نویسنده |
پیغام |
b6868
کاربر فعال
|
سلام سال نو رو خدمت مهندس حمید و همه دوستان تبریک میگم.. من امشب رفتم تا یه جایی ،تو زمین کشاورزی بود.که از قبل بهش مشکوک بودم و دستگاه زدم که یه نقطه با لوپ 60 سنس شد با دیلی 50+18 تا اتومات هم گرفت،حساسیت هم از یک شروع کردم و روی 15 شروع به سنس کرد عدد سنس تا جایی که یادمه 22 اون حدودا بود... بعد که شروع حفاری کردیم بعد نیم متر زمین سفت شد تا 90 سانت کندیدم چند بار هم لوپ رو گذاشتم بالا و داخل چاله هیچ سنسی نداشت روی خاک های کنده شده هم چیزی نزد.حالا به نظر شما چرا بعد کندن زمین دیگه سنس نداشتم خودم کلا قاطی کردم. دیگه دست از کار کشیدیم فعلا گفتم از مهندس و دوستان بپرسم که چکار باید بکنم که در داخل چاله سنس داشته باشم یا روشی چیزی هست بفرمایید.. ممنون
|
یکشنبه 1 فروردین1394 - 12:31am |
|
 |
ریتون
|
shakib نوشته است: نه کسی راهنمایی نکرد5بارbs170تعویض کردم 1بار ال سی دی همه نقاط ولتاژ ولاین ها درست هستندهمه قطعاتوچک کردم همه چیز اوکی بوداما نشدکه نشد. سلام دوست عزیز شکر خدا مشکل من حل شد کریستال مدارم خراب بود شما هم کریستال رو عوض کنید ان شاالله درست میشه.
|
یکشنبه 1 فروردین1394 - 12:51am |
|
 |
ریتون
|
سلام خدمت دوستان عزیز مدار من دیلی رو بسیار متغییر می نویسه اکثرا بالی 30 هستش هر دفعه هم که بالانس می کنم عددش تغییر میکنه تا 170 هم رفته ولی اغلب بین 50 تا 100 هستش. همه قطعات رو بررسی کردم ولی ظاهرا همه سالمن. به نظر شما مشکل از چیه؟؟ لطفا کمک کنین. ممنون.
|
یکشنبه 1 فروردین1394 - 1:01am |
|
 |
zilan
کاربر فعال
|

b6868 نوشته است: سلام سال نو رو خدمت مهندس حمید و همه دوستان تبریک میگم.. من امشب رفتم تا یه جایی ،تو زمین کشاورزی بود.که از قبل بهش مشکوک بودم و دستگاه زدم که یه نقطه با لوپ 60 سنس شد با دیلی 50+18 تا اتومات هم گرفت،حساسیت هم از یک شروع کردم و روی 15 شروع به سنس کرد عدد سنس تا جایی که یادمه 22 اون حدودا بود... بعد که شروع حفاری کردیم بعد نیم متر زمین سفت شد تا 90 سانت کندیدم چند بار هم لوپ رو گذاشتم بالا و داخل چاله هیچ سنسی نداشت روی خاک های کنده شده هم چیزی نزد.حالا به نظر شما چرا بعد کندن زمین دیگه سنس نداشتم خودم کلا قاطی کردم. دیگه دست از کار کشیدیم فعلا گفتم از مهندس و دوستان بپرسم که چکار باید بکنم که در داخل چاله سنس داشته باشم یا روشی چیزی هست بفرمایید.. ممنون با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و با اجازه از اساتید دوست عزیز من هم با همچین موردی روبرو شدم و اون هم به دلیل این هست که با رسیدن به سطح چاله دستگاه از بالانس خارج میشه و میتر منفی با توجه به اندازه ی چاله شروع به بالا رفتن میکنه . پس حالا شما که روی خاکهای کنده شده سنس ندارید اجتمال وحود جنس در عمق بیشتر میشه . پیشنهاد من این هست که چاله را به صورت مستطیلی که حد اقل دو متر طول داشته باشه بکنید بعد لوپ را روی طرفی از چاله که قبلا سنس نداشت بالانس کنید و سپس لوپ را به محل مورد نظر روی چاله حرکت دهید . با روش کندن مستطیلی هم کار کندن راحتتر میشه هم میشه مجددا محل رو بررسی کرد
|
یکشنبه 1 فروردین1394 - 1:31am |
|
 |
مجید1394
کاربر فعال
|
b6868 نوشته است: سلام سال نو رو خدمت مهندس حمید و همه دوستان تبریک میگم.. من امشب رفتم تا یه جایی ،تو زمین کشاورزی بود.که از قبل بهش مشکوک بودم و دستگاه زدم که یه نقطه با لوپ 60 سنس شد با دیلی 50+18 تا اتومات هم گرفت،حساسیت هم از یک شروع کردم و روی 15 شروع به سنس کرد عدد سنس تا جایی که یادمه 22 اون حدودا بود... بعد که شروع حفاری کردیم بعد نیم متر زمین سفت شد تا 90 سانت کندیدم چند بار هم لوپ رو گذاشتم بالا و داخل چاله هیچ سنسی نداشت روی خاک های کنده شده هم چیزی نزد.حالا به نظر شما چرا بعد کندن زمین دیگه سنس نداشتم خودم کلا قاطی کردم. دیگه دست از کار کشیدیم فعلا گفتم از مهندس و دوستان بپرسم که چکار باید بکنم که در داخل چاله سنس داشته باشم یا روشی چیزی هست بفرمایید.. ممنون دوست عزیز فکر میکنم شما سنس خطا داشتین. یکی از دوستان در رابطه با ریشه علف ها و خشک شدن اونها در درازمدت و سیاه کردن خاک توضیح داده بودن که تبدیل میشه به مواد معدنی.شما در حین حفاری عملا باید از 50 آثاری گرفته باشین.آیا اینطور بوده؟خاک در 10 سانتی سیاه بود؟
|
یکشنبه 1 فروردین1394 - 3:07am |
|
 |
b6868
کاربر فعال
|
سلام ممنون از پاسخ هاتون زمین چون شخم زده میشه تا سی چهل سانت خاک سالیانه زیر و رو میشه بعد از نزدیک شصت سانت زمین خاکش از نرمی به سنگ ریزه و سفتی عوض شد .پس چاله رو مستطیلی میکنیم و در یک گوشه بالانس و بعد روی هدف میبریم.ببینم جواب میده
|
یکشنبه 2 فروردین1394 - 5:02am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
یاران مندوستانی هستندبه مانند کوههای سر به فلک کشیده"استوار" راسخ و بزرگ هم صحبتی با انها شرف است ورفاقت با انان ضامن سلامت و فراموشی انان محال و دعا برایشان واجب...... و تو مصداق انی جاودان باد دوستانی که شادی راعلتند نه شریک" و غم را شریکنند نه دلیل. نورزتان خجسته باد 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 2 فروردین1394 - 9:13am |
|
 |
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
یکشنبه 2 فروردین1394 - 11:09am |
|
 |
detector1368
کاربر فعال
|
نه مهم اسمبل و لحیم کاری+کویل هست 
|
یکشنبه 2 فروردین1394 - 11:47am |
|
 |
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
دوستان آخرش مشخص نشد چه کسانی سیم لیتز شرکتی تهیه کردند و چه نتایجی باهاش گرفتند و همچنین مشخص نشد استیکر آشپزخانه تاثیری در ثبات و کاهش اثرات واقعی داره یانه ؟ همچنین استفاده از لوپهای اورجینال چه شرکتهایی برای مدار مهندس مناسب هست ؟ و در نهایت لوپ قالبی یا مکعبی لورنز برای این مدار مناسب هست یانه . ممنون میشم تجربیات خود را به اشتراک بگذارید .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
یکشنبه 2 فروردین1394 - 12:21pm |
|
 |
|