انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 24 اردیبهشت1404 - 2:03am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 549 , 550 , 551 , 552 , 553 , 554 , 555 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

اقا حمید یه موضوع دیگه رو خواستم عنوان کنم .هنگام بالانس لوپ و ثابت نگهداشتن فاصله اون از سطح زمین عدد میتر حول و حوش صفره اما وقتی لوپ رو کمی بالا میاریم عدد به سمت منفی میره که ما در دستگاههای انالوگ قبلی امکان مشاهده چنین قابلیتی رو نداشتیم مخصوصا در کشف حفره . اما سوالم اینه که با این حساب طریقه بالانس دستگاه در هنگام جستجو در دیواره مثلا یک چاه یا غار هم همین روش هست یا باید به نکات دیگری هم توجه کرد با توجه به چاله ها و گودالهای حفر شده داخل چاه یا غار.چون فضا و زمینه کافی برای بالانس دقیق وجود نداره.مرسی

چهارشنبه 4 فروردین1394 - 12:30am
کاربر فعال
کاربر فعال

درود.مهندس جان بهتره سیمی که از قسمت بیرونی لوپ میاد به شیلد کابل اتصال لوپ وصل بشه و سیمی که از قسمت درونی لوپ میاد به مغزی کابل متصل بشه.مثل چنس؟

چهارشنبه 4 فروردین1394 - 1:00am
کاربر فعال
کاربر فعال

amiri11 نوشته است:
m.m.s نوشته است:
amiri11 نوشته است:
دوستان برای کابل رابط از کابل کرمان استفاده می کردم عوضش کردم این بار از کابل میکروفن max ژاپنی استفاده کردم دیلی اتومات دو سه واحد کم شد.
اهمش نسبت به کابل کرمان خیلی کمتره و قابل مقایسه با کابل کرمان و دیگر کابلها نیست.

طول کابل و ظرفیتش رو میفرمایید؟؟

کابل max ژاپنی حدود 2 مترش را با هم سری کنی 0.8 اهمه یعنی شیلد و یا دو تا مغزی هر کدام 0.4 اهمه در طول 1.80 متر
ظرفیتش را نگرفته ام

ممنون
میشه از این ورقای سبک رو بگین از کجا خریدین؟
من لوپ 50 سانتی بخوام بسازم عنکبوتی اونم با اهمی بین2.3تا 3 اهم و 450 تا 500 میکرو چجوری باید بپیچم.
دوستان کسی هس بپیچه ؟هزینشم میدم

چهارشنبه 4 فروردین1394 - 1:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hoshyar191 نوشته است:
امیری جان من هم کابل max رو متری 4 تومن خریدم ، چون این کابل اساسا برای میکروفن طراحی شده دارای نخ ضد کشش و روکش بسیار نرم هست که خاصیت حرکت و مانور بالایی داره و در طول زمان دیر تر خراب میشه ، من هم احساس میکنم از کابلهای کواکسیال موجود در بازار عملکرد بهتری داره .

با تشکر ، اقای هوشیار عزیز خوشبختانه هر کی ازش استفاده کرده تا الان راضی بوده. درسته از کابل کرمان خیلی نرمتره و کاملا درست میفرمایید. باسپاس @};-

چهارشنبه 4 فروردین1394 - 1:26am
مدیر کل
مدیر کل

googeh نوشته است:
اقا حمید یه موضوع دیگه رو خواستم عنوان کنم .هنگام بالانس لوپ و ثابت نگهداشتن فاصله اون از سطح زمین عدد میتر حول و حوش صفره اما وقتی لوپ رو کمی بالا میاریم عدد به سمت منفی میره که ما در دستگاههای انالوگ قبلی امکان مشاهده چنین قابلیتی رو نداشتیم مخصوصا در کشف حفره . اما سوالم اینه که با این حساب طریقه بالانس دستگاه در هنگام جستجو در دیواره مثلا یک چاه یا غار هم همین روش هست یا باید به نکات دیگری هم توجه کرد با توجه به چاله ها و گودالهای حفر شده داخل چاه یا غار.چون فضا و زمینه کافی برای بالانس دقیق وجود نداره.مرسی

بله عدد منفی در صورت فاصله گرفتن لوپ از زمین کاملا طبیعی هست و همونطور که فرمودین در سایر دستگاهها این مساله اعلام نمیشه و اپراتور ممکنه بدون اینکه متوجه بشه با بالانس اشتباه و با اینکه با سکوت کامل دستگاه مواجه میشه ولی برد زیادی رو در واقع از دست بده! تلاش بنده بر همین بوده و هست که همیشه برای کار روی زمین حداکثر برد قابل دستیابی باشه.
در داخل چاه هم روش همین هست ولی خب عرض کردم کار کردن در داخل چاه و گودال روی حساسیت بالا اغلب غیر ممکنه و باید ضمن افزایش دیلی ؛ حساسیت رو تا جایی پایین بیارین که دیواره ها کمتر روی سنس اثر بذارن. بهرحال و تحت هر شرایط وقتی فلز نزدیک لوپ قرار بگیره با افزایش شدید درجه میتر مواجه میشین که خودش مشخص میکنه فلز وجود داره.

چهارشنبه 4 فروردین1394 - 2:09am
مدیر کل
مدیر کل

systembbp نوشته است:
درود.مهندس جان بهتره سیمی که از قسمت بیرونی لوپ میاد به شیلد کابل اتصال لوپ وصل بشه و سیمی که از قسمت درونی لوپ میاد به مغزی کابل متصل بشه.مثل چنس؟

آفرین به شما! بله درسته. به این روش Self Shielding میگن و در واقع وقتی سیم مربوط به شیلد رو به سیمی که از بیرون لوپ میاد وصل میکنیم نویز کمتر روی لوپ اثر میذاره. لذا همونطور که قبلا در مبحث چنس هم عرض کردم به عنوان نکته جزئی در پایان کار حواستون باشه برای لوپهای عنکبوتی یا تخت ؛ اون سیمی از لوپ که مربوط به دور بیرونی لوپ هست رو به قسمت شیلد کابل وصل کنین. البته این در صورتی هست که از کابل کواکسیال استفاده بشه! در صورت استفاده از سیم شیلد استریو بهتره سیمی که از دور بیرونی لوپ میاد به نقطه لوپ1 متصل بشه و سیمی که از دور داخلی لوپ میاد به نقطه لوپ2 وصل بشه و شیلد کابل هم به نقطه شیلد مدار اتصال پیدا کنه.

چهارشنبه 4 فروردین1394 - 2:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس: ایا فرقی هم داره که نقطه loop1 روی مدار به شیلد سیم رابط و نقطه loop2 روی مدار به مغزی سیم رابط وصل بشه و بلعکس ؟

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 8:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

amiri11 نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:
امیری جان من هم کابل max رو متری 4 تومن خریدم ، چون این کابل اساسا برای میکروفن طراحی شده دارای نخ ضد کشش و روکش بسیار نرم هست که خاصیت حرکت و مانور بالایی داره و در طول زمان دیر تر خراب میشه ، من هم احساس میکنم از کابلهای کواکسیال موجود در بازار عملکرد بهتری داره .

با تشکر ، اقای هوشیار عزیز خوشبختانه هر کی ازش استفاده کرده تا الان راضی بوده. درسته از کابل کرمان خیلی نرمتره و کاملا درست میفرمایید. باسپاس @};-

البته جناب امیری من دو مغزی رو موازی کردم . و بعنوان یک لاین و شیلد رو هم بعنوان لاین دیگه در نظر گرفتم . نمیدونم شما هم اینطوری کار کردید؟

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 8:58am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام من هم از این کابل میکروفن ژاپنی استفاده میکنم دیلی نسبت rg59 کمتر میده نرم و منعطف هست رشته ابریشمی داره.من متری سه هزار گرفتم.
برای من که خوب جواب داده.توصیه میکنم حتما استفاده کنید

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 9:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای هوشیار عزیز من هم همین کار شما را انجام داده ام خوب جواب داده

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 10:23am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 549 , 550 , 551 , 552 , 553 , 554 , 555 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 220 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure