m.m.s نوشته است:
استاد حمید چندتا سوال شاید تکراری دارم:
1.لوپ1*1 چه ظرفیتی باید داشته باشه(400میکرو هانری یا.....)
2.آیا دیلی برای لوپ1*1هم باید زیر 20 باشه؟
3.نهایت عمق زنی برای لوپ 1*1حتی برای بهترین فلزیاب چقدر میتونه باشه؟
4.LF157بهتره یاLF357H در این مورد بنده گیج شدم نمیدونم چون Slew rate و فرکانس کاری157 کمتره که
با تشکر از استاد

خواهش میکنم. بله البته سوالات تکراری هستن!
1- همون ظرفیت حدود 350 میکرو مناسب هست. البته در لوپهای بزرگ دراوردن ظرفیت دقیق ممکن نیست چون با هر دور کمتر یا بیشتر پیچیدن میزان ظرفیت در حد زیادی تغییر میکنه. بهرحال بنظر من برای لوپ 1 در 1 میزان 9 دور سیم مناسبه.
2- بله دیلی لوپ همیشه اهمیت داره ولی از نظر سنس چون لوپ بزرگ برای فلزات بزرگ کاربرد داره و فلزات بزرگ هم روی دیلی بالاتر بهتر سنس میشن لذا دیلی پایین خود لوپ زیاد مهم نیست. فقط دقت کنین عملکرد سیستم تفکیک احتمالی در اینده به دیلی خود لوپ وابسته هست و فرض بنده هم به دیلی اتوماتیک دور و بر 20 برای لوپ هست وگرنه تفکیک عملکرد خوبی نخواهد داشت.
3- نهایت عمقزنی برای لوپ 1 متری در شرایط ایده ال حدود 5 متر میتونه باشه که بنظر من اگر به 4 متر هم بشه رسید خیلی خوبه. البته برای دفینه های بزرگ و قدیمی با احتساب هاله دور فلز میشه تا حد 6 متر هم امیدوار بود. بهترین فلزیاب ها هم با این لوپ نهایتا در همین حد برد دارن و بیشتر از این ممکن نیست.
4- البته بنده تست نکردم ولی بنظر میرسه LF157H در مجموع بهترین گزینه باشه. دوستان توجه داشته باشن تستهای معمولی که جهت مقایسه برد در این زمینه انجام میگیره اصلا ملاک نیست و پیشنهاد بنده برای این شماره بیشتر بخاطر امکان کارکرد در شرایط آب و هوایی نامطلوب به ویژه در سرماست. وگرنه در دمای معمولی و تست در منزل شاید تفاوت خاصی مشاهده نشه.
اسلیو ریت 157 هم تفاوتی با 357 نداره و هر دو 50 ولت بر میکرو ثانیه هستن. اگر بیشتر به دیتاشیت دقت کنین متوجه میشین که در این زمینه ها تقریبا تفاوتی نیست و بیشتر مساله شرایط دمای کاری تفاوت داره.