انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 25 اردیبهشت1404 - 12:44am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 534 , 535 , 536 , 537 , 538 , 539 , 540 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام سال نو رو خدمت مهندس حمید و همه دوستان تبریک میگم..
من امشب رفتم تا یه جایی ،تو زمین کشاورزی بود.که از قبل بهش مشکوک بودم و دستگاه زدم که یه نقطه با لوپ 60 سنس شد با دیلی 50+18 تا اتومات هم گرفت،حساسیت هم از یک شروع کردم و روی 15 شروع به سنس کرد عدد سنس تا جایی که یادمه 22 اون حدودا بود...
بعد که شروع حفاری کردیم بعد نیم متر زمین سفت شد تا 90 سانت کندیدم چند بار هم لوپ رو گذاشتم بالا و داخل چاله هیچ سنسی نداشت روی خاک های کنده شده هم چیزی نزد.حالا به نظر شما چرا بعد کندن زمین دیگه سنس نداشتم خودم کلا قاطی کردم.
دیگه دست از کار کشیدیم فعلا گفتم از مهندس و دوستان بپرسم که چکار باید بکنم که در داخل چاله سنس داشته باشم یا روشی چیزی هست بفرمایید..
ممنون

یکشنبه 1 فروردین1394 - 12:31am

shakib نوشته است:
نه کسی راهنمایی نکرد5بارbs170تعویض کردم 1بار ال سی دی همه نقاط ولتاژ ولاین ها درست هستندهمه قطعاتوچک کردم همه چیز اوکی بوداما نشدکه نشد.

سلام دوست عزیز
شکر خدا مشکل من حل شد
کریستال مدارم خراب بود شما هم کریستال رو عوض کنید ان شاالله درست میشه.

یکشنبه 1 فروردین1394 - 12:51am

سلام خدمت دوستان عزیز
مدار من دیلی رو بسیار متغییر می نویسه
اکثرا بالی 30 هستش هر دفعه هم که بالانس می کنم عددش تغییر میکنه تا 170 هم رفته ولی اغلب بین 50 تا 100 هستش.
همه قطعات رو بررسی کردم ولی ظاهرا همه سالمن.
به نظر شما مشکل از چیه؟؟
لطفا کمک کنین.
ممنون.

یکشنبه 1 فروردین1394 - 1:01am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

b6868 نوشته است:
من امشب رفتم تا یه جایی ،تو زمین کشاورزی بود.که از قبل بهش مشکوک بودم و دستگاه زدم که یه نقطه با لوپ 60 سنس شد با دیلی 50+18 تا اتومات هم گرفت،حساسیت هم از یک شروع کردم و روی 15 شروع به سنس کرد عدد سنس تا جایی که یادمه 22 اون حدودا بود...
بعد که شروع حفاری کردیم بعد نیم متر زمین سفت شد تا 90 سانت کندیدم چند بار هم لوپ رو گذاشتم بالا و داخل چاله هیچ سنسی نداشت روی خاک های کنده شده هم چیزی نزد.حالا به نظر شما چرا بعد کندن زمین دیگه سنس نداشتم خودم کلا قاطی کردم.
دیگه دست از کار کشیدیم فعلا گفتم از مهندس و دوستان بپرسم که چکار باید بکنم که در داخل چاله سنس داشته باشم یا روشی چیزی هست بفرمایید..
ممنون

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و با اجازه از اساتید
دوست عزیز من هم با همچین موردی روبرو شدم و اون هم به دلیل این هست که با رسیدن به سطح چاله دستگاه از بالانس خارج میشه و میتر منفی با توجه به اندازه ی چاله شروع به بالا رفتن میکنه . پس حالا شما که روی خاکهای کنده شده سنس ندارید اجتمال وحود جنس در عمق بیشتر میشه . پیشنهاد من این هست که چاله را به صورت مستطیلی که حد اقل دو متر طول داشته باشه بکنید بعد لوپ را روی طرفی از چاله که قبلا سنس نداشت بالانس کنید و سپس لوپ را به محل مورد نظر روی چاله حرکت دهید . با روش کندن مستطیلی هم کار کندن راحتتر میشه هم میشه مجددا محل رو بررسی کرد

یکشنبه 1 فروردین1394 - 1:31am
کاربر فعال
کاربر فعال

b6868 نوشته است:
ممنون

دوست عزیز فکر میکنم شما سنس خطا داشتین. یکی از دوستان در رابطه با ریشه علف ها و خشک شدن اونها در درازمدت و سیاه کردن خاک توضیح داده بودن که تبدیل میشه به مواد معدنی.شما در حین حفاری عملا باید از 50 آثاری گرفته باشین.آیا اینطور بوده؟خاک در 10 سانتی سیاه بود؟

یکشنبه 1 فروردین1394 - 3:07am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام ممنون از پاسخ هاتون
زمین چون شخم زده میشه تا سی چهل سانت خاک سالیانه زیر و رو میشه بعد از نزدیک شصت سانت زمین خاکش از نرمی به سنگ ریزه و سفتی عوض شد .پس چاله رو مستطیلی میکنیم و در یک گوشه بالانس و بعد روی هدف میبریم.ببینم جواب میده

یکشنبه 2 فروردین1394 - 5:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یاران من

دوستانی هستندبه مانند کوههای سر به فلک کشیده"استوار" راسخ و بزرگ
هم صحبتی با انها شرف است ورفاقت با انان ضامن سلامت و فراموشی انان محال و دعا برایشان واجب......
و تو مصداق انی
جاودان باد دوستانی که شادی راعلتند نه شریک" و غم را شریکنند نه دلیل.

نورزتان خجسته باد @};- @};- @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 2 فروردین1394 - 9:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان اگه فیبر اصلی از هر طرف 5.سانت اضافی داشته باشه تو برد تاثیری داره؟؟؟ :-? :-? :-?

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

یکشنبه 2 فروردین1394 - 11:09am
کاربر فعال
کاربر فعال

m.m.s نوشته است:
دوستان اگه فیبر اصلی از هر طرف 5.سانت اضافی داشته باشه تو برد تاثیری داره؟؟؟ :-? :-? :-?

نه
مهم اسمبل و لحیم کاری+کویل هست :-BD

یکشنبه 2 فروردین1394 - 11:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان آخرش مشخص نشد چه کسانی سیم لیتز شرکتی تهیه کردند و چه نتایجی باهاش گرفتند و همچنین مشخص نشد استیکر آشپزخانه تاثیری در ثبات و کاهش اثرات واقعی داره یانه ؟
همچنین استفاده از لوپهای اورجینال چه شرکتهایی برای مدار مهندس مناسب هست ؟ و در نهایت لوپ قالبی یا مکعبی لورنز برای این مدار مناسب هست یانه .
ممنون میشم تجربیات خود را به اشتراک بگذارید .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

یکشنبه 2 فروردین1394 - 12:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 534 , 535 , 536 , 537 , 538 , 539 , 540 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 115 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure