انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 28 اردیبهشت1404 - 2:46am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 509 , 510 , 511 , 512 , 513 , 514 , 515 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

چنگیز عزیز بنده ادعا نکردم و نمیکنم که تجربه بنده در فلزیابی بیشتر از همه هست! ولی ظاهرا خیلی از نکات حتی ساده ای که برای بنده واضحه برای خیلی از دوستان قابل فهم نیست! ببینید اگر تاپیک رو واقعا با دقت دنبال کرده باشین ؛ بنده چند بار سیستم کار فلزیاب رو توضیح دادم. اصولا این فلزیاب ها بر اساس رسانایی مواد کار میکنن. وگرنه فلزیاب بطور واقعی با خود فلز کاری نداره! این توقع ماست که فلزیاب فقط فلز رو سنس بکنه ولی در شرایط نهایی قدرت سنس داستان عوض میشه. واقعیت اینه که زمین و خاک بسته به جنس و املاح و رطوبت ؛ خودش هم دارای اندکی رساناییه. حالا وقتی ما یک فلزیاب رو در نهایت قدرت و حساسیت خودش به کار میگیریم و روی حداکثر حساسیت تنظیمش میکنیم ؛ عملا به جایی میرسه که رسانایی خاک رو هم در صورت نزدیک بودن به لوپ میتونه بصورت فلزی ضعیف سنس بکنه. برای کاهش امکان تاثیر و سنس خاک و املاح چند راه وجود داره که خواهش میکنم دوستان دقت کافی داشته باشن:
1- رعایت فاصله مناسب لوپ از زمین: طبق بررسی ها و تحقیقات بنده به ازای هر 30 سانت سایز لوپ باید 5 سانت فاصله تا زمین وجود داشته باشه! بنابراین برای لوپ 30 سانتی 5 سانت ؛ برای لوپ 60 سانتی 10 سانت ؛ برای لوپ 1 متری حدود 20 سانت و برای لوپ 2 متری حدود 40 سانت فاصله تا زمین نیاز هست! رعایت این فاصله تا زمین میزان عمقزنی نهایی رو چندان کاهش نمیده چون برای هر لوپ فقط چند سانت برد از دست میدیم ولی در عوض کمک زیادی میکنه که زمین تاثیر کمتری روی سنس داشته باشه.
2- رعایت حد کم و زیاد شدن فاصله لوپ از زمین: این مساله بسیار مهمیه که طرز درست کردن اسکلت لوپ و همینطور دست گرفتن لوپ بصورتی باشه که در طول حرکات هلالی ؛ کمترین نوسان در فاصله لوپ نسبت به زمین وجود داشته باشه. لذا حرکت آونگی که بعصی اپراتورها با لوپ انجام میدن مطلقا غلط هست و در کاتالوگ اکثر فلزیاب ها هم به این اشتباه رایج اشاره شده. در واقع حرکت لوپ بصورت هلالی باید باشه و در دو نقطه طرفین هلال و همینطور جلو خود شما که لوپ از روی زمین عبور میکنه نباید فاصله لوپ تا زمین چندان کم و زیاد بشه.
3- افزایش دیلی: با بالا بردن دیلی بصورت دستی میشه حساسیت به املاح و خود خاک رو تا حدی کمتر کرد. بخصوص برای لوپهای بزرگتر ممکنه لازم باشه دیلی بیشتری تنظیم بشه. بهرحال از نظر من تنظیم 20 الی 30 میتونه مناسب باشه.
4- شیلد لوپ: شیلد لوپ با پوشش گرافیتی یا نوعی رسانا که خودش توسط فلزیاب قابل سنس نباشه کمک زیادی میکنه که برخی اثار زمین از جمله ذرات مغناطیسی اکسید آهن و همینطور تغییر میدان مغناطیسی زمین و البته تاثیر حالت خازنی بین لوپ و سطح زمین تا حد زیادی خنثی بشه و فلزیاب روی حساسیت بالاتری قابل استفاده باشه.
5- کاهش حساسیت دستگاه: پس از انجام تمام مراحل قبلی و تنها در انتهای همه اینها دیگه لازم هست درجه حساسیت تا حدی که ثبات لازم بدست بیاد کاهش داده بشه. در این دستگاه چون درجات حساسیت بسیار نزدیک به هم هستن با کاهش چند درجه هم افت برد زیادی نداریم و هر چه هم که باشه بسته به شرایط زمین کاوش ممکنه این کاهش حساسیت ضرورت داشته باشه و لذا دوستان نباید بابت این موضوع ناراحت باشن. در واقع در سایر فلزیاب ها هم همین حالت وجود داره ولی چون بخصوص در آنالوگها شما با درجه حساسیت مدرج و عددی دقیق مواجه نیستین ؛ شاید زیاد هم متوجه نشین که عملا با اون تنظیماتی که در هوا تست میگرفتین نمیتونین روی خاک کار کنین! ولی در سیستم دیجیتال چون همه چیز عددی هست شما این تفاوتها رو خیلی مشخص میبینین. در حالیکه واقعیت اینه که این تفاوتهای کار برای تست در هوا و کار روی خاک حتی در حرفه ای ترین و گرانترین سیستمهای روز فلزیابی هم وجود داره و در واقع جزئی از ماهیت فلزیابی در خاک محسوب میشه.

