انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 28 اردیبهشت1404 - 1:39am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 529 , 530 , 531 , 532 , 533 , 534 , 535 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
دوستان چند نکته در مورد لوپ 1*1 یا بزرگتر خدمت شما عرض کنم

اول اینکه هنگام اندازه گیری ظرفیت این نوع لوپها حتما لوپ رو باز کنید که بصورت مربع در بیاد و سپس ظرفیت لوپ رو اندازه بگیرید چون ظرفیت در هر دو حالت فرق میکنه
دوم اینکه اهم و ظرفیت لوپ رو موقعی بسنجید که سیم رابط به لوپ وصله
و سوم اینکه باید لوپتون رو کاملا محکم درست کنید تا موقعی کاوش هر چهار تکه لوپ به یک اندازه از زمین ارتفاع داشته باشند

اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.

جمعه 29 اسفند1393 - 4:28pm
مدیر کل
مدیر کل

SHELBY نوشته است:
مهندس حمید مقدار برد یه لوپ عنکبوتی گرد 1 متری چقدر از یه

لوپ مربع 1*1 بیشتره? اصلا تفاوت محسوسي دارن این

دوتا لوپ تو میزان برد نهایی?

اگر لوپ 1 در 1 رو بخوبی بسازین تقریبا تفاوتی وجود نداره! چون میدان لوپ 1 در 1 اندکی بزرگتر از لوپ 1 متری عنکبوتی هست اما به دلیل تمرکز میدانی بیشتر لوپ عنکبوتی در نهایت تقریبا مساوی با هم جواب میدن. توصیه من در ابعاد به این بزرگی بیشتر روی حالت مربعی 1 در 1 یا بزرگتر هست که هم بحالت تاشو میشه درستش کرد و حملش تا سر زمین راحت تره و هم سبک تر در میاد و اپراتوریش هم راحت تر هست. لوپ عنکبوتی رو نهایتا تا سایز حدود 60 سانت توصیه میکنم.

جمعه 29 اسفند1393 - 4:36pm
مدیر کل
مدیر کل

tamashah نوشته است:
سلام مجدد خدمت اقا حمید... منم یه سوالی ضهنم رومشغول کرده . همون سوالیکه جناب کریمی اشاره کردند.
ایا مقاومت 380 اهمی اگر یک درصد باشه چه فرقی با مقاومت پنج درصد 380 اهمیش داره . ایا برد دستگاه کم میشه یا خیر.. :-?

در این خصوص فکر میکنم توضیح مفصل دادم! بنده در نمونه اولیه خودم 390 اهم 5 درصد گذاشته بودم و در نمونه فعلی 380 اهم 1 درصد گذاشتم. در مجموع خیلی فرقی ندارن ولی طبیعتا در لحظات ابتدایی شروع کار دستگاه بدلیل پایداری حرارتی بالاتری که مقاومت 1 درصد داره ؛ اندکی ثبات دستگاه بهتر هست. این مساله در حالت گراند خاموش بیشتر اهمیت داره وگرنه با گراند فعال تقریبا تفاوتی نیست مگر در ثانیه های ابتدایی شروع کار مدار که این مقاومتها تا رسیدن به تعادل گرمایی گرم میشن. غیر این موضوع مساله دیگری نیست و اون 10 اهم تفاوت هم هیچ تاثیری در کارکرد مدار نداره. اگر کسی غیر از این نتیجه گرفته باشه مطمئن باشه یا مقاومتهاش ایراد خاصی دارن یا جای دیگه اشتباهی کرده.

جمعه 29 اسفند1393 - 4:42pm

حمید نوشته است:
kaveh gh نوشته است:
سلام
اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید
بنده قصد دارم با سینی کیک تولد که قطر بیرونیش ۴۳ سانت هستش با سیم یک میل افشان،یک لوپ به روش عنکبوتی درست کنم حالا لطفا بفرمایید قطر داخلی و هم چنین تعداد شیار ها و قطر شیارها رو .
در پایین هم عکس سینی رو گذاشتم
پیوست:
2015.jpg

دوست عزیز سیم 1 میل برای این لوپ کمی ضخیم هست. اگر بتونین از سیم 0.8 استفاده کنین لوپ قشنگتر و کاراتری از آب در میاد و مقاومتش هم مناسب تر میشه. بهرحال اگر سیم دیگری ندارین میتونین با این مشخصات بسازین:
قطر داخلی 32 سانت - 24 دور سیم روکشدار با مغزی 1 میل معادل تقریبا 30 متر سیم - 15 شیار که فاصله هاشون تقریبا 8.5 سانت میشه. ظرفیت این لوپ حدود 350 میکروهانری و مقاومتش حداکثر 0.7 اهم در میاد.

با سپاس فراوان از مهندس عزیز و جا داره همینجا سال جدید رو به همه اساتید و کاربران گل سایت تبریک عرض کنم البته. پیشاپیش!

""آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد،به یاد من باش که همواره به یاد تو هستم""سوره بقره/۱۵۲

جمعه 29 اسفند1393 - 5:17pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون. بنده هم به نوبه خودم باز در این تاپیک عید رو به دوستان تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی داشته باشین. :ymhug: :x :-* @};-
دوستان تاپیک تبریک عید داریم دیگه لطفا در تک تک تاپیکها تبریک نگین چون مباحث از مسیر خودشون خارج میشن! :D

جمعه 29 اسفند1393 - 5:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا حمید من قبلا با یک لوپ 40 با اهم 3.2 و ظرفیت 380 کار میکردم و مشکلی نداشتم اما الا یک لوپ 1 در 1 با اهم 1.3 و ظرفیت 290 ساختم
اما هر کاری میکنم دستگاه اونو نمیشناسه و مرتب coil error میده ایا امکان داره مشکل از ای سی 357 باشه؟؟

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

جمعه 29 اسفند1393 - 5:49pm
مدیر کل
مدیر کل

بعید میدونم ربطی به ایسی 357 داشته باشه. احتمالا شرایط لوپ یا کابل شما مشکل داره و درست جواب نمیده.

جمعه 29 اسفند1393 - 5:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون
من سیم رابط رو کامل چک کردم
وقتی که سیم های افشان که با اون لوپ رو ساختم یکم از هم دور میکنم و با این کار ظرفیت بیشتر میشه دستگاه دیگه ارور نمیده

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

جمعه 29 اسفند1393 - 6:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از سهل انگاری یه تکه کوچک از بردم مسش کنده شد مجبور شدم با لحیم اتصال بدم.
به نظرتون برد به فنااااااااا رفته؟؟ ~X( :(( :((

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

جمعه 29 اسفند1393 - 6:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

m.m.s نوشته است:
از سهل انگاری یه تکه کوچک از بردم مسش کنده شد مجبور شدم با لحیم اتصال بدم.
به نظرتون برد به فنااااااااا رفته؟؟ ~X( :(( :((

سلام
داداش بعید هست مشکلی پیش بیاد . البته خوب با تینر محل لحیم کاری رو تمییز کنید

اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.

جمعه 29 اسفند1393 - 6:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 529 , 530 , 531 , 532 , 533 , 534 , 535 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mamadpk و 218 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure