نویسنده |
پیغام |
hasano
|
MINLAB2 نوشته است: سلام دوست عزیز مهندس گفتم یا خازن های 18پیکو یا کریستال یا ال سی دی یا اتصالات ال سی دی مشکل داره چک کنید.منم چک کردم حتی ال سی دی رو عوض کردم ولی ... میکرو رو مهندس گفتم چون بالا میاد و مشکل نداره.(هنگام رو شن شدن اول تمام مربع روی صفحه هست بعد علایم بی معنا) ممنون از توجه تون  ................................................. با سلام و تبریک سال نو بعضی وقتا مدار من اینجوری میشد بالای ال سی دی از مربع پر میشد. یک بار خاموش و روشن میکردم درست میشد. فکر کنم مشکل شما از اتصالات ال سی دی _ ال سی دی _و یا از پروگرم میکرو باشه
|
شنبه 29 اسفند1393 - 12:42am |
|
 |
karimi1000
کاربر فعال
|
سلام.سال نو را به همهتون تبریک میگم.و برای همه ارزوی موفقیت دارم.دوستان من لوپم بعضی وقتا کوئل ارور میده بعد چند بار روشن خاموش کردن دوباره درست میشه و بعد دوباره همونجوری میشه.به نظرتون مشکل چیه؟
|
شنبه 1 فروردین1394 - 8:31am |
|
 |
2840644
کاربر حرفه ای
|
سلام سال نو همه دوستان مبارک باشه در مورد لوپ شما احتمالا شما در محیط پر از فلز دارید تست میگیرید بهتره در فضای بیرون تست کنید و فرکانس رو هم کمی بیارید پایینتر
|
شنبه 1 فروردین1394 - 8:39am |
|
 |
ابراهیم جلالی
کاربر فعال
|
سلام سال نو رو به همه تبریک میگم
|
شنبه 1 فروردین1394 - 9:03am |
|
 |
talar
کاربر حرفه ای
|
من هم سال جدید رو برای همه کاربرای این سایت تبریک می گویم همچنین تبریک مخصوص به حمید اقا میگویم.امیدوارم سال جدید .سالی توام با موفقیت .بهروزی و سربلندی برای ایشان باشد .همچنین بابت تمامی تلاش های ایشان تشکر میکنم.
|
شنبه 1 فروردین1394 - 12:08pm |
|
 |
MINLAB2
کاربر فعال
|
Ancient نوشته است: MINLAB2 نوشته است: سلام دوست عزیز مهندس گفتم یا خازن های 18پیکو یا کریستال یا ال سی دی یا اتصالات ال سی دی مشکل داره چک کنید.منم چک کردم حتی ال سی دی رو عوض کردم ولی ... میکرو رو مهندس گفتم چون بالا میاد و مشکل نداره.(هنگام رو شن شدن اول تمام مربع روی صفحه هست بعد علایم بی معنا) ممنون از توجه تون  سلام دوست من.شب بخیر دقیقاااا همین مشکل برای منم پیش اومد،دلیلشم این بود میکرو من تو سرما آسیب دیده بود.هرکاری کردم دست نشد. مرحله آخر به پیشنهاد مهندس حمید عزیزززممم میکرو رو تعویض کردم مشکلم حل شد شمام حتمااا میکرو رو تعویض کنید.مطمن باشید مشکلتون حل میشه پاینده باشید  سلام دوست عزیز امیدوارم سال خوبی اغاز کرده ودر پیش رو داشته باشید فعلا هر چی را چک میکنم همه درست من دوتا میکرو داشتم هر دوتا روی مدار قبل کاملا درست جواب میدادن بار ها و بارها پروگرام کرده بودم وهر دوجواب دادن!!!! دیگه مجبورم یکی دیگه رو بخرم و امتحان کنم!!! ممنون از راهنمای تون سال خوبی داشته باشید 
|
شنبه 1 فروردین1394 - 1:16pm |
|
 |
googeh
کاربر فعال
|
سلام خدمت دوستان و تبریک سال نو. اقا حمید من از سری و موازی کردن 6 عدد باطری 9 ولت کتابی لیتیوم یون با امپر 400 میلی امپر که حدودا 18 ولت و 1200 میلی امپر بدست میاد استفاده کردم ایا این جوابگو هست و برای شارج باطریها چه روشی پیشنهاد میکنید بدون خارج کردن باطریها از جعبه.جعبه دستگاه من خیلی جمع و جوره و در ابتدا که مدار بیرون از جعبه بود متوجه حساسیت به دست نشدم اما بعد از قرارگیری مدار در جعبه هنگام لمس دستگاه عدد نمودار سنس تغییر میکنه و بالانس به هم میخوره. با نزدیک کردن دست به مدار متوجه شدم که با نزدیکی دست به کریستال و خازنهای کنارش این اتفاق می افته جعبه دستگاه هم پلاستیکیه. لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان.البته یه مقدار حساسیت هم به سیم لوپ داره که لوپ 45 از نوع اماده و با اهم 2.2 اهم هست که دیلی روی22 میاد.میتونم یک قاب فلزی برای دستگاه درست کنم تا این مشکل حل بشه.
|
شنبه 1 فروردین1394 - 5:57pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. در خصوص باطریها باید مشخصات دقیق و تصویرش رو بذارین ببینیم اصلا چی گذاشتین! چون من متوجه نشدم دقیقا چه ترکیبی هست. ولی فرق نمیکنه اگر باطری 18.5 ولت لیتیوم یون باشه باید از شارژر مخصوص استفاده کنین یا ادابتور 20 ولت با مقاومت سری مثلا 10 اهم 5 وات رو برای شارژش استفاده کنین. جعبه پلاستیکی که نباید به لمس دست حساس باشه! مگر اینکه پلاستیک خاصی باشه. اما اگر با نزدیک شدن دست به مدار بالانس به هم میخوره ؛ میتونه به علت نویز بالا در محل تست شما باشه که چون توسط بدن شما جذب میشه ؛ با نزدیک کردن دست به مدار هم منتقل میشه. در محیط خارج خونه نباید اینطور باشه. البته خازنهای 100 نانو رو اگر عدسی گذاشته باشین روی این مورد کمی تاثیر مثبت داره. سیم لوپ اگر فویل داشته باشه حساسیت به خود سیم میتونه وجود داشته باشه. برای همین عرض کردم کابل فویل دار از نظر من مناسب نیست. در کل نباید سیم لوپ تاثیر محسوسی روی سنس داشته باشه. البته تقریبا همه این موارد با حساسیت 20 طبیعی هست چون دیگه خیلی حساسیتش بالاست. اما روی 19 یا کمتر نباید این مشکلات وجود داشته باشه.
|
شنبه 1 فروردین1394 - 10:39pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
باسلام بنده هم سال نو رو به دوستان عزیزم تبریک عرض میکنم و سال پر باری برای همه آرزومندم .
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 1 فروردین1394 - 11:04pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
منم سال نو رو به شما وخانواده محترمتون تبریک میگم استاد مهدی.. دوستان کویل یک من هم درست شد مشکل از همون پارگی روکش سیم بود که ثبات نداشتم الان توی خونه با حساسیت 10 بالانس شد ویک کاسه استیل 20 رو از 150 سنس کردم فکر میکنم نسبت به کویل تخت کابلی کمی ضعیفتر هست حالا جالبتر اینکه با این همه فلز ریز ودرشت دیلی اتومات 19 شد که توی یک اتاق دیگه 190 شده بود ومجبور شدم ببرمش تو اون یکی اتاق بیرون هم که ماشاالله خونه نیستن که برج میلادن..البته تست اصلی رو در بیرون وبا حساسیت بالا وتنظیمات در روزهایدیگه انجام میدم پاینده و برقرار باشین 
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
یکشنبه 1 فروردین1394 - 12:00am |
|
 |
|