نویسنده |
پیغام |
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
kobani نوشته است: m.m.s نوشته است: از سهل انگاری یه تکه کوچک از بردم مسش کنده شد مجبور شدم با لحیم اتصال بدم. به نظرتون برد به فنااااااااا رفته؟؟  سلام داداش بعید هست مشکلی پیش بیاد . البته خوب با تینر محل لحیم کاری رو تمییز کنید با تینر که قلع خراب میشه که.....
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
جمعه 29 اسفند1393 - 6:40pm |
|
 |
shakib
کاربر حرفه ای
|
نه خراب نمیشه من چندین بارتست کردم.
|
جمعه 29 اسفند1393 - 6:45pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
delta force نوشته است: ممنون من سیم رابط رو کامل چک کردم وقتی که سیم های افشان که با اون لوپ رو ساختم یکم از هم دور میکنم و با این کار ظرفیت بیشتر میشه دستگاه دیگه ارور نمیده افرین به شما که این نکته رو تست کردین! بله درسته سیستم پیچیدن لوپ شما و احتمالا سیمها و روکش اونها ایراد داره و با دور کردین سیمها از هم حالت خازنی لوپ پایین تر میاد و لوپ جواب میده! پس باید لوپ رو باز کنین و منظم تر بپیچین یا اینکه از سیم دیگری برای لوپ استفاده کنین. در ضمن ظرفیت لوپ شما هم بنظر من کمی پایینه و حدود 350 نتیجه بهتری میده. البته با دور کردن سیمها از هم ظرفیت کمتر میشه نه زیادتر!
|
جمعه 29 اسفند1393 - 7:01pm |
|
 |
darkspace
|
با سلام و عرض تبریک سال نو خدمت مهندس حمید عزیز و کاربران انجمن ضمن تشکر از پاسخ سریع مهندس عزیز، در حقیقت متوجه تفاوت سیستم تولید موج سینوسی با سیستم تولید پالس نشدم. ممنون میشم نحوه تولید اونو از لحاظ تئوری و عملی از خدمت شما یاد بگیرم. رشته اصلی من فیزیکه و تو الکترونیک به اندازه چند واحد درسی تجربه دارم. در ضمن برام جای سواله که چه چیز برد یک فلزیاب رو محدود میکنه آیا شدت جریان توی کوپل و ایجاد نویزه که محدودیت رو طراحی مدار اعمال میکنه یا دلیل دیگه ای داره!? با سپاس فراوان
|
جمعه 29 اسفند1393 - 7:03pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
m.m.s نوشته است: از سهل انگاری یه تکه کوچک از بردم مسش کنده شد مجبور شدم با لحیم اتصال بدم. به نظرتون برد به فنااااااااا رفته؟؟  مشکلی نیست. سعی کنین اون قسمت رو شبیه به سیمکشی روی فیبر اصلی ترمیم کنین و این کار رو تمیز انجام بدین. در مورد شستشو با تینر مشکلی وجود نداره ولی شاید تمیز کردن با اسپری خشک که مخصوص این کار هست بهتر باشه. البته اگر لحیم کاری از ابتدا تمیز و ظریف انجام شده باشه دیگه شتشوی فیبر الزامی هم نیست و تاثیرش در عملکرد دستگاه جزئی خواهد بود.
|
جمعه 29 اسفند1393 - 7:04pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
darkspace عزیز ممنون از شما. توضیح در خصوص اصول عملکرد فلزیاب پالسی در مجال این تاپیک نیست و شما که تحصیلکرده هستین میتونین براحتی با سرچ در گوگل توسط عباراتی نظیر pulse induction principle دهها مقاله و مطلب مفید در این زمینه پیدا کنین. در خصوص عامل محدود کننده برد یک فلزیاب به چند نکته میشه اشاره کرد. یکی محدودیت میدان مغناطیسی موثر برای لوپ هست که تا حدی به بزرگی لوپ بستگی داره و هر چه بزرگتر باشه برای فلزات بزرگتر برد بیشتری بدست میاد. عامل دیگه نویز هایی هست که بهرحال همیشه وجود دارن و سنجش سیگنال بازگشتی در نهایت حساسیت توام با دخالت نویز خواهد شد و عملا از حدی بیشتر ممکن نیست. اما عامل نهایی و شاید مهمتر خاک هست که بهرحال کمی رسانایی داره و در نهایت برد هر دستگاه فلزیاب دیگه کار به جایی میرسه که رسانایی فلزی در عمق بالا با رسانایی خاکی که تقریبا چسبیده به لوپ هست مساوی میشه و لذا دیگه فلز در عمق بیشتری سنس نخواهد شد چرا که تاثیر اون فلز در عمق بالا روی امواج فلزیاب حتی از خاک هم کمتر هست!
|
جمعه 29 اسفند1393 - 7:11pm |
|
 |
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
سلام مهندس حمید عزیز 7812رو عوض کردم و بعد از ولتاژ گیری میکرو و 357رو جاگذاری کردم و روشن شد اما... 1-بدون اینکه لوپ به مدار وصل باشه دیلی رو 14 نشون میده 2- وقتی لوپ رو وصل میکنم دیلی رو بالای 90نشون میده و پایین ترین دیلی که رو در شرایط ایده آل اونسنم تو حیاط بهش برم 30بود و کمتر هم نشد و با هر بار بالانس عدد تغییر میکرد. نکته: بجای خازنهای عدسی 100نانو از خازنهای mkt 100نانو استفاده کردم که بهتر باشه ولی ظاهرا بدتر شده مهندس حمید نظر شما چیه چرا اینجوری شد؟!؟!
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 29 اسفند1393 - 7:38pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

reza68 نوشته است: سلام مهندس حمید عزیز 7812رو عوض کردم و بعد از ولتاژ گیری میکرو و 357رو جاگذاری کردم و روشن شد اما... 1-بدون اینکه لوپ به مدار وصل باشه دیلی رو 14 نشون میده 2- وقتی لوپ رو وصل میکنم دیلی رو بالای 90نشون میده و پایین ترین دیلی که رو در شرایط ایده آل اونسنم تو حیاط بهش برم 30بود و کمتر هم نشد و با هر بار بالانس عدد تغییر میکرد. نکته: بجای خازنهای عدسی 100نانو از خازنهای mkt 100نانو استفاده کردم که بهتر باشه ولی ظاهرا بدتر شده مهندس حمید نظر شما چیه چرا اینجوری شد؟!؟! خسته نباشین رضا جان. 1- بدون لوپ اصلا باید خطای لوپ داشته باشین نه اینکه دیلی خاصی رو شناسایی کنه! پس به احتمال قوی جایی در مدار در اطراف 357 و ماسفت ایرادی وجود داره که باید دقیقا قطعات و اتصالات رو دونه به دونه بررسی کنین. 2- با توجه به مساله قبلی دیگه توقع عملکرد صحیح وجود نداره و لذا درست عمل نمیکنه تا عملکرد لوپ یا فلزیابی قابل بررسی باشه. خازنهای 100 نانو در این مورد موثر نیستن و فقط نقش نویزگیری دارن. ولی توجه داشته باشین بارها تاکید کردم هر خازنی بدلیل مختصات رفتاری خودش کاربرد خاصی داره! برای امر نویزگیری هم دقت و حتی پایداری خازن اهمیتی نداره بلکه مقاومت داخلی و عملکرد بهتر در عبور دهی طیف وسیع تری از فرکانسها چیزیه که مطلوب یک خازن نویزگیر هست و در این زمینه هیچ خازنی به خوبی عدسی نیست و هیچ خازنی هم به بدی ام کاتی نیست!!! درحالیکه در کوپلینگ سیگنالها و جاهایی که عدد ظرفیت خازن در مدار اهمیت داره معمولا هیچ خازنی بخوبی ام کاتی نخواهد بود! پس لطفا این مسائل رو مورد توجه قرار بدین و طبق توضیحات بنده عمل کنین. بخدا چیزی از من کم نمیشد که در لیست قطعات کلمه ام کا تی رو ذکر کنم! ولی موضوع اینه که برای اینجا مناسب نبود! لذا شما و سایر دوستانی که دیدم به سلیقه خودشون از این کارها میکنن باید توجه داشته باشن اگر تغییری هم میدن باید علم کامل نسبت بهش داشته باشن. وگرنه اگر شما وارد تر هستین و شما تشخیص میدین که مدلی که من ذکر کردم خوب نیست و مدلی که شما فکر میکنین مناسبه ؛ خب چرا اصلا خودتون یک مدار طراحی نمیکنین که ما استفاده کنیم؟! 
|
جمعه 29 اسفند1393 - 7:52pm |
|
 |
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|

حمید نوشته است: reza68 نوشته است: سلام مهندس حمید عزیز 7812رو عوض کردم و بعد از ولتاژ گیری میکرو و 357رو جاگذاری کردم و روشن شد اما... 1-بدون اینکه لوپ به مدار وصل باشه دیلی رو 14 نشون میده 2- وقتی لوپ رو وصل میکنم دیلی رو بالای 90نشون میده و پایین ترین دیلی که رو در شرایط ایده آل اونسنم تو حیاط بهش برم 30بود و کمتر هم نشد و با هر بار بالانس عدد تغییر میکرد. نکته: بجای خازنهای عدسی 100نانو از خازنهای mkt 100نانو استفاده کردم که بهتر باشه ولی ظاهرا بدتر شده مهندس حمید نظر شما چیه چرا اینجوری شد؟!؟! خسته نباشین رضا جان. 1- بدون لوپ اصلا باید خطای لوپ داشته باشین نه اینکه دیلی خاصی رو شناسایی کنه! پس به احتمال قوی جایی در مدار در اطراف 357 و ماسفت ایرادی وجود داره که باید دقیقا قطعات و اتصالات رو دونه به دونه بررسی کنین. 2- با توجه به مساله قبلی دیگه توقع عملکرد صحیح وجود نداره و لذا درست عمل نمیکنه تا عملکرد لوپ یا فلزیابی قابل بررسی باشه. خازنهای 100 نانو در این مورد موثر نیستن و فقط نقش نویزگیری دارن. ولی توجه داشته باشین بارها تاکید کردم هر خازنی بدلیل مختصات رفتاری خودش کاربرد خاصی داره! برای امر نویزگیری هم دقت و حتی پایداری خازن اهمیتی نداره بلکه مقاومت داخلی و عملکرد بهتر در عبور دهی طیف وسیع تری از فرکانسها چیزیه که مطلوب یک خازن نویزگیر هست و در این زمینه هیچ خازنی به خوبی عدسی نیست و هیچ خازنی هم به بدی ام کاتی نیست!!! درحالیکه در کوپلینگ سیگنالها و جاهایی که عدد ظرفیت خازن در مدار اهمیت داره معمولا هیچ خازنی بخوبی ام کاتی نخواهد بود! پس لطفا این مسائل رو مورد توجه قرار بدین و طبق توضیحات بنده عمل کنین. بخدا چیزی از من کم نمیشد که در لیست قطعات کلمه ام کا تی رو ذکر کنم! ولی موضوع اینه که برای اینجا مناسب نبود! لذا شما و سایر دوستانی که دیدم به سلیقه خودشون از این کارها میکنن باید توجه داشته باشن اگر تغییری هم میدن باید علم کامل نسبت بهش داشته باشن. وگرنه اگر شما وارد تر هستین و شما تشخیص میدین که مدلی که من ذکر کردم خوب نیست و مدلی که شما فکر میکنین مناسبه ؛ خب چرا اصلا خودتون یک مدار طراحی نمیکنین که ما استفاده کنیم؟!  شما هم خسته نباشی حالا ما یه کاری کردیم چرا میزنی اعصاب نداریا!! یعنی الان mkt رو عدسی بزارم درست میشه؟!
|
جمعه 29 اسفند1393 - 7:59pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. نه رضا جان چون چندمین بار بود از این ابتکارات اشتباهی رو دیدم انجام شده خب توضیح جامع عرض کردم! خیر دقت کنین در توضیح قبلی عرض کردم مشکل فعلی شما به خازنهای 100 نانو مربوط نمیشه. خازن ام کا تی تنها فرقش با عدسی در اینجا این هست که نویز رو کمتر حذف میکنه. مشکل مدار شما هم بنظر من نمیتونه از نویز باشه. بهرحال ضمن بررسی قسمتهای مختلف مدار اگر 100 نانوها رو هم بصورت عدسی تعویض کنین خیلی بهتره.
|
جمعه 29 اسفند1393 - 8:07pm |
|
 |
|