نویسنده |
پیغام |
ali222
کاربر حرفه ای
|
karajniaz نوشته است: ali222 نوشته است: پروگرامر stk500 نواوران قاتل میکرو ها مولتی avr شرکت eca استفاده کنید . متاسفانه بازار پر است از پروگرامر شرکت نواوران ولی مولتی avr eca کمتر پیدا میشه. والا من هم stk500 دارم و هم eca و تا به حال هیچ مشکلی با stk 500 نداشتم و به راحتی باش کار میکنم نمیدونم مشکل دوستان چیه؟!!! من که ندیدم قتلی صورت پذیرفته باشه  جناب karajniaz گرامی / شرکت eca مال بابای من نیست که بخوام براش تبلیغ کنم شما شاید سالی یه بار به این پروگرامر نیاز داشته باشید به لطف تجربه و شانس درست کار میکنه . ولی دانشجو ها و علاقمندانی که همیشه نیازشون به پروگرام هست میدونند این محصول نو اوران چق در مزخرفه .
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 11:30am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
shakib نوشته است: دوستان برای لوپ1 چه سایزسیمی پیشنهادمیکنین؟ 9 دور سیم افشان با مغزی به ضخامت 1 میل. مقاومتش حدود 0.9 اهم میشه که مناسبترین رقم بنظر میاد. لذا هیچ ضخامت سیمی برای این لوپ بهتر نیست.
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 11:51am |
|
 |
karajniaz
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: karajniaz نوشته است: ali222 نوشته است: پروگرامر stk500 نواوران قاتل میکرو ها مولتی avr شرکت eca استفاده کنید . متاسفانه بازار پر است از پروگرامر شرکت نواوران ولی مولتی avr eca کمتر پیدا میشه. والا من هم stk500 دارم و هم eca و تا به حال هیچ مشکلی با stk 500 نداشتم و به راحتی باش کار میکنم نمیدونم مشکل دوستان چیه؟!!! من که ندیدم قتلی صورت پذیرفته باشه  جناب karajniaz گرامی / شرکت eca مال بابای من نیست که بخوام براش تبلیغ کنم شما شاید سالی یه بار به این پروگرامر نیاز داشته باشید به لطف تجربه و شانس درست کار میکنه . ولی دانشجو ها و علاقمندانی که همیشه نیازشون به پروگرام هست میدونند این محصول نو اوران چق در مزخرفه . دوست عزیز بنده حتی به فکرم هم چنین چیزی خطور نکرد که شما قصدتون تبلیغه بنده اتفاقا تعداد زیادی آی سی های مختلف با این پروگرامر ، پروگرام کردم ولی تا به حال حتی یک مورد مشکل هم نداشتم نمیدونم شاید شانس من خوب بوده و پروگرامرم خوب از آب در اومده 
به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری بسا کسا! که به روز تو آرزومندست ----------------------------------------- زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه کرا زبان نه به بندست پای دربندست
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 12:04pm |
|
 |
karajniaz
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: شکيب جان شما پهنا رو کمتر کن و فرکانس رو هم 107بزار بعدا دوباره تست کن محسن جان شما روی فرکانس 107 تست گرفتی زرد رو خوب سنس میکرد؟ آقایان کاوشگر و جان بکر که به فرکانس 137 علاقه خاصی دارند و الان هم آقا محسن به 107 علاقه مند شده من از این میترسم که مثل ردیاب 35 همه بیفتند دنبال فرکانس یابی دوستان شوخی کردم ناراحت نشید لطفا 
به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری بسا کسا! که به روز تو آرزومندست ----------------------------------------- زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه کرا زبان نه به بندست پای دربندست
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 12:16pm |
|
 |
kiansk
کاربر فعال
|
دوستان عزیز کم بودن برد دوستان میگفتن از تنظیم فیوز بیت میتونه باشه من به خاطر کم بودن بردم از دستگاه سرد شدم لطفا راهنماییم کنید تو تنظیم فیوز بیتها کدوم گزینه ها خیلی مهم هستند من میدم بیرون پروگرم میکنن اگه یه تصویر بزارید خیلی ممنون میشم دو بار برد رو ساختم باز هم مشگل کم بودن برد رو دارم احتمالا از میکرو و پروگرمم باشه لطفا راهنماییم کنید
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 12:40pm |
|
 |
shakib
کاربر حرفه ای
|
kiansk نوشته است: دوستان عزیز کم بودن برد دوستان میگفتن از تنظیم فیوز بیت میتونه باشه من به خاطر کم بودن بردم از دستگاه سرد شدم لطفا راهنماییم کنید تو تنظیم فیوز بیتها کدوم گزینه ها خیلی مهم هستند من میدم بیرون پروگرم میکنن اگه یه تصویر بزارید خیلی ممنون میشم دو بار برد رو ساختم باز هم مشگل کم بودن برد رو دارم احتمالا از میکرو و پروگرمم باشه لطفا راهنماییم کنید مگه امکانش هست؟فیوزبیتارومن طبق این تصویر پروگرام میکنم.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 12:48pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
karajniaz نوشته است: غضنفر نوشته است: شکيب جان شما پهنا رو کمتر کن و فرکانس رو هم 107بزار بعدا دوباره تست کن محسن جان شما روی فرکانس 107 تست گرفتی زرد رو خوب سنس میکرد؟ آقایان کاوشگر و جان بکر که به فرکانس 137 علاقه خاصی دارند و الان هم آقا محسن به 107 علاقه مند شده من از این میترسم که مثل ردیاب 35 همه بیفتند دنبال فرکانس یابی دوستان شوخی کردم ناراحت نشید لطفا  بله آقا کيهان در کنار افزايش سنس به فلز طلا هم حساس هستش غضنفريان هستم کوچيک همه
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 1:08pm |
|
 |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
shakib نوشته است: سلام دوستان من هنوزموفق به عمق زنی مناسب نشدم یک عددلوپ 1 باسیم 1میل افشان باظرفیت 1.1اهم وکابل اتصال rg59 دیلی 30شناسایی شده آیسی lf357هم ازنوع اصلی میباشد بامشخصات فوق یک سینی به قطر60سانت توانستم از270سنس کنم... دیلی30 گراند1 اسپید2 حساسیت15 فرکانس200 پهنای پالس 160 اینتگرال40 خواهشادوستانی که به بردنسبتاخوبی رسیدن درمورد چگونگی ساخت لوپ مختصرا راهنمایی بفرمایین همینطورهم درموردسوکت اتصال که بنده از کانکتور2پین نظامی استفاده میکنم. دوست من تو تنظیمات ،گراند رو ۵ یا آف اسپید هم ۵ و حساسیت رو هم بیشتر کن. یه مقدار با پهنای پالس بیشتر ،کار کن. در ضمن مشخصات لوپتون با فرمایشات مهندس یکیه?یعنی ۹ دور سیم نمره ۱? در اونصورت میشه گفت نتایج متفاوته یا نه.
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 1:58pm |
|
 |
shakib
کاربر حرفه ای
|
ممنون جناب کمال اما این تنظیماتی که فرمودین برای کاووش مناسب نیست چون بوقای اضافی زیادی داره. مشخصات لوپ هم 9دور کابل1در1با1.20طول کابل رابط rg59بدون فویل که روی هم1اهم تقریباشدن.
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 2:52pm |
|
 |
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
دوستان این مشخصات لوپ 1متری هست یا 1*1 ؟ اگه 1متری دایره یا مربع؟ 
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 2:53pm |
|
 |
|