انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 28 اردیبهشت1405 - 3:06am

پاسخ به موضوع  [ 27886 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 540 , 541 , 542 , 543 , 544 , 545 , 546 ... 2789  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

فایبرگلاس ضدنویز دیگه چیه :-?

دوشنبه 3 فروردین1394 - 3:23pm

MINLAB2 نوشته است:
سلام به همه ذوستان
سال نو مبارک
بالاخره عیب مدارم رو پیدا کردم.یه جا اتصالی داشتم که پیدا شد توی عکس مشخص کردم کجا هست!!!!
متاسفانه الان مشکل کویل ارور دارم !!!!!! :(( :((
مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟(در ضمن لوپ با مدار قبلی کار میکرد مشکلی نداشتم!!!!)
مهندس لطفا کمک کنید!!!متشکراز راهنمایی قبلی تون همان طور ک گفتید مشکل اتصالی داشتم!!! :ymhug:
بخشید یادم رفت از تمام کسانی ک من رو راهنمایی کردند واقعا ممنونم
لطفا کسانی ک این مشکل را داشتن لطفا کمک کنن ممنونم
@};-

سلام دوست عزیز
منم این مشکل رو داشتم
خیلی دنبال دلیلش گشتم تنها چیزی که دیدم تو مدار من البته این بود که محیطی که دارم توش تست میگیرم پر از فلزات جور واجوره، محیط رو که عوض کردم کویل ارورم حذف شد .
البته حین روشن کردن باید لوپتون وصل باشه.
موفق باشید

دوشنبه 3 فروردین1394 - 3:39pm

ریتون نوشته است:
مجید1394 نوشته است:
ریتون نوشته است:
سلام عرض می کنم خدمت شما مهندس حمید
مشکل دستگاه من حل نشد که نشد دوتا مدار دیگه هم زدم باز اینجوریه،
دیلی رو بسیار متغییر می نویسه
اکثرا بالای 30 هستش هر دفعه هم که بالانس می کنم عددش تغییر میکنه تا 170 هم رفته ولی اغلب بین 50 تا 100 هستش.
همه قطعات رو بررسی کردم ولی ظاهرا همه سالمن.
به نظر شما مشکل از چیه؟؟
لطفا کمک کنین.
ممنون.

ریتون جان وقتی 2 تا مدار زدید و مشکل همون بوده این تقریبا نشون میده مشکل شما مداری نیست.احتمال میدم از لوپ باشه.ببین دوست عزیز چیزهای مشترک در دستگاه شما به احتمال زیاد
1- لوپ
2-سیم رابط
3-نوع کانکتور
4- محیط تست
5-...
باشه.بیشتر اونارو بررسی کن. من جای شما بودم حداقل میرفتم جایی که مطمئن باشم فلزی اطرافش نیست بعد دستگاه رو روشن میکرده.میشه یه عکس از لوپ بزاری؟

سلام آقا مجید
ممنون از اینکه جواب دادید
یکی از دوستان که مدارش درست کار میکنه با لوپ وآی سی های اون هم مدارم رو تست کردم ولی بازم درست نشد در حالی که لوپ و آی سی های من روی مدار دوستم جواب میده دیلی هم 19 میزنه!!!
به نظر شما چی میتونه باشه؟

تو رو خدا یکی کمک کنه ~X(
مهندس حمید شما یه راهکاری بدید!!

دوشنبه 3 فروردین1394 - 3:42pm
مدیر کل
مدیر کل

ریتون عزیز توصیه های دوستان تقریبا همگی درست هستن! باید توجه کنین خطای لوپ در واقع میتونه به معنی خطا در کل دستگاه شما باشه. چون باید همه قسمتهای مدار بعلاوه پروگرام میکرو و وضعیت لوپ درست باشن تا شکل موجی که برای ارزیابی وارد میکرو میشه شکل درست و معنی داری برای سنس فلز داشته باشه.
دیلی های متفاوت در هر بار بالانس میتونه بدلیل نویز شدید در محیط باشه که تنظیمات فرکانس و پهنای پالس شما ممکنه برای عدم تداخل با اون نویز مناسب نباشه. تنظیمات پیش فرضی که بنده در نظر گرفتم بیشتر برای حذف نویز برق شهر بوده که معمولا در محیط منزل شدید هست. با این وجود اگر نویز محیط شما فرق داشته باشه ممکنه نیاز داشته باشین این تنظیمات رو کمی تغییر بدین. وقتی نویز تداخل نداشته باشه دیگه دلیل خاصی برای دیلی های متفاوت نیست. البته اگر قسمتی از مدار ایراد داشته باشه و موج درستی قابل ارزیابی نباشه باز هم ممکنه این حالت بوجود بیاد.
اینکه در دو مدار شما مشکل مشابه وجود داره به این معنیه که یا در هر دو مدار و قطعاتش مشکل مشترکی وجود داره و یا وضعیت لوپ و کابل و حتی محیط تست شما مشکل داره. در خصوص قطعات هم احتمالش هست مثلا یک مقاومت و خازن در هر دو مدار اشتباه باشن! چون قاعدتا از یک سری قطعات خاص استفاده کردین. در عین حال مشکل شما میتونه به ایسی 357 و ترانزیستورهای 170 و 840 و تمامی قطعات مرتبط به اینها ربط داشته باشه! پس تقریبا همه چیز مدارتون رو باید مجددا بررسی کنین.
خطای لوپ در این طرح در واقع یک تست بسیار خوب و جالب از عملکرد حداقلی مدار هست! وجود این همه موارد خطای لوپ برای دوستان نشون میده که دوستان وقتی در مدارات دیگه ساخته شدشون نتیجه جالبی نمیگرفتن ؛ تا چه حد ممکن بوده از خرابی قطعات یا اشتباه در مونتاژ و حتی تست فلزیاب داشته! لذا در نظر گرفتن این خطا برای این طرح کمک زیادی کرده که دوستان قبل اینکه با کارایی بسیار بد فلزیاب مواجه بشن ؛ متوجه بشن که مدارشون اصلا درست کار نمیکنه و لذا توقع فلزیابی در حد خوب نمیشه ازش داشت و باید ابتدا ایراد رو برطرف کرد. ضمن اینکه با اعلام این خطا که ممکنه بدلیل اشکال در مدار باشه ؛ ارسال پالسها متوقف میشه تا بسیاری از قطعات از آسیب دیدگی احتمالی محفوظ باشن.

دوشنبه 3 فروردین1394 - 3:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا سلام با مدار حميدجان اينرو پيدا کردم قيمت داره يا نه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

خدايا مددی کن

دوشنبه 3 فروردین1394 - 4:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از قبر خارج شده جنسش مس هستش و در عمق 1.30با لوپ 1*1 سنس شده قطر سينی 28سانته

خدايا مددی کن

دوشنبه 3 فروردین1394 - 4:16pm
مدیر کل
مدیر کل

بسیار عالی غضنفر عزیز به شما تبریک میگم. :ymapplause: خسته نباشین.
خواهشا بفرمایین تنظیمات دستگاه شما برای چنین کاوشی چه مقادیری بوده و در نهایت این هدف در عمق 1.3 متری با چه درجه میتری سنس شده؟ البته با محاسبه من این هدف با لوپ 1 در 1 میتونه بسته به شرایط حداکثر تا عمق 2 الی 2.5 متری هم قابل سنس باشه.
از نظر ارزش و قیمت که طبیعتا برای شخص بنده این جور موفقیتها ارزشمند هست! :D ولی از نظر باستانی و اینطور مسائل طبیعتا باید اساتید امر نظر بدن. چیزی که بنده در تصویر میبینم نشون میده که چندان هم بی ارزش نیست!

دوشنبه 3 فروردین1394 - 4:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام این جنس زیرخاکی نیست چرادروغ میگین.
دلیل
1_لعاب روی مس که مشخصا امروزیه
2_شیارهای اطراف قطرآن
3-ودرآخر ظاهرآن که شبیه جنس های زیرخاک مانده نیست :-?

دوشنبه 3 فروردین1394 - 4:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید عزیز سال نو مبارک
من متوجه نشدم مشکل ارور کویلئ از چی میتونه باشه؟؟؟؟ :-? :-?
ریتون عزیز ممنون از راهنمایی تون اما من مدار قبلی رو توی همین محیط تست کردم مشکلی نداشت!!!!! :D :D
ب هر حال اگر مدار فرار باشه تو این شرایط نویز داشته باشه.....!!!!شما در نظر بگیرید مهندس تمام این تنظیمات رو گذاشتن واسه حذف نویز حالا خود مدار نویز داشته باشه واقعا کیفیت پایین میاد!!!مدار قبلی ک منتاژ کردم واقعا عالی داشت جواب میداد تا .....بماند چ جوری خراب ش کردم!!!!!
در ضمن این عکس فیبر هایی ک گداشتم واسه قبل هستن فقط خاستم جای اتصالی رو نشان بدم واسه بقیه بچه ها!!!
مهندس دستت طلا :x :x :D :D @};-
@};-

آخرین بار توسط MINLAB2 در دوشنبه 3 فروردین1394 - 5:14pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 3 فروردین1394 - 5:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

راجع به این ظرف هم تبریک میگم اقا محسن (سلام)
نه به خاطر ظرف به خاطر دستگاه خوب منتاژ شده تون.
اگر اشتباه نکنم باید اسلامی باشه.توی قسمت باستانشناسی اقای باستانشناس هستن کمکتون میکنن.واقعا استاد هستن به من ک حسابی کمک کردن (این جا داره سال نو رو بهشون تبریک بگم و ازشون تشکر کنم گرچه جاش این جا نیست )

دوشنبه 3 فروردین1394 - 5:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27886 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 540 , 541 , 542 , 543 , 544 , 545 , 546 ... 2789  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 330 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure