انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 29 اردیبهشت1404 - 1:57am

پاسخ به موضوع  [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 484 , 485 , 486 , 487 , 488 , 489 , 490 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام و درود به مهندس حمید عزیز و mhakگرامی
صمیمانه از پاسخ مفصل و کاملتون تشکر و قدر دانی میکنم .
حمید جان دستوراتتون رو اجرا خواهم کرد و نتایج رو اعلام میکنم

سه شنبه 19 اسفند1393 - 11:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید همانطور که اطلاع دارید معمولا کاربران برای ساکت کردن دستگاه روی زمین و آماده کردن آن برای کاوش پارامترهای موجود در دستگاه را تغییر میدهند که این کار به سهولت انجام نگرفته و وقت زیادی را از اپراتور سلب می نماید. حال اگر امکان دارد ، این تنظیمات را بصورت اتوماتیک هم در یک بازه ی معقول برای دستگاه تعریف کنید تا با گذشتن لوپ روی زمین و فشار دادن یک دگمه دستگاه حالتهای مختلف را برای خود جستجو نماید و در حالتی که بوق اضافی را در خود احساس نکرد.آمادگی خود را برای کاوش اعلام نماید . که این حالت بعبارتی بالانس خودکار دستگاه روی زمین خواهد بود (چیزی شبیه عملکرد لورنز) البته سرچ دستگاه برای پیدا کردن حالت سکوت در یک بازه ی مشخص و تعریف شده از پارامترهای متغییر دستگاه باشد تا حالتی غیر کاربردی انتخاب نشود . در کنار این بالانس اتوماتیک مد دستی هم که الان موجود هست باقی بمونه و امکان تغییر پارامترهای انتخاب شده در بالانس اتوماتیک هم وجود داشته باشه تا بعبارتی عمل تنظیم دقیقتر انجام بگیرد .
.
.
.
البته این کار به داده ها و تست دوستان در حالت واقعی نیاز دارد. تا ما در یک داده ی آماری متوجه بشیم که عموما دستگاه روی چه تنظیماتی بدون بوق اضافی هست . اینه که ما خواهش میکنیم نتایج تستهای خودرا چه خوب و چه بد به رشته ی تحریر در بیاورند .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

چهارشنبه 19 اسفند1393 - 12:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshyar191 نوشته است:
مهندس حمید همانطور که اطلاع دارید معمولا کاربران برای ساکت کردن دستگاه روی زمین و آماده کردن آن برای کاوش پارامترهای موجود در دستگاه را تغییر میدهند که این کار به سهولت انجام نگرفته و وقت زیادی را از اپراتور سلب می نماید. حال اگر امکان دارد ، این تنظیمات را بصورت اتوماتیک هم در یک بازه ی معقول برای دستگاه تعریف کنید تا با گذشتن لوپ روی زمین و فشار دادن یک دگمه دستگاه حالتهای مختلف را برای خود جستجو نماید و در حالتی که بوق اضافی را در خود احساس نکرد.آمادگی خود را برای کاوش اعلام نماید . که این حالت بعبارتی بالانس خودکار دستگاه روی زمین خواهد بود (چیزی شبیه عملکرد لورنز) البته سرچ دستگاه برای پیدا کردن حالت سکوت در یک بازه ی مشخص و تعریف شده از پارامترهای متغییر دستگاه باشد تا حالتی غیر کاربردی انتخاب نشود . در کنار این بالانس اتوماتیک مد دستی هم که الان موجود هست باقی بمونه و امکان تغییر پارامترهای انتخاب شده در بالانس اتوماتیک هم وجود داشته باشه تا بعبارتی عمل تنظیم دقیقتر انجام بگیرد .
.
.
.
البته این کار به داده ها و تست دوستان در حالت واقعی نیاز دارد. تا ما در یک داده ی آماری متوجه بشیم که عموما دستگاه روی چه تنظیماتی بدون بوق اضافی هست . اینه که ما خواهش میکنیم نتایج تستهای خودرا چه خوب و چه بد به رشته ی تحریر در بیاورند .

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: مطمن باش ایجاد چنین آپشنی برای دانشمند حمید مثل آب خوردن شک نکن :YMPEACE:

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک

چهارشنبه 19 اسفند1393 - 12:48am
کاربر فعال
کاربر فعال

چرا این همه پیغام میدم ثبت نشده
ای بابا...............................

چهارشنبه 19 اسفند1393 - 1:12am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
کل شیراز و گشتم ای سی 357 فقط یه مغازه داشت .اونم 6 هزار تومن
اصلیه؟
پیوست:
10.JPG

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 19 اسفند1393 - 3:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

lalash نوشته است:
سلام
کل شیراز و گشتم ای سی 357 فقط یه مغازه داشت .اونم 6 هزار تومن
اصلیه؟
پیوست:
10.JPG

دوست عزیز از ظاهرش نشناله.یعنی میتونه خوب باشه ولی اصل بودنش باید بررسی بشه.
به نظر من با لوپهایی که دوستان تست کردن برد دستگاه خودت رو مقایسه کن باید به نتایج دوستان نزدیک باشه.
از ظاهر همیشه نمیشه تشخیص صحیحی داد.
در سایه ایزد تبارک.....
:ymhug: :ymhug:

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

چهارشنبه 20 اسفند1393 - 8:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

m.m.s نوشته است:
madrek نوشته است:
سلام دوستان میخوام سیم لاکی مدل 0.35 رو به جای نمره1 معادل سازی کنم برای لوپ عنکبوتی 60سانت میشه کمکم کنید چند متر لازم دارم

دوست عزیز مهندس حمید گفتن که:
اولا برای لوپ 60 سیم با ضخامت 1 میل بهتر هست. در ثانی برای معادلسازی همین سیم 1 میل با سیم 0.3 میل به 11 رشته سیم موازی شده نیاز دارین. ثالثا تعداد دور سیم پیچ فرق محسوسی با حالت تک رشته نداره! میتونین از همون 18 دور استفاده کنین. ظرفیت دقیق هم اهمیتی نداره. بین 300 تا 400 میکرو در بیاد کافیه.

سپاس فراوان دوست عزیز

چهارشنبه 20 اسفند1393 - 9:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
madrek نوشته است:
سلام دوستان میخوام سیم لاکی مدل 0.35 رو به جای نمره1 معادل سازی کنم برای لوپ عنکبوتی 60سانت میشه کمکم کنید چند متر لازم دارم

8 رشته سیم موازی هر یک بطول تقریبی 35 متر جهت 18 دور پیچیدن برای لوپ 60 عنکبوتی.

تشکر از لطفتون مهندس جان انجام میدم نتیجه رو اعلام میکنم

چهارشنبه 20 اسفند1393 - 9:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس جان من دیروز تویک منطقه با لوپ 35 که با رشته های داخل کابل کت6 به صورت عنکبوتی ساخته بودم دو جارو سنس کردم البته زمینم نمناک بود یک جا وقتی حساسیت را رویک مگذاشتم دیگر سنس نداشتم ولی با حساسیت 10به بالا سنس داشتم وجای دیگر با حساسیت روی1 هم سنس داشتم فرصت نشد حفاری کنم میشه کمک کنید که احتمال درست بودن کدوم یک از مکانهای سنس شده وجود داره بازم تشکر میکنم از زحمات شما مهندس عزیز وکلیه دوستان عزیزان فلزجو

چهارشنبه 20 اسفند1393 - 9:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshyar191 نوشته است:
.
.
.

اره منم موافقم که شدنیه واسه مهندس کاری نداره.البته برد از دست میدیم چون باید با خاک منطقه بالانس اتومات بشه واسه همین این باعث میشه مثلا گراند بشه5 دیلی بشه45 سنس هم بشه15 تا سکوت برقرار بشه حالا با این تنظیمات چقدر برد میگیریم این فقط یک مثال بود

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

چهارشنبه 20 اسفند1393 - 9:39am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 484 , 485 , 486 , 487 , 488 , 489 , 490 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , احسان mis و 264 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure