نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
madrek نوشته است: سلام مهندس جان منم با پهنای پالس 135 برد بیشتری کسب کردم میتونم با همین تنظیمات کارکنم واینکه پهنای پالس کم مشکلی به وجود نمیاره؟ نه هیچ اشکالی نداره. در واقع پایین ترین پهنای پالسی که بیشترین برد رو به شما بده بهتر هم هست! چرا که هم ثباتش برای روی زمین بهتره و هم مصرف باطری پایین تر میاد. فقط توجه داشته باشین برای تست حداکثر پهنای پالس حتما از فلزات بزرگ استفاده کنین! فلزات کوچک معمولا با پهنای پالس کم هم بخوبی قابل سنس هستن. پس بهتره بسته به لوپ خودتون فلز بزرگی ترجیحا از جنس مس یا برنج در نظر بگیرین و ببینین با ثابت بودن سایر تنظیمات و افزایش پهنای پالس تا چه درجه ای افزایش برد دارین. همون مقدار رو برای پهنای پالس در نظر داشته باشین. طبیعتا اون مقدار پهنای پالس مربوط به همون لوپ هست و برای لوپ دیگه میتونه کمی متفاوت باشه.
|
چهارشنبه 27 اسفند1393 - 9:06pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
mrmr16 نوشته است: سلام حمید جان برا لوپ 60 سیم 1 بهتره یا 0.75 . سیم لاکی خوبه یا افشان . با اهم و اندوکتانسی که گفتید چند متر لازمه . اگه سوال تکراری بود ببخشید ممنون سیم 1 میل مناسب تر هست. وگرنه حتی با سیم 0.8 هم اهم لوپ یک مقدار بالا در میاد و طبق تستها زیاد مناسب نیست. در مورد سیم افشان اینطور که دوستان میگن نوع قلع اندود جواب بهتری میده. در این مورد سیم لاکی رو توصیه نمیکنم چون خیلی منظم و خوب هم در نمیاد. پس سیم افشان با مغزی 1 میل بهتر هست و بدلیل داشتن روکش حالت خازن داخلی لوپ هم کمتر میشه. برای لوپ 60 عنکبوتی 18 دور از این سیم مناسبه که تقریبا 35 متر سیم لازم داره و مقاومتش هم بین 0.8 تا 0.9 اهم در میاد و از این نظر هم مناسب هست.
|
چهارشنبه 27 اسفند1393 - 9:12pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
milad7 نوشته است: مهندس حمید عزیز لطفا در رابطه با کابل استریو یکم بیشتر توضیح بدید . واقعیتش امروز رفتم کابل استریو تهیه کنم ولی هرجا میرفتم ازم میپرسیدن برا چه کاری میخوای چون انواع مختلفی داشتند منم که نمیتونستم بگم برا چی میخوام. واسه همین نگرفتم. بنده استفاده از اتصال لوپ با سیم شیلد استریو رو زیاد توصیه نمیکنم چون خودم هم هنوز ازش جواب بهتری نگرفتم! لذا از همون سیمهای کواکسیال که اشاره شد استفاده کنین بهتر و راحت تره.
|
چهارشنبه 27 اسفند1393 - 9:15pm |
|
 |
2840644
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستان خوبم برای کابل اتصال لوپ بنده با کابل rg58 کرمان تست داشتم که لوپ بنده رو با دیلی 26 شناسایی میکنه ولی با کابل ۳ رشته av TV که جنس نرمی داره و رنگ ابی هم هست که هر رشته اون دارای دورشته سیم یکی شیلد و یکی مغزی که افشآن هم هست استفاده میکنم که همون لوپ رو با دیلی 16 شناسایی میکنه این کابل چون برای انتقال تصویر از دستگاه به تلوزیون استفاده میشه گمان میکنم انتی نویز هم باشه دوستان پیشنهاد میکنم تست کنید در ضمن هر رشته باید شیلد و مغزی با هم برای یک سر لوپ استفاده بشه
|
چهارشنبه 27 اسفند1393 - 9:29pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
2840644 عزیز خیلی ممنون از شما. فقط توجه داشته باشین نتیجه گیری شما در صورتی صحیح هست که مقاومت کابل هم نزدیک به صفر باشه! وگرنه با کابلهایی که مقاومتشون بالاست به همین صورت دیلی پایین تر در میاد ولی قدرت امواج هم کاهش پیدا میکنه. پس شما هم مقاومت مغزی و هم شیلد رو بگیرین اگر در حد 0.1 اهم بود و در عین حال دیلی پایین تر داشت قطعا مناسب هست.
|
چهارشنبه 27 اسفند1393 - 9:45pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: madrek نوشته است: سلام مهندس جان منم با پهنای پالس 135 برد بیشتری کسب کردم میتونم با همین تنظیمات کارکنم واینکه پهنای پالس کم مشکلی به وجود نمیاره؟ نه هیچ اشکالی نداره. در واقع پایین ترین پهنای پالسی که بیشترین برد رو به شما بده بهتر هم هست! چرا که هم ثباتش برای روی زمین بهتره و هم مصرف باطری پایین تر میاد. فقط توجه داشته باشین برای تست حداکثر پهنای پالس حتما از فلزات بزرگ استفاده کنین! فلزات کوچک معمولا با پهنای پالس کم هم بخوبی قابل سنس هستن. پس بهتره بسته به لوپ خودتون فلز بزرگی ترجیحا از جنس مس یا برنج در نظر بگیرین و ببینین با ثابت بودن سایر تنظیمات و افزایش پهنای پالس تا چه درجه ای افزایش برد دارین. همون مقدار رو برای پهنای پالس در نظر داشته باشین. طبیعتا اون مقدار پهنای پالس مربوط به همون لوپ هست و برای لوپ دیگه میتونه کمی متفاوت باشه. بله آقا حميد دقيقا همينطوره چند بار هم اعلام کردم که با کم کردن پهناى پالس به ديلی کمتر با لوپ 1*1 به بيشترين برد با ثبات فوق العاده رسيدم و با قدرت سنس 19و 20هم تونستم کار کنم ،
خدايا مددی کن
|
چهارشنبه 27 اسفند1393 - 10:36pm |
|
 |
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
حمید نوشته است: milad7 نوشته است: مهندس حمید عزیز لطفا در رابطه با کابل استریو یکم بیشتر توضیح بدید . واقعیتش امروز رفتم کابل استریو تهیه کنم ولی هرجا میرفتم ازم میپرسیدن برا چه کاری میخوای چون انواع مختلفی داشتند منم که نمیتونستم بگم برا چی میخوام. واسه همین نگرفتم. بنده استفاده از اتصال لوپ با سیم شیلد استریو رو زیاد توصیه نمیکنم چون خودم هم هنوز ازش جواب بهتری نگرفتم! لذا از همون سیمهای کواکسیال که اشاره شد استفاده کنین بهتر و راحت تره. سلام من از کابل استریو میکروفون مارک پرول که دارای 2رشته افشان و یک شیلد هستش برای رابط بین لوپ و مدار استفاده کردم. ممکنه برد کم مدار من بخاطر این کابل باشه؟
|
چهارشنبه 27 اسفند1393 - 10:55pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
reza68 نوشته است: حمید نوشته است: milad7 نوشته است: مهندس حمید عزیز لطفا در رابطه با کابل استریو یکم بیشتر توضیح بدید . واقعیتش امروز رفتم کابل استریو تهیه کنم ولی هرجا میرفتم ازم میپرسیدن برا چه کاری میخوای چون انواع مختلفی داشتند منم که نمیتونستم بگم برا چی میخوام. واسه همین نگرفتم. بنده استفاده از اتصال لوپ با سیم شیلد استریو رو زیاد توصیه نمیکنم چون خودم هم هنوز ازش جواب بهتری نگرفتم! لذا از همون سیمهای کواکسیال که اشاره شد استفاده کنین بهتر و راحت تره. سلام من از کابل استریو میکروفون مارک پرول که دارای 2رشته افشان و یک شیلد هستش برای رابط بین لوپ و مدار استفاده کردم. ممکنه برد کم مدار من بخاطر این کابل باشه؟ رضا جان امکانش هست شما برو بالاتر از قزوين الکترونيک از همونجا که گفتم قبلا کابل آرجی 59 بگير متری 800تومان که واقعا عاليه بدون شيلد فقط يه مغزى داره و يک افشان بافته شده
خدايا مددی کن
|
چهارشنبه 27 اسفند1393 - 11:08pm |
|
 |
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
درود بر همگی شرمنده که اینجا پست میذارم دوستان من دنبال یک رابط جک 6 میلیمتر برای هدفون هستم باید از کجا گیر بیارم؟
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
چهارشنبه 27 اسفند1393 - 11:10pm |
|
 |
milad7
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: milad7 نوشته است: مهندس حمید عزیز لطفا در رابطه با کابل استریو یکم بیشتر توضیح بدید . واقعیتش امروز رفتم کابل استریو تهیه کنم ولی هرجا میرفتم ازم میپرسیدن برا چه کاری میخوای چون انواع مختلفی داشتند منم که نمیتونستم بگم برا چی میخوام. واسه همین نگرفتم. بنده استفاده از اتصال لوپ با سیم شیلد استریو رو زیاد توصیه نمیکنم چون خودم هم هنوز ازش جواب بهتری نگرفتم! لذا از همون سیمهای کواکسیال که اشاره شد استفاده کنین بهتر و راحت تره. مهندس حمید عزیز ممنونم
|
چهارشنبه 27 اسفند1393 - 11:12pm |
|
 |
|