mohamad20 نوشته است:
اقای صالح که اینقدر ادعا داری یکی از بچه ای همین سایت تماس تلفنی با من داشت گفت که تو خودت تو این یک سال چند تا ساختی و هنوز نتونسی واسه خودت دستگاه خوب بسازی تو عکست هم اگه میدونستی قطعه 358 خوب کجاست نمیرفتی چند تا بخری این یعنی هزینه بیجا و در سانی یه فیلم هم تو از دستگاهت بزار اعداد 3 گانت تست تو منزل هم بزار اگه از قطعات خوب استفاده میکردی چند تا نمی ساختی بچه شمال این کارها زشته نکن اگه به فکر بچه هایی تو هم مثل همین روتهییه کن واسه بچه ها 10 برابر کمتر بفرست چون قیمتش کمتره و مفته شاید بتونی کمتر از من گیر بیاری تو میتونی
بله جناب قطعه فروش بنده 6 بار ساختم ولی نه بخاطر اینکه خراب باشه به خاطر اینکه وسواس الکی بخرج دادم! که انوم نه به شما ربطی داره نه بنده ادعایی کردم که فلانه...که حالا بخوام زیر سوال برم. به هر حال بهتر شد الآن طبق گفته خودت ثابت کردی من فروشنده نیستم
خازنهای تانتالی که شما گذاشتی همین خازن های بنده هستش فقط با ولتاژ کاری بالاتر برای همین انذازشون بزرگتره
اون مقاومتی که شما گفتید 5 درصد هست مقاومت 400 اهم 1% هست دقیقا روش 5 تا خط داره که خط پنجم درصد رو نشون میده اون خازن های فلزی هم نمونشو گذاشتم بهش میگن خازن جامد یا خشک
اون مقاومت های سبز رنگ و فلزی که گذاشتی خطای حرارتیشون فجیهه و مال 20 سال پیبشه اون موقع که علم هنوز انقدر پیشرفت نکرده بود اگه دوستان تلویزیون های سیاه سفید قدیمی رو باز کنن حتما داخلش میبینند ضمن اینکه قبلا بچه های انجمن عکسشو تو تاپیک فلز جو گذاشتند
357 فلزی رو هم که دیدید
خوب بگذریم شما میگی قطعه هایی که من گذاشتم چینیه روش که چیزی نوشته نیست ولی باشه من قبول دارم چینیه به هر حال دستگاه من با همین قطعات خئوب کار میکنه.
حالا شما مردشی ثابت کن این قطغات آلمانیه! یا اصلا ثابت کن این قطغات از آلمان رسیده دستت این که کاری نداره
بنده به طور اتفاقی این تاپیک رو دیدم وظیفه دونستم اطلاع رسانی کنم. حالا دیگه حرفی ندارم شما سر هر کی تونستی کلاه بزار به منم ربطی نداره من حتی پستهایی که خطاب به بنده نوشتی نصفشونم نخوندم چون خوندن چرت و پرت هاتون از وقت و حوصله من خارجه دیگه هم با شما حرفی ندارم هرچه خواست دل تنگت پشت سرم بگو زمان همه چیز رو ثابت میکنه