انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 25 اردیبهشت1404 - 3:12am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 531 , 532 , 533 , 534 , 535 , 536 , 537 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام اقا رضا مشکلی بابت خازن نداری منم روی مدار دومم از ام کا تی استفاده کردم مقاومتها رو با مولتی متر چک کن مقدارشون درست باشه فیبر رو با تینر شستشو کن چک کن روی لاینهای برد قلع مردگی نداشته باشه و نهایتا میکرو رو دوباره پروگرم کن و بیشتر از همه این مشکل میتونه از ماسفت باشه موفق باشی

جمعه 29 اسفند1393 - 8:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
نه رضا جان چون چندمین بار بود از این ابتکارات اشتباهی رو دیدم انجام شده خب توضیح جامع عرض کردم! :D
خیر دقت کنین در توضیح قبلی عرض کردم مشکل فعلی شما به خازنهای 100 نانو مربوط نمیشه. خازن ام کا تی تنها فرقش با عدسی در اینجا این هست که نویز رو کمتر حذف میکنه. مشکل مدار شما هم بنظر من نمیتونه از نویز باشه. بهرحال ضمن بررسی قسمتهای مختلف مدار اگر 100 نانوها رو هم بصورت عدسی تعویض کنین خیلی بهتره.

ممنون مهندس حمید عزیز
درمسیر 7812 چه قطعاتی ممکنه بخاطر اون مسعله آسیب دیده باشنن؟

جمعه 29 اسفند1393 - 8:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

2840644 نوشته است:
سلام اقا رضا مشکلی بابت خازن نداری منم روی مدار دومم از ام کا تی استفاده کردم مقاومتها رو با مولتی متر چک کن مقدارشون درست باشه فیبر رو با تینر شستشو کن چک کن روی لاینهای برد قلع مردگی نداشته باشه و نهایتا میکرو رو دوباره پروگرم کن و بیشتر از همه این مشکل میتونه از ماسفت باشه موفق باشی

سلام مهندس عزیز
میکرو واسه مدار قبلیه
ایندفعه خیلی خوب مونتاژ کردم و قلع مردگی نداره
مقاومتها هم 1%هستن و درست جا زدم
میمونه ماسفت که عوض میکنم ببینم چی میشه
ممنون

جمعه 29 اسفند1393 - 8:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ماسفت رو عوض کردم
بازم همونجوره بدون لوپ دیلی رو 14نشون میده...

جمعه 29 اسفند1393 - 9:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان.ظرفیت خازنی لوپ را چطور حساب میکنن.و چرا هر بار که من لوپ را به دستگاه متصل میکنم با یک دیلی متفاوت میشناسش.

جمعه 29 اسفند1393 - 10:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza68 نوشته است:
ماسفت رو عوض کردم
بازم همونجوره بدون لوپ دیلی رو 14نشون میده...

اقا رضا شما ترانزیستور bs170 رو هم از روی مدار قبلیت جابجا کن بدون لوپ نباید دستگاه لوپ رو شناسایی کنه باید کویل ارور داشته باشی احتمال داره مقاومتهای دمپینگت اتصالی یا مقدار بالاتر دارن چکشون کن

جمعه 29 اسفند1393 - 10:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

karimi1000 نوشته است:
سلام دوستان.ظرفیت خازنی لوپ را چطور حساب میکنن.و چرا هر بار که من لوپ را به دستگاه متصل میکنم با یک دیلی متفاوت میشناسش.

دوست من فلزات مزاحم اطراف و یا نویز دلیل این مشکله

جمعه 29 اسفند1393 - 10:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون.این ظرفیت لوپ چطور محاسبه می کنن؟

جمعه 29 اسفند1393 - 10:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

karimi1000 نوشته است:

اقای کریمی احتمالا از کابل استفاده کردی یا سیم نامرغوب

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

جمعه 29 اسفند1393 - 10:48pm
مدیر کل
مدیر کل

karimi1000 نوشته است:

دوست عزیز این سوال رو قبلا کردین و در گذشته هم بارها مطرح شد و عرض کردم نمیتونین بسادگی اندازه گیریش کنین! اندازه گیری ظرفیت خازنی درون لوپ توسط خازن متر ممکن نیست و بطور معمول توسط فانکشن ژنراتور و اسیلوسکوپ انجام میشه. البته شاید دستگاههای خاصی برای اندازه گیریش وجود داشته باشه که مسلما به کار ما نمیاد. در همین حد که در چنین مدار پالسی میبینید دیلی لوپ در حد خوبی پایین در میاد نشون میده ظرفیت خازنی لوپ در چه وضعیتی هست. تنها نکته ای که وجود داره اینه که دیلی لوپ به چند فاکتور دیگه از جمله ظرفیت و مقاومت و کابل اتصال هم بستگی داره. بنابراین در صورت رعایت این مشخصات اگر دیلی لوپ در حدود 20 در اومد نشون میده که ظرفیت خازنی لوپ هم پایین هست و برای یک فلزیاب پالسی میتونه مناسب باشه.

جمعه 29 اسفند1393 - 10:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 531 , 532 , 533 , 534 , 535 , 536 , 537 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 243 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure