این نکته خوبی هست که احتمال داره بهتر از حالت 3 رشته جواب بده! در این روش در واقع دو مغزی سیم استریو با هم موازی میشن یعنی در ابتدا و انتهای کابل دو مغزی به هم اتصال دارن و این مغزی 2 رشته ای به نقطه لوپ2 وصل میشه. شیلد کابل هم به نقطه لوپ1 متصل میشه. به نظر من احتمال زیادی داره این روش بهتر جواب بده! علتش یکی نصف شدن مقاومت مغزی هست که سبب میشه قدرت پالس بهتر به لوپ منتقل بشه و دلیل دوم اینکه در واقع نوعی سیم شبهه لیتز هست که مزایای خودش رو داره! لذا دوستان میتونن از این روش هم استفاده کنن. اصل داستان خود کابل مرغوب بود که ظاهرا تا اینجا کابل شیلد استریوی ضد نویز میکروفن با مارک max به گفته دوستان بهترین جواب رو داده و لذا توصیه میکنم سایر دوستان هم از همین کابل استفاده کنن. سلام.روز بخیر مهندس حمید گرامی خوشحالم که این کابل و این روش (موازی کردن) رو شما استاد گرامی هم تایید کردین.دوربین مناسب در دسترس ندارم اما سعی میکنم امروز عکس دقیق از مارک این کابل قرار بدم پاینده باشید 
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 2:49pm |
|
 |
badboy
کاربر حرفه ای
|
سپاس مهندس جان
مقاومت R6, R15 10 ohm رو زدم این ماقومت اومدم ایا همین مقاومته؟ سلف مقاومتی 10UH میکرو هانری 1/4W
و R11, R12 390 ohm - 2W (2 وات) هم گشتم فقط مقاومت 390Ω اهم (1/4W-5%). و مقاومت 390Ω اهم (1/8W-5%). بود چی کار کنم مهندس همین چندتا بود؟
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 3:01pm |
|
 |
shakib
کاربر حرفه ای
|
badboy نوشته است: سپاس مهندس جان
مقاومت R6, R15 10 ohm رو زدم این ماقومت اومدم ایا همین مقاومته؟ سلف مقاومتی 10UH میکرو هانری 1/4W
و R11, R12 390 ohm - 2W (2 وات) هم گشتم فقط مقاومت 390Ω اهم (1/4W-5%). و مقاومت 390Ω اهم (1/8W-5%). بود چی کار کنم مهندس همین چندتا بود؟ دوست عزیز بهتون پیشنهادمیدم ساخت این مداروبه فردی مطمعن درانجمن بسپرید بعیدمیدونم ازعهده ساختش بربیاید.
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 3:05pm |
|
 |
zilan
کاربر فعال
|
دوستان واقعا نمیدونم چرا اینقد به کابل رابط گیر دادید من که خودم با مشورت مهندس حمید دارم از کابل برق یک میل استفاده می کنم که خیلی هم خوب جواب میده چون هم متصل کردنش راحته هم مقاومت خاصی نداره . از طرفی حتی برای تست خونگی هم مشکل نداشته چه برسه به بیرون 
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 3:12pm |
|
 |
badboy
کاربر حرفه ای
|
shakib نوشته است: badboy نوشته است: سپاس مهندس جان
و R11, R12 390 ohm - 2W (2 وات) هم گشتم فقط مقاومت 390Ω اهم (1/4W-5%). و مقاومت 390Ω اهم (1/8W-5%). بود چی کار کنم مهندس همین چندتا بود؟ دوست عزیز بهتون پیشنهادمیدم ساخت این مداروبه فردی مطمعن درانجمن بسپرید بعیدمیدونم ازعهده ساختش بربیاید. درود دوست عزیز درست می گید و قصد این کارو دارم ولی کسی رو سراغ ندارم من به الکترونیک علاقه زیادی دارم یه کم تلاش کنم می تونم بسازمش درسته سخته ولی اساتید هستند و راهنمایی می کنند . مهندس جان C11 2.2uF-16v (کد 225) تانتالیوم مرغوب تو سایت نبود خازن تانتالیوم 2.2UF میکروفاراد 25V ولت (225) بودش ایا خودشه؟
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 3:15pm |
|
 |
|