این هم شکار یه قبر گبری
که یه سینی بود با دو تا کاسه که تو عمق 1 متر و 40 با قدرت این ها رو سنس کرد البته لحظه اول فکر کردیم که اشغال هستش یا تیکه حلبی چون با قدرت زد و داد و فریاد دستگاه بالا رفت اول با لوپ 1 در 1 این ها رو سنس کرد و یه یک ربع رو همین نقطه کار کردم و نقطه دقیقشو بدست اوردم ایا این ها ارزشی داره به نظر دوستان ؟ حفار ما که میگه اون دو کاسه نقره
این ها رو یه 40 سانت مونده به هدف سنس کرد همون شکلی که دوست ما اقا ابی توضیح دادن ولی باز باید سر زمین باشی تا بتونی دقیق پی ببری که اشغال رو گرفتی یا جنس رو اگه بشه یه کاری کنم که جنس زرد رو از چیز های دیگه تشخیص بده تمومه همه مشکلات که دارم رو اپراتوریش کار میکنم و به نتایجی برسم روش اپراتوریش رو هم توضیح میدم تا دوستان دیگه هم بتونن به نتیجه برسن و دست پر برگردن از شکار حالا میخوام یکم در مورد کار با دستگاه و اپراتوری توضیج بدم به دوستان
اول اینکه بعد روشن کردن دستگاه باید یه چند دقیقه بزارید تا دستگاه کار کنه و شارژ باطری ها نباید کم باشه و امپر باطری زیاد مهم نیستش از 1.3 امپر میتونید استفاده کنید تا 2.8 امپر
بعد اول کار رو به نظر من با لوپ 1 در 1 شروع به کار کنید و لوپ رو یه 10 تا 15 سانتی از زمین فاصله بدین اگه دنبال جنس بزرگ هستین با لوپ 1 در 1 کار کنید
بعدش ولوم ست رو سعی کنید رو سر ولوم مدرج روی عدد 7 بزارید و بعد ولوم تون رو که 20 کیلو هست بچرخونید تا صدای دستگاه در بیاد و میتر به اخر بچسبه و بعد با ولوم تون جوری تنظیم کنید تا عقربه بیاد روی اعداد کم و بعد با ولوم ست یکم رو استانه بزارید
و با یه بیل میتونید تست کنید اگه بیل رو از روی سر سنس کنه دیگه حله ولی باید یه چند قدم راه برید و دوباره تست کنید تا ببینید دستگاه شما عمق کم نمیکنه یا نه اگه عمق کم کرد به نظر من کار نکنید چون فایده نداره و اپراتور باید دستگاه به گردنش اویزون باشه و یه سمت لوپ رو بگیره و کس دیگه سمت دیگه لوپ و باید خیلی اهسته راه برید تا چیزی رو رد ندید هر دو نفر باید اپراتور باشن تا بتونن همدیگه رو درک کنن