دوشنبه 25 اسفند1393 - 8:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza68 نوشته است:
mms جان ببین بحث داره به کجا میره!
حتما ماسفت 1000ولتی رو تست کن

چشم آقا رضا بحث ماسفت از نظر منتفیه.بریم تست کنیم ببینیم چی میشه.
منتظر تفکیک میماااااااااانیییییییییییم.. :))

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

دوشنبه 25 اسفند1393 - 8:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همگی دوستان @};-

اینکه مهندس حمید میگن برای لوپ 1*1 9 دور سیم مناسبه منظورشون چه نوع سیم وبا چه سایزی هستش؟

دوشنبه 25 اسفند1393 - 9:20pm
مدیر کل
مدیر کل

برای لوپهای بزرگ دیگه از حیث ظرفیت زیاد مهم نیست که نوع سیم چی باشه! چون ابعاد لوپ بقدری بزرگ هست که ضخامت و حتی روکش سیم تاثیر زیادی روی ظرفیت نداره. به همین دلیل فقط تعداد دور مهم هست. نوع سیم بیشتر به جهت درست در اومدن مقاومت لوپ اهمیت داره که از این نظر برای لوپ 1 متری سیمی که دارای مغزی 1 الی 1.2 میل باشه مناسبه. روکش سیم هم بیشتر از نظر پایین در اومدن دیلی اتومات لوپ اهمیت داره. این مورد هم با توجه به تنوع سیمها باید تست بشه.

دوشنبه 25 اسفند1393 - 9:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان گلم خدمت شما عرض شود که استفاده از ماسفت بالاتر از ۵۰۰ ولتی نیاز به افزایش امپر بیشتر باطری داره در مورد اب سی lf157 هم باید توجه داشته باشید این ای سی هیچ تفاوتی از لحاظ کاری با ۳۵۷ نداره فقط در شرایط گرما و سرما ثبات بهتری داره چون قدرت تحملش بالاتره منتها دوستان در مورد نتیجه بهتر باید دقت کنید حتما از مقاومتهای نیم درصد خطا استفاده بشه و تمام خازنهای الکترولیت هم باید علاوه بر اینکه از لحاظ مقدار باید سنجیده بشن و مقدار دقیق داشته باشن باید میزان تحمل دمایی که رویانها نوشته شده برسی بشه تا در شرایط اب و هوایی سخت مشکلی نداشته باشه در مورد بقیه قطعات هم بهتره از نوع نظامی باشن در این شرایط یک مدار ایدال میشه دوستانی که فقط روی تعویض ماسفت و اپ امپ کار میکنن حتما به موارد دیگه هم دقت کنن در مورد پروگرم هم دوستانی که مشکل کندی دارن مشکل اینه که بعد از تنظیم فیوزبیتها باید اونها رو روی ای سی بصورت جداگانه رایت کنن تا مشکل حل بشه در مورد مقاومتها هم دوستان مقدار مقاومت اگر دقیق ۳۹۰ اهم باشه ولی ۵ درصد باشه کافی نیست فرق مقاومت۵ درصد با نیم درصد در در اینه که مقاومت بعد از چند دقیقه کار تغییر مقدار اهم محسوسی نداشته باشه بهترین مقاومت هم برای قسمت دمپینگ مقاومت متال فیلم هست امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم

دوشنبه 25 اسفند1393 - 9:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام ....
مهندس حمید این رو به جرات میگم قدرت و ثبات این سیستم نسبت به تمامی مداراتی که تا الان ساختم خیلی بیشتره اما من چند بار رفتم کاوش که چندجا بوق داشتم بعداز 0/5متر حفاری به آهن و اینجور چیزا میرسیدیم....مهندس دستگاه فقط یه تفکیک کم داره که دیگه برتریش نسبت به خیلی سیستم های شرکتی ثابت بشه البته همینطوری هم خداییش نسبت به خیلی از سیستم ها برتری داره.....مهندس تفکیک در فلزیاب ها به طور نسبی انجام میشه اما واقعاً نیاز هست اگر بشه که یه تفکیک در حد آهن و غیرآهن بزارید روش مشکل خیلی از دوستان حل میشه تا بعداً که ایشالا طیف وسیعی از نظر تفکیک روش قرار بدید....با تشکر.....

زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت

دوشنبه 25 اسفند1393 - 9:38pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون Linkon عزیز.
تلاش من در مورد تفکیک فقط بصورت یک عدد تفکیک هست! حذف اهن بصورت قطعی تقریبا غیر ممکنه! در برخی فلزیاب ها هم که شیفت مثبت و منفی موج رو برای تشخیص آهن ملاک میگیرن دو تغییر مداری لازم داره. اول کاهش ضریب تقویت سیگنال که منجر به افت برد کلی فلزیاب میشه و دوم حذف فیلتر فرکانسی داخل مدار که منجر به نویزپذیری زیاد و بی ثباتی میشه. هیچ کدوم این دو تغییر از نظر فلزیابی برای ما قابل قبول نیست و لذا این سیستم تشخیص آهن از نظر مداری در این طرح قابل انجام نیست. هر چند بصورت جداگانه در اینده سعی میکنم مجددا موضوع رو بررسی کنم ولی باید عرض کنم اتفاقا تفکیک قطعی آهن مشکلتر از سیستم نمایش عددی تفکیک برای هر هدف هست که در موردش به نتایجی رسیدم!
اگر دقت کنین فلزیاب های لورنز و مینلب هر دو قسمت تفکیک آهنشون فقط با لوپهای دابل دی کار میکنه! هیچ کدوم این دستگاهها با لوپ مونو قادر به حذف آهن نیستن. میتونین در این مورد هم تحقیق کنین. سیستم طرح ما هم که کلا بصورت مونولوپ هست و نمیتونه دابل دی باشه.

دوشنبه 25 اسفند1393 - 9:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درودبردوستان @};-
امروزبالوپ1 تستی انجام دادم متوجه چندنکته شدم.
مهمترین نکته ثبات بودکه متوجه شدم حساسیت بالا بدردکاوش درزمین های نمناک نمیخوره وباید حساسیت حتی تا10و11پایین بیاد نکته جالب وقابل توجه اینه که به اون صورت عمق کم نمیشه ولی درکنارآن ثبات قابل ملاحضه ای خواهیم داشت.
نکته بعدی ولوم تون هست که بهتره روی 8قراربگیره.
برای بالانس لوپ حتمادرهمون ارتفاعی که بالانس میشه شروع به کارکنید.
ودرآخر دست استادحمیدومیبوسم وبهتون قول میدم این فلزیاب درزمین خشک وتابستان کولاک میکنه وهمچنین درهوای گرم عملکردقطعات بالاست..دوستان درزمین خیس حتماحساسیتوپایین قراربدید.
نتایج تست هم بالوپ 3اهمی 1در1
دیلی29
فرکانس200
پهنای پالس170
دیلی دستیaut
گراند1
اسپید2
اینتگرال35
سینی استیل50سانتی در2.30سنس کامل داشتم البته قصددارم بیشترروی لوپ کارکنم.فرداهم میرم تست.
قوطی رانی 1.10
قالپاق پیکان 1.50

دوشنبه 25 اسفند1393 - 9:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

2840644 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان گلم خدمت شما عرض شود که استفاده از ماسفت بالاتر از ۵۰۰ ولتی نیاز به افزایش امپر بیشتر باطری داره در مورد اب سی lf157 هم باید توجه داشته باشید این ای سی هیچ تفاوتی از لحاظ کاری با ۳۵۷ نداره فقط در شرایط گرما و سرما ثبات بهتری داره چون قدرت تحملش بالاتره منتها دوستان در مورد نتیجه بهتر باید دقت کنید حتما از مقاومتهای نیم درصد خطا استفاده بشه و تمام خازنهای الکترولیت هم باید علاوه بر اینکه از لحاظ مقدار باید سنجیده بشن و مقدار دقیق داشته باشن باید میزان تحمل دمایی که رویانها نوشته شده برسی بشه تا در شرایط اب و هوایی سخت مشکلی نداشته باشه در مورد بقیه قطعات هم بهتره از نوع نظامی باشن در این شرایط یک مدار ایدال میشه دوستانی که فقط روی تعویض ماسفت و اپ امپ کار میکنن حتما به موارد دیگه هم دقت کنن در مورد پروگرم هم دوستانی که مشکل کندی دارن مشکل اینه که بعد از تنظیم فیوزبیتها باید اونها رو روی ای سی بصورت جداگانه رایت کنن تا مشکل حل بشه در مورد مقاومتها هم دوستان مقدار مقاومت اگر دقیق ۳۹۰ اهم باشه ولی ۵ درصد باشه کافی نیست فرق مقاومت۵ درصد با نیم درصد در در اینه که مقاومت بعد از چند دقیقه کار تغییر مقدار اهم محسوسی نداشته باشه بهترین مقاومت هم برای قسمت دمپینگ مقاومت متال فیلم هست امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم

ممنون از راهنماییهاتون
میشه در مورد خازنها هم یه مقدار توضیح بدید ،اگه بخواهیم نوع بهترش رو جا بزنیم از چه نوعی استفاده کنیم؟

ممنون

دوشنبه 25 اسفند1393 - 9:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

m.m.s نوشته است:
amiri11 نوشته است:
سلام مهندس خسته نباشید: این ماسفت K3569 را موجودی دارم ولتاژش 600 ولته ایا میتونم ازش استفاده کنم و یک تستی بزنم ببینم برد تغییری می کنه یا نه ؟ اخه ترسیدم عوضش کنم مدارم به فنا بره :D با تشکر
این هم دیتا شیت K3569

ببخشید که من جواب میدم.
بله دوست عزیز کاملا قابل استفادس و مشکلی نداره :ymapplause: .از840خیلی بهتره.ولی باید از پهنای پالس کمتر استفاده بشه چون مقاومت درین سورس کمتری نسبت به840داره.نحوه قرار گیریش هم با 840یکیه.
لطفا تست کنید و نتیجه رو اعلام بفرمایید. ~O)

................................................
الان با ماسفت K3569 تست کردم روی برد تغییری نداشت تازه حدود10 الی 20 سانت برد هم کم میشد!!!

دوشنبه 25 اسفند1393 - 9:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 509 , 510 , 511 , 512 , 513 , 514 , 515 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hamed0070 , Mamadpk و 307 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure