انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 25 اردیبهشت1404 - 8:57pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 535 , 536 , 537 , 538 , 539 , 540 , 541 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان.سال نو رو به همه ی عزیزان تبریک میگم.رو مکل اقای b6868 زوم کنیم خیلی بهتره.نکته ی مهمیه به نظر من

یکشنبه 2 فروردین1394 - 12:34pm
مدیر کل
مدیر کل

b6868 نوشته است:
سلام سال نو رو خدمت مهندس حمید و همه دوستان تبریک میگم..
من امشب رفتم تا یه جایی ،تو زمین کشاورزی بود.که از قبل بهش مشکوک بودم و دستگاه زدم که یه نقطه با لوپ 60 سنس شد با دیلی 50+18 تا اتومات هم گرفت،حساسیت هم از یک شروع کردم و روی 15 شروع به سنس کرد عدد سنس تا جایی که یادمه 22 اون حدودا بود...
بعد که شروع حفاری کردیم بعد نیم متر زمین سفت شد تا 90 سانت کندیدم چند بار هم لوپ رو گذاشتم بالا و داخل چاله هیچ سنسی نداشت روی خاک های کنده شده هم چیزی نزد.حالا به نظر شما چرا بعد کندن زمین دیگه سنس نداشتم خودم کلا قاطی کردم.
دیگه دست از کار کشیدیم فعلا گفتم از مهندس و دوستان بپرسم که چکار باید بکنم که در داخل چاله سنس داشته باشم یا روشی چیزی هست بفرمایید..
ممنون

خسته نباشین. سال نو شما هم مبارک.
ممنون تجربه بسیار خوبی رو عنوان کردین. ببینید عدد میتر 22 عددی قوی برای اعلام سنس فلز نیست. اما در حدی هم کم نیست که بگیم خطا بوده! خیر کاملا امکان داره فلزی بزرگ در عمق بالا هم باشه! پس نظر قطعی از روی عدد میتر نمیشه داد. البته طبیعتا اگر فلزی در عمق باشه باید ناحیه سنس شما هم تا حدودی وسعت داشته باشه.
قبلا عرض کردم حتما سعی کنین نظر و تصمیم خودتون رو در مورد تشخیص سنس فلز و شروع به حفاری قبل از کندن زمین بگیرین! وگرنه وقتی چاله کنده شد دیگه کار کردن داخل چاله بسیار مشکل میشه و با هر لوپ و یا همون تنظیمات قبلی نمیشه درست جواب گرفت. علت این هست خاک همون قسمتی که شما کندین خودش دارای رسانایی اندکی هست. وقتی اون قسمت رو خارج میکنین ؛ لوپ از بالای چاله با دو شرط متناقض روبرو میشه! یکی تاثیر فلز احتمالی که کماکان در عمق بیشتری وجود داره و یکی تاثیر چاله ایجاد شده که معادل یک حفره هست و اثری عکس نسبت به فلز داره! اگر دقت کنین سنس فلز با درجه میتر مثبت و سنس حفره با درجه میتر منفی اعلام میشه. در شرایطی که هر دو موجود باشن و عدد اندازه گیری شدشون مساوی هم باشه یا عدد حفره بیشتر باشه دیگه امکان نداره سنس فلز اعلام بشه و کاملا مساله ای طبیعی و منطقی هست! برای همین عرض میکنم سعی کنین همه کارهای لازم رو قبل از حفر چاله انجام بدین وگرنه دیگه از بالا نمیتونین در بسیاری از موارد چیزی تشخیص بدین. در ادامه کار برای داخل گودال دیگه نیاز به لوپی کوچکتر ترجیحا از نوع عنکبوتی هست و گودال هم باید در حدی بزرگ باشه که جای مانور داخلش وجود داشته باشه.
با توجه به توضیحات بالا هدف شما یا فلزی در عمق بیشتر هست و یا همون خاکها دارای املاح و موادی بوده که منجر به سنس ضعیف شده. البته بنظر من اپراتور با تجربه براحتی میتونه تفاوت این دو حالت رو تشخیص بده.

یکشنبه 2 فروردین1394 - 1:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام ممنون مهندس از راهنماییهاتون
من خودم هم احتمال دادم حفره سنس فلز رو خنثی کنه چون لوپ رو که روی چاله میگرفتم روی علامت - ثابت بود(بالا و پایین هم میکردم منفی نمیشد)ولی قبلا روی چاله خالی میگرفتم منفی میزد.انشاالله بعدا ادامش میدیم.
با گراند خاموش هم تست کردم بوق نداشت فقط وقتی لوپو نزدیک کف چاله بردم بوق زد که فکر کنم بخاطر عدم بالانس بوده باشه..
امروز هم با چند جنس از پیچ گرفته تا یه چاقو که نزدیک سی سانته امتحان کردم که برای تست هوا چاقو رو با عدد سنس 22(چاقو رو اندازه ای نزدیک کردم که عدد سنس22 باشه)در 120 سانتی زد که احتمال میدم چیزی در همین حدود باشه البته در خاک شاید کمی عمق بیشتر باشه و جنس بزرگتر...

آخرین بار توسط b6868 در یکشنبه 2 فروردین1394 - 2:08pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 2 فروردین1394 - 2:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پس استاد اگه جایی دست کاری بشه یا حفره کنده بشه نمیشه با این دستگاه فلز رو زد؟؟؟
یا من متوجه نشدم :YMPEACE:

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

یکشنبه 2 فروردین1394 - 2:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

m.m.s نوشته است:
پس استاد اگه جایی دست کاری بشه یا حفره کنده بشه نمیشه با این دستگاه فلز رو زد؟؟؟
یا من متوجه نشدم :YMPEACE:

m.m.s جان اینطوری هم میشه اما کار واقعا سخت تر هست من خودم این تجربه رو داشتم پس سعی کنید قبل از حفاری هر طوری که میتونید مکان رو تست کنید و با انواع لوپ و تنظیمات و از تمام زوایا جا رو بررسی کنید و بعد از اطمینان شروع یه حفاری کنید

یکشنبه 2 فروردین1394 - 2:33pm
مدیر کل
مدیر کل

m.m.s عزیز مساله مربوط به این مدار یا مدار دیگه نیست. کلا فلزیاب هایی که قدرت سنس بالا دارن و بخصوص طلا رو بخوبی سنس میکنن خیلی بیشتر درگیر با این نکات هستن! با این حال تجربه نشون میده حتی فلزیاب های ضعیف تر که طلا رو هم به این خوبی نمیزنن برای کار داخل گودال ملاحظاتی دارن که باید در نظر گرفت.

یکشنبه 2 فروردین1394 - 2:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس شرمنده برای بار هزارو یکم اون آدرس نرم افزار محاسبه لوپ تخت رو بزارید.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

یکشنبه 2 فروردین1394 - 2:56pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم b6868 عزیز.
بنده با مطالعه دقیق تر و محاسبه ای که روی نتیجه شما داشتم احتمال میدم فلز در عمق 1.5 متری باشه و بهرحال حتی اگر هدف بسیار بزرگی باشه نمیتونه عمقش از 2 متر بیشتر باشه چون برد لوپ 60 مشخص هست و درجه سنس 22 برای این لوپ نشون میده که فلز در عمق بیشتر از 2 متر نیست. با این وجود خوبه ابتدا اون قسمت خاکی که قبلا خارج کردین رو مجددا تست کنین تا مطمئن بشین خود اون خاک دارای عامل خطا یا حتی فلزی کوچک نبوده باشه! بعد از اطمینان از این موضوع میتونین حفاری رو حداکثر تا عمق 2 متر ادامه بدین. توجه هم داشته باشین سیستم تفکیک اگر هم وجود داشت روی این درجه سنس نمیتونست عمل کنه و لذا هیچ کمکی نمیکرد! یکی از مشکلات تفکیک هم همینه که نمیتونه تا عمق نهایی جوابگو باشه. لذا دوستان در اینجور موارد کماکان باید بدون نشانه ای از تفکیک تصمیم به حفاری بگیرن.

یکشنبه 2 فروردین1394 - 2:57pm
مدیر کل
مدیر کل

هشیار جان از شما دیگه بعید بود! اون فایل رو بارها توی انجمن گذاشتم. هم در فایل مربوط به مدار چنس هست هم در قسمت لوپها و هم چند جای دیگه!!! بهرحال بفرمایین این هم برای بار هزار و دوم! :D
پیوست:
Flat_Coil_Calculator.zip

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 2 فروردین1394 - 2:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

عرض ادب و تبریک سال نو خدمت دوستان.از دوستان کسی میدونه تنظیم این قسمت رو باید روی چه عددی بگذارم.پروگرامرم هم STK500 است..ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 2 فروردین1394 - 4:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 535 , 536 , 537 , 538 , 539 , 540 , 541 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 152 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure