نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان شرمنده مهندس حميد عزيز من چند روزي نبودم . راستش توفيق زيارت امام رضا(ع) نصيبمون شد و رفتيم پابوس ايشون و ديشب برگشتيم جاي همه خالي . براي همه دعا كردم. صفحه قبل ديدم دوستان در مورد حساسيت دستگاه به سفال و دست گفته بودن كه تجربه بنده اينه: مدار با لوپ 1 متري اگه تست ميشه حساسيتش بيشتر ميشه ولي من تا بحال حساسيت به دست رو با هيچ لوپي نداشتم ولي براي زميناي مرطوب حساستره. با لوپ 60 گرد معمولي با افزايش مقداري دلي دستي مدار حتي با حساسيت 20 هم ساكته و فقط با وجود فلز صداش درمياد و با گراند خاموش با تكون دادن لوپ بازم با ثباته. من ميخوام با يه لوپ 1.5 در 1.5 با كابل آيفون 10 زوج بسازم كسايي كه تجربه دارن لطفا بگن چند متر كابل بگيرم و كدوم ماركش بهتره؟ ياحق 
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 9:55am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
درسته آقا بهرام ، کسانی که مکانشون سند و نشون داره این دستگاه خیلی خوب محل دقیق فلزات و هدف رو براشون پیدا میکنه ؛ ولی کسانی که بدون هیچ سند و آثار میخوان در زمین های کشاورزی جستجو کنن به خاطر آلودگیهای سطحی فلزات مختلف و ریز ، بله درسته تفکیک برشون مهم تر خواهد بود . پس دو هدف در این مقوله صدق میکنه ، در ضمن برای یکی از دوستان در 120 سانتی زیر خاک با لوپ 50 عنکبوتی جنسی رو دستگاه فلزجو pi پیدا کرده که از جزئیات کامل خبری ندارم فقط زمین هم مرطوب بوده که با تمرینات کافی و مطالعه مسائل مهم مهندس حمید و دیگر دوستان در اپراتوری تونستن بخوبی مکان دقیق دفن فلز رو پیدا کنن  .
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 10:06am |
|
 |
madrek
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان پاالکترونیک بدترین فروشگاهیه که دیدم برایه ای سی سه تومنی حدود40تومن برام هزینه تراشیدن تا بدستم برسه
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 11:17am |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
دوست عزيز بهتره حضوری بری بگيری والله به جرأت ميتونم بگم بهترين قطعات رو تا الان از پايا گرفتم
خدايا مددی کن
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 11:45am |
|
 |
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
آقا حمید برای شارژ باطری های دستگاه ها نظرتون در مورد مداری که پیوست کردم چیه؟ منبع: http://www.hlachini.elewiz.com/25-%D9%8 ... A7-Atmega8
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 2:14pm |
|
 |
detector1368
کاربر فعال
|
سلام کسی از دوستان این مدار فوقالعاده رو با لپ معمولی تست کرده؟ منم شروع میکنم به ساختن پکبچ اهنی ال اف بهتره یا پلاستیکی؟
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 2:15pm |
|
 |
detector1368
کاربر فعال
|
نه چون رگولاتور جریان نداره مهمون 2 ماهست اگه استفاده کنی.چند صفحه پیش گذاشته بودن شارزر رو ببینید
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 2:18pm |
|
 |
masoud-n
کاربر فعال
|
سلام دوستان و مهندس حمید من امروز از جمهوری رد میشدم lf157 رو از پایا گرفتم یه 357 فلزی هم گرفتم و هر دو رو امتحان کردم خوشبختانه مشکل کویل اروری که گه گاهی داشتم تو این چند دقیقه تست پیش نیومد, با هر دو ای سی مدار کاملا با ثبات بود داخل خونه فقط احساس کردم چند سانتی برد 157 کمتره ولی با ثبات تر بود تو حفظ دیلی با هر بار بالانس که دو سه تا بالا پایین میشد که با توجه به فلزات مزاحم عادیه, قیمتشم خیلی خوب بود دوستانی که مشکل کویل ارور دارن حتما تهیه کنند فقط دو سه تا بگیرید شاید عملکردشون فرق کنه, اگه فرصت کنم تو محیط سرد هم تست میکنم. به امید موفقیت
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 2:46pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
متشكريم آقا مسعود ، درسته دوستاني كه كوئل ارور داره مدارشون با آي سي ها ديگه هم تست كنن امكان داره ارورها برطرف بشه !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 3:49pm |
|
 |
akilis
کاربر فعال
|
سلام دوستان...بالانس این دستگاه چجوریه؟بعضی وقتا ساکته بعضی وقتام نه...
|
چهارشنبه 20 اسفند1393 - 4:03pm |
|
 |
|