انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 24 اردیبهشت1404 - 2:12am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 550 , 551 , 552 , 553 , 554 , 555 , 556 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

amiri11 نوشته است:
اقای هوشیار عزیز من هم همین کار شما را انجام داده ام خوب جواب داده

با سلام
ولی بنده دو مغزی کابل فوق رو به ترتیب به لوپ 1 و 2 و شیلد کابل رو هم به شیلد مدار وصل کردم که باز هم جواب خوبی داده ، البته فکر میکنم اصولش هم همین روش یاشه ، چون حدود 1/5 تا 1/8 متر سیم رابط اگر تحت پوشش شیلد مدار باشه باید بهتر باشه چون خودش هم مثل آنتن و جاذب نویز بوده که با این کار به شیلد مدار وصل میشه و فقط میمونه شیلد لوپ @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 10:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
hoshyar191 نوشته است:
amiri11 نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:
امیری جان من هم کابل max رو متری 4 تومن خریدم ، چون این کابل اساسا برای میکروفن طراحی شده دارای نخ ضد کشش و روکش بسیار نرم هست که خاصیت حرکت و مانور بالایی داره و در طول زمان دیر تر خراب میشه ، من هم احساس میکنم از کابلهای کواکسیال موجود در بازار عملکرد بهتری داره .

با تشکر ، اقای هوشیار عزیز خوشبختانه هر کی ازش استفاده کرده تا الان راضی بوده. درسته از کابل کرمان خیلی نرمتره و کاملا درست میفرمایید. باسپاس @};-

البته جناب امیری من دو مغزی رو موازی کردم . و بعنوان یک لاین و شیلد رو هم بعنوان لاین دیگه در نظر گرفتم . نمیدونم شما هم اینطوری کار کردید؟

سلام.خسته نباشید جناب هوشیار
بله صددرصد بهترین نوع اتصال کابل max به همین شکل هست.
بنده هم از همون ابتدا که مدارم راه افتاد به همین شکل از این کابل استفاده کردم و بسیار عالی جواب داد.
جناب مهدی بنده همین روش شما رو که مهندس حمید عزیز هم دیشب توصیه کردن امتحان کردم ، اما روش قبلی خودم اندکی بهتر جواب داد و ثبات مدار بهتر از روش پیشنهادی مهندس حمید و شما هست!
مطمئنا مهندس حمید اصولی میفرماین و احتمالا برای بنده اتفاقی این جواب رو داده!
از آقای هوشیار و امیری هم میخوام اگر شرایطتش هست این روش مهندس حمید رو امتحان کنن و نتیجش رو با روش خودمون مقایسه کنن تا به یک اصل واحد برسیم :x
پاینده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 10:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان به نظر من چون دو تا مغزی موازی میشه و اهم کمتری داره به این علت بهتر جواب میده والا اصولی اش همونه که مهندس عزیز بیان کرده اند.
بعضی وقتا به نظر میرسه شیلد سیم رابط به loop1 روی مدار وصل بشه و مغزی سیم رابط به loop2 و اگر جای سیم ها برعکس بشه تفاوتهایی مشاهده میشه نمیدانم علت چیه!! بهترینش که تست کرده ام loop1 روی مدار باید به شیلد سیم رابط وصل بشه.

آخرین بار توسط amiri11 در چهارشنبه 5 فروردین1394 - 11:35am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 11:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جنابان b6868 - امیری - حاج مهدی و Ancient عزیز ممنون از بیان نظرات و تجاربتون.
از نظر تئوری نظر مهندس حمید صحیح تر است چون تمامی شرایط رو در نظر گرفتن ولی چون سطح مقطع مغزیها کم است و این خودش باعث افزایش مقاومت کابل میشه من احساس کردم که با موازی نمودن این دو رشته مقاومت کابل رابط کاهش پیدا میکند . حتی من فکر میکنم اگر از دوتا کابل برای یک لوپ استفاده کنیم و شیلدها رو به شیلد مدار و مغزیهای موازی شده ی هر کابل رو برای یک لاین در نظر بگیریم . خواص ضد نویزی مد نظر حاج حمید بهتر تحقق می یابد و اندکی دیلی کمتر خواهد شد . اگر دوستان شرایط تست رو دارند . بسم اله...

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 11:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

والا من با هر دوشون امتحان کردم تغییر آنچنان محسوسی مشاهده نشد. @};-

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 11:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان من دوبار از ایرانمیکرو سیم 35/0 لاکی سفارس دادم هردوبار برام اشتباه فرستادن الان 145 متر سیم لاکی 0/35 دارم اگه میشه راهنمایی بفرمایید که با این مقدار سیم لاکی با روش معادل سازی برای لوپ 60 با چند متر وچند رشته میتونم لوپم را بسازم وبا این مقدار معادل کدام سیم در میاد با تشکروتبریک مجدد عید برا شما عزیزان
دوستان کارم لنگه میشه راهنمایی کنید

آخرین بار توسط madrek در چهارشنبه 5 فروردین1394 - 12:22pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 11:44am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان خازن 24 من میترکونه .دلیلش چی میتونه باشه ؟

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 12:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ولتاژخازن شماپایینه یااتصالی دارین.

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 12:19pm
مدیر کل
مدیر کل

amiri11 نوشته است:
سلام مهندس: ایا فرقی هم داره که نقطه loop1 روی مدار به شیلد سیم رابط و نقطه loop2 روی مدار به مغزی سیم رابط وصل بشه و بلعکس ؟

بله قطعا فرق داره وگرنه نحوه اتصال رو توضیح نمیدادم! درسته در صورت برعکس متصل کردن هم دستگاه میتونه کار کنه ولی عملکردش به خوبی حالت اتصال درست نیست. توجه کنین نقطه لوپ1 در واقع همون 12 ولت مدار هست ولی نقطه لوپ2 جایی هست که سیگنال وارد تقویت کننده میشه و لذا مشخصه که نیاز به محافظت در برابر نویز هم داره. لذا تحت هر شرایطی نقطه لوپ2 باید به عنوان مغزی در نظر گرفته بشه.

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 12:35pm
مدیر کل
مدیر کل

در مورد استفاده از سیم شیلد استریو بجای کواکسیال و اتصال بصورت 2 رشته این نکته خوبی هست که احتمال داره بهتر از حالت 3 رشته جواب بده! در این روش در واقع دو مغزی سیم استریو با هم موازی میشن یعنی در ابتدا و انتهای کابل دو مغزی به هم اتصال دارن و این مغزی 2 رشته ای به نقطه لوپ2 وصل میشه. شیلد کابل هم به نقطه لوپ1 متصل میشه. به نظر من احتمال زیادی داره این روش بهتر جواب بده! علتش یکی نصف شدن مقاومت مغزی هست که سبب میشه قدرت پالس بهتر به لوپ منتقل بشه و دلیل دوم اینکه در واقع نوعی سیم شبهه لیتز هست که مزایای خودش رو داره! لذا دوستان میتونن از این روش هم استفاده کنن. اصل داستان خود کابل مرغوب بود که ظاهرا تا اینجا کابل شیلد استریوی ضد نویز میکروفن با مارک max به گفته دوستان بهترین جواب رو داده و لذا توصیه میکنم سایر دوستان هم از همین کابل استفاده کنن.

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 12:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 550 , 551 , 552 , 553 , 554 , 555 , 556 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 216 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure