انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 29 اردیبهشت1405 - 6:57am

پاسخ به موضوع  [ 27886 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 516 , 517 , 518 , 519 , 520 , 521 , 522 ... 2789  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

لطفا يکی از استادها برای لوپ 50با سيم نيم مقدار سيم و قطر داخلی خارجی لوپ رو بگه يکی بسازم فقط سريع

خدايا مددی کن

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 10:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قطر داخلی46تعداد دور19قطر بیرونی50مقدار سیم حدود 29متر من لعاب روی سیمتو 0.5حساب کردم

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 10:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی رضا جان

خدايا مددی کن

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 11:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من قبلا یکی ساخته بودم با سیم 1
داخلی 42 و خارجی 50
21 دور
ظرفیتش خوب بود ولی مقاومت 0.6 بود که با سیم نازکتر بیشتر میشه
خوب جواب داده بود
البته 2 دور اخر رو هم افتاده بود

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 11:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسى آقا رضا خواستم يه لوپ خوب داشته باشم به نظرت با سيم افشان نيم خوب جواب بده

خدايا مددی کن

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 11:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

راه پيشگيريش اينه كه قبل از اقدام به رفتن به مكاني به گوش صاحب جا خيلي محكم وجدّي برسونيد كه اگر اومديم ومال بود و سركاربازي ودبّه بازيو اينا بخواد در بياد ما جا رو ميپّرونيم و نميذلريم از گلوي تو هم پايين بره اينكه ميريم سراغ هركي اون نزديكياست و ميگيم فلان نقطه رو دستگاه زديم مال داره و...... اونموقع همه چشمشون روي اونجاست و اين كارو قبلاً هم كرديم و....... اگر همه چيز رديفه وميشه پشت دستگاه كند، بياييم و.....
بدين ترتيب اگر طرفتون ريگي در كفش داشته باشه از همون اول دست خودشو رو ميكنه و بهانه تراشيا قبل از راه افتادن شما شروع ميشه. :D حد اقل كلّي زمان، عدم ريسك جاده وجون ، حمل دستگاه وعدم اضمحلال اعصاب براتون ذخيره ميشه.
در اينمورد اگر يك جي پي اس خوب هم داشته باشيد كه بعد از نقطه يابي مختصاتشو ثبت كنيد چه بهتر. در اينصورت ميتونيد همون اول به طرف بگيد كه ما بياييم حتي مختصات دقيقش رو هم ثبت ميكنيم. وبا ديدن تيپ كارتون ديگه فكري تو سرش نمياد.

حالا كه رفته ايد واينطوري شده، اگر ميخواهيد واقعاً حال طرفو جا بياريد همين كارپيشگيرانه روبالواقع وعملي پياده كنيد( در صورتيكه حالشو داريد برگرديد اونجا و صاف برويد بالاسر نقطه). كافيه چندتا از جوون پووناي بيكار اونجارو گير بياريد كه مشخصن.......... بقيشو ديگه خودتون بخونيد....البته اگر كاملاً قيد اون مالو زديد. ما چند سال پيش همچين كاري كرديم وجواب داد و هنوز همونطوري سرجاشه[/size][/quote]
درود
محمود خان جوون الاف کجا بود بابا :)) اگه واقعا میخوای ادب شن یه زنگ بزن 110 و آدرس جا و مکان و بیل و کلنگاشونو اسم و فامیل رو طوری بده که نتونن انکار کنن بگو همین الآن یه سکه پیدا کردن دیگه خودشون میراث رو خبر میکنن و پای وزارت اطلاعاتم باز میشه و بعدشم آگاهی اونقد میزننشون تا به هرچی اسکندر مقدونی غارت کرد اعتراف کنن اونوقت حالیشون میشه عاقبت طمع چیه
ضمنا همچین کسایی واقعا لایق ثروت نیستن! و حیفه بزاری میراث پادشاهان گذشته بیفته دست همچین هیولاهایی =(([/quote]

زنگ بزنه 110 :)) اصلا میاد =)) اگه در جریان باشید قسمت تی ال نتیجه پزشک قانونی رو گذاشتم رفتم بالای جنگل جهت تست دستگاه همسایمون از الکی شروع به داد و فریاد کرد از عمد خواست منو لو بده اومدم پایین لتو پارش کردم :D زنگ زد پاسگاه اومد بعدش رفتیم دادگاه پزشک قانونی هم گرفته بود به قاضی گفت داشت بالا گنج در میاورد و هرشب میره بالا حفاری میکنه جنس در اورده وضعش خوبه قاضی بهش خندید گفت خوب الان من باید چیکار کنم =)) خودش هم تعجب کرد @-) بعدش هم قاضی گفت اشتی کنید همونجا قاضی بهش گفت چقدر هزینه ات شده گفت 3 میلیون بهش گفت چه خبره در نهایت 500 بهش دادم رضایت داد مگه الکی هر کسی زنگ بزنه بگه فلانی سکه در اورده بعدش بگیرند ببرند اگاهی مگه اینکه طرف هالو باشه وگر نه اگه تهدیدشون کنید بگید الان اگه تو اگاهی زدید و هیچ مدرکی پیدا نکردید بعدش میرم دادسرای انتظامی ازتون شکایت میکنم و حالتونو میگرم موضوع دستشون میاد میفهمه اونقدرها هم هالو نیستید. مگر اینکه مدرک محکمی داشته باشند. یا حق @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 11:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

karimi1000 نوشته است:
سلام من بلد نبودم ساختم.خدارا شکر بدونه هیچ دردسری بالا امد.البته یکی از دوستام برام ساخت من بغلش نگا میکردم.بعد من واسه تست بدون هیچ تجربه ای یه سیم ورداشتم5دور پیچیدم دور یک در رنگ بیضی شکل20در30 بود.خدا شاهده با قدرت تمام سینی 30 سانتی را در یک متر دقیق میزد.این بردhttp://s4.picofile.com/file/8177735726/DSC00081.JPGواینم لوپhttp://s6.picofile.com/file/8177735750/DSC00083.JPG از همتونم ممنونم.مهندس حمید خدا خیرت بده.

دوست عزیز میشه مشخصات سیمی که استفاده کردی بگی چون ظاهرا هم اهم وهم ظرفیت خازنی خیلی پایینی باید داشته باشید

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 12:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

والا محسن جان من تقریبا با هر سیمی پیچیدم خوب در اومد ولی بعضیا عالی در میان
فکر میکنم برا لوپ 50 سیم نیم و مخصوصا سیم 0.75 افشان خوب جواب بده
یه لوپ 36 با سه لایه 0.6 ساختم که اونم خیلی خوب در اومد
در کل دوستان اگه عین دستورات مهندس حمید رو انجام بدن دستگاه عالی در میاد من به دانش این مرد ایمان دارم نیاز به هیچ کار اضافه سیم دیگه قطعه دیگه... هم نیست
محسن جان شمام که مثل من دست به تستت خوب بود! بپیچ ببین چی در میاد فقط چسب نزن که اگه خوب نبود بازش کنی
رو چی میخوایی سوار کنی؟ فرم لوپ 50 چیه؟

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 12:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رضا جان روى يک بدنه خوب کار کردم که واقعا شيک شده به صورتى که بدنه (اسکلت )جمع ميشه السيدی از رو هم با دکمه ها رو گيره دسته جاساز کردم که شکل شرکتی بهش داده دقيقا مثل عکسى که يکی از دوستان از گرت گذاشتن انشاالله تکميل که شد عکس ميزارم

خدايا مددی کن

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 1:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

غضنفر نوشته است:
رضا جان روى يک بدنه خوب کار کردم که واقعا شيک شده به صورتى که بدنه (اسکلت )جمع ميشه السيدی از رو هم با دکمه ها رو گيره دسته جاساز کردم که شکل شرکتی بهش داده دقيقا مثل عکسى که يکی از دوستان از گرت گذاشتن انشاالله تکميل که شد عکس ميزارم

موفق باشی
برا دسته از چی استفاده کردی؟

چهارشنبه 27 اسفند1393 - 1:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27886 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 516 , 517 , 518 , 519 , 520 , 521 , 522 ... 2789  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 377 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure