انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 26 اردیبهشت1404 - 1:07pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 519 , 520 , 521 , 522 , 523 , 524 , 525 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

madrek نوشته است:
سلام مهندس جان منم با پهنای پالس 135 برد بیشتری کسب کردم میتونم با همین تنظیمات کارکنم واینکه پهنای پالس کم مشکلی به وجود نمیاره؟

نه هیچ اشکالی نداره. در واقع پایین ترین پهنای پالسی که بیشترین برد رو به شما بده بهتر هم هست! چرا که هم ثباتش برای روی زمین بهتره و هم مصرف باطری پایین تر میاد. فقط توجه داشته باشین برای تست حداکثر پهنای پالس حتما از فلزات بزرگ استفاده کنین! فلزات کوچک معمولا با پهنای پالس کم هم بخوبی قابل سنس هستن. پس بهتره بسته به لوپ خودتون فلز بزرگی ترجیحا از جنس مس یا برنج در نظر بگیرین و ببینین با ثابت بودن سایر تنظیمات و افزایش پهنای پالس تا چه درجه ای افزایش برد دارین. همون مقدار رو برای پهنای پالس در نظر داشته باشین. طبیعتا اون مقدار پهنای پالس مربوط به همون لوپ هست و برای لوپ دیگه میتونه کمی متفاوت باشه.

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 9:06pm
مدیر کل
مدیر کل

mrmr16 نوشته است:
سلام
حمید جان برا لوپ 60 سیم 1 بهتره یا 0.75 .
سیم لاکی خوبه یا افشان .
با اهم و اندوکتانسی که گفتید چند متر لازمه .
اگه سوال تکراری بود ببخشید
ممنون

سیم 1 میل مناسب تر هست. وگرنه حتی با سیم 0.8 هم اهم لوپ یک مقدار بالا در میاد و طبق تستها زیاد مناسب نیست.
در مورد سیم افشان اینطور که دوستان میگن نوع قلع اندود جواب بهتری میده. در این مورد سیم لاکی رو توصیه نمیکنم چون خیلی منظم و خوب هم در نمیاد. پس سیم افشان با مغزی 1 میل بهتر هست و بدلیل داشتن روکش حالت خازن داخلی لوپ هم کمتر میشه.
برای لوپ 60 عنکبوتی 18 دور از این سیم مناسبه که تقریبا 35 متر سیم لازم داره و مقاومتش هم بین 0.8 تا 0.9 اهم در میاد و از این نظر هم مناسب هست.

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 9:12pm
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:
مهندس حمید عزیز لطفا در رابطه با کابل استریو یکم بیشتر توضیح بدید . واقعیتش امروز رفتم کابل استریو تهیه کنم ولی هرجا میرفتم ازم میپرسیدن برا چه کاری میخوای چون انواع مختلفی داشتند منم که نمیتونستم بگم برا چی میخوام. واسه همین نگرفتم.

بنده استفاده از اتصال لوپ با سیم شیلد استریو رو زیاد توصیه نمیکنم چون خودم هم هنوز ازش جواب بهتری نگرفتم! لذا از همون سیمهای کواکسیال که اشاره شد استفاده کنین بهتر و راحت تره.

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 9:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام دوستان خوبم برای کابل اتصال لوپ بنده با کابل rg58 کرمان تست داشتم که لوپ بنده رو با دیلی 26 شناسایی میکنه ولی با کابل ۳ رشته av TV که جنس نرمی داره و رنگ ابی هم هست که هر رشته اون دارای دورشته سیم یکی شیلد و یکی مغزی که افشآن هم هست استفاده میکنم که همون لوپ رو با دیلی 16 شناسایی میکنه این کابل چون برای انتقال تصویر از دستگاه به تلوزیون استفاده میشه گمان میکنم انتی نویز هم باشه دوستان پیشنهاد میکنم تست کنید در ضمن هر رشته باید شیلد و مغزی با هم برای یک سر لوپ استفاده بشه

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 9:29pm
مدیر کل
مدیر کل

2840644 عزیز خیلی ممنون از شما.
فقط توجه داشته باشین نتیجه گیری شما در صورتی صحیح هست که مقاومت کابل هم نزدیک به صفر باشه! وگرنه با کابلهایی که مقاومتشون بالاست به همین صورت دیلی پایین تر در میاد ولی قدرت امواج هم کاهش پیدا میکنه. پس شما هم مقاومت مغزی و هم شیلد رو بگیرین اگر در حد 0.1 اهم بود و در عین حال دیلی پایین تر داشت قطعا مناسب هست.

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 9:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
madrek نوشته است:
سلام مهندس جان منم با پهنای پالس 135 برد بیشتری کسب کردم میتونم با همین تنظیمات کارکنم واینکه پهنای پالس کم مشکلی به وجود نمیاره؟

نه هیچ اشکالی نداره. در واقع پایین ترین پهنای پالسی که بیشترین برد رو به شما بده بهتر هم هست! چرا که هم ثباتش برای روی زمین بهتره و هم مصرف باطری پایین تر میاد. فقط توجه داشته باشین برای تست حداکثر پهنای پالس حتما از فلزات بزرگ استفاده کنین! فلزات کوچک معمولا با پهنای پالس کم هم بخوبی قابل سنس هستن. پس بهتره بسته به لوپ خودتون فلز بزرگی ترجیحا از جنس مس یا برنج در نظر بگیرین و ببینین با ثابت بودن سایر تنظیمات و افزایش پهنای پالس تا چه درجه ای افزایش برد دارین. همون مقدار رو برای پهنای پالس در نظر داشته باشین. طبیعتا اون مقدار پهنای پالس مربوط به همون لوپ هست و برای لوپ دیگه میتونه کمی متفاوت باشه.

بله آقا حميد دقيقا همينطوره چند بار هم اعلام کردم که با کم کردن پهناى پالس به ديلی کمتر با لوپ 1*1 به بيشترين برد با ثبات فوق العاده رسيدم و با قدرت سنس 19و 20هم تونستم کار کنم ،

خدايا مددی کن

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 10:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:
مهندس حمید عزیز لطفا در رابطه با کابل استریو یکم بیشتر توضیح بدید . واقعیتش امروز رفتم کابل استریو تهیه کنم ولی هرجا میرفتم ازم میپرسیدن برا چه کاری میخوای چون انواع مختلفی داشتند منم که نمیتونستم بگم برا چی میخوام. واسه همین نگرفتم.

بنده استفاده از اتصال لوپ با سیم شیلد استریو رو زیاد توصیه نمیکنم چون خودم هم هنوز ازش جواب بهتری نگرفتم! لذا از همون سیمهای کواکسیال که اشاره شد استفاده کنین بهتر و راحت تره.

سلام من از کابل استریو میکروفون مارک پرول که دارای 2رشته افشان و یک شیلد هستش برای رابط بین لوپ و مدار استفاده کردم. ممکنه برد کم مدار من بخاطر این کابل باشه؟

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 10:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza68 نوشته است:
حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:

سلام من از کابل استریو میکروفون مارک پرول که دارای 2رشته افشان و یک شیلد هستش برای رابط بین لوپ و مدار استفاده کردم. ممکنه برد کم مدار من بخاطر این کابل باشه؟

رضا جان امکانش هست شما برو بالاتر از قزوين الکترونيک از همونجا که گفتم قبلا کابل آرجی 59 بگير متری 800تومان که واقعا عاليه بدون شيلد فقط يه مغزى داره و يک افشان بافته شده

خدايا مددی کن

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 11:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
درود بر همگی شرمنده که اینجا پست میذارم
دوستان من دنبال یک رابط جک 6 میلیمتر برای هدفون هستم باید از کجا گیر بیارم؟

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 11:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:

مهندس حمید عزیز ممنونم

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 11:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 519 , 520 , 521 , 522 , 523 , 524 , 525 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hamid1359 , Majestic12 , ساباط و 223 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure