انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 29 اردیبهشت1404 - 11:59pm

پاسخ به موضوع  [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 482 , 483 , 484 , 485 , 486 , 487 , 488 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

madrek نوشته است:
سلام دوستان میخوام سیم لاکی مدل 0.35 رو به جای نمره1 معادل سازی کنم برای لوپ عنکبوتی 60سانت میشه کمکم کنید چند متر لازم دارم

دوست عزیز مهندس حمید گفتن که:
اولا برای لوپ 60 سیم با ضخامت 1 میل بهتر هست. در ثانی برای معادلسازی همین سیم 1 میل با سیم 0.3 میل به 11 رشته سیم موازی شده نیاز دارین. ثالثا تعداد دور سیم پیچ فرق محسوسی با حالت تک رشته نداره! میتونین از همون 18 دور استفاده کنین. ظرفیت دقیق هم اهمیتی نداره. بین 300 تا 400 میکرو در بیاد کافیه.

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

سه شنبه 19 اسفند1393 - 10:18am
مدیر کل
مدیر کل

madrek نوشته است:
سلام دوستان میخوام سیم لاکی مدل 0.35 رو به جای نمره1 معادل سازی کنم برای لوپ عنکبوتی 60سانت میشه کمکم کنید چند متر لازم دارم

8 رشته سیم موازی هر یک بطول تقریبی 35 متر جهت 18 دور پیچیدن برای لوپ 60 عنکبوتی.

سه شنبه 19 اسفند1393 - 10:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان غنضنفر عزیز دل هممون رو خالی کرد اینکه آی سی JM19AC اصلیه و بقیه تقلبین [-X .
البته من هنوز لوپ استانداردی برای این دستگاه درست نکردم تا به این موضوع پی ببرم
من عکس آی سی خودم رو آپ خواهم کرد.فروشندش فقط خودش استفاده میکرد و نمیفروخت.مگیه زیمنس نشناله.
شما این رو تایید میکنید؟

سه شنبه 19 اسفند1393 - 10:38am
مدیر کل
مدیر کل

در مورد LF357 باز هم توضیحاتی عرض میکنم!
ببینید همونطور که عرض شد نوع 157 بهترین شماره مشابه هست و بعد از اون 257 قرار داره و نهایتا 357 که کیفیتش از همه این شماره ها پایین تره. دقت کنین رقم آخر باید حتما 7 باشه! فقط رقم اول میتونه 1 و 2 یا 3 باشه.
357 دارای 3 نوع هست. نوع N که پلاستیکی معمولی محسوب میشه. نوع H که فلزی هست و کیفیت بالاتری داره. و نوع M که اس ام دی هست و زیاد به کار ما نمیاد. بنظر میرسه نوع فلزی 357 هم میتونه انتخاب خوبی باشه.
شماره 157 ظاهرا فقط از نوع H یعنی فلزی هست! ولی 257 هم باز همون انواع M , N رو داره. لذا اگر بخوایم از نوع پلاستیکی بذاریم بهترین جایگزین LF257N خواهد بود. اگر هم فلزی بخوایم بذاریم در درجه اول LF157H و بعد از اون LF257H و در اخر همه LF357H مناسب هستن. این اطلاعاتی هست که از دیتاشیت استنباط میشه.
دوستان توجه داشته باشن بنده شماره های زیادی رو تست کردم و این نوع اپ امپ واقعا با اختلاف محسوسی بهتر بوده. مشکلی نبود اگر میخواستم از شماره های خاص و غیر متداول استفاده کنم اما برای انتشار عمومی و تهیه قطعه توسط دوستان واقعا به مساله میخورد. لذا استفاده از قطعه ای که ممکنه توی ایران فقط یک قطعه فروشی داشته باشه از نظر من به سیستم کار ما نمیخوره و بنده هم دنبالش نرفتم. وانگهی همینطوریش هم همیشه برای تک تک قطعات استفاده شده در مدارات ما بازار سیاه عجیب و غریبی به راه افتاده! وای به اینکه از قطعه ای استفاده کنیم که یک فروشگاه بیشتر نداشته باشه. لذا قطعات استفاده شده خوشبختانه همگی در چندین قطعه فروشی یافت میشن. در مورد 357 هم داستان به همین شکل هست که عرض کردم. شاید بتونیم با پیدا کردن 257 یا 157 به نوعی هم کیفیت کارکرد رو بهتر کنیم و هم بخصوص از شر نمونه های تقلبی 357 تا حدی راحت بشیم!
در مورد اینکه در تابستان هم ممکنه بهتر باشه یا نه باید عرض کنم اصل داستان درست عمل نکردن قطعات بخصوص آیسی ها در اب و هوای کشور ما موقع سرماست! وگرنه ما هیچ قطعه ای نداریم که مثلا با دمای 50 درجه مشکل داشته باشه. معمولا هم در هیچ کجا دما از این حد بالاتر نمیره. اما خیلی قطعات هستن که با دمای زیر صفر مشکل دارن و در کشور ما هم خیلی اوقات دمای مناطق مختلف زیر صفر هست! لذا بیشتر باید بفکر سرما بود. حتی ال سی دی ها هم موقع سرما دارای مشکل میشن. در هر حال مشخصات شماره های ذکر شده نشون میده که نمونه های 257 و 157 علاوه بر رنج دمای کاری وسیع تر ؛ کمی هم ثبات خودشون رو در حین تغییر دما بهتر حفظ میکنن که برای یک مدار دقیق فلزیاب اهمیت داره.
در خصوص پیدا شدن 157 هم ظاهرا پایا الکترونیک این شماره رو داره:
http://payaelectronicscomplex.com/Produ ... P1=&keyP2=
مشخصا نمونه فلزی هم هست و عرض کردم این شماره خاص فقط بصورت فلزیه. حالا یکی از دوستان اگر زحمت تستش رو بتونه بکشه ممنون میشیم.

سه شنبه 19 اسفند1393 - 10:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
در مورد LF357 باز هم توضیحاتی عرض میکنم!
ببینید همونطور که عرض شد نوع 157 بهترین شماره مشابه هست و بعد از اون 257 قرار داره و نهایتا 357 که کیفیتش از همه این شماره ها پایین تره. دقت کنین رقم آخر باید حتما 7 باشه! فقط رقم اول میتونه 1 و 2 یا 3 باشه.
357 دارای 3 نوع هست. نوع N که پلاستیکی معمولی محسوب میشه. نوع H که فلزی هست و کیفیت بالاتری داره. و نوع M که اس ام دی هست و زیاد به کار ما نمیاد. بنظر میرسه نوع فلزی 357 هم میتونه انتخاب خوبی باشه.
شماره 157 ظاهرا فقط از نوع H یعنی فلزی هست! ولی 257 هم باز همون انواع M , N رو داره. لذا اگر بخوایم از نوع پلاستیکی بذاریم بهترین جایگزین LF257N خواهد بود. اگر هم فلزی بخوایم بذاریم در درجه اول LF157H و بعد از اون LF257H و در اخر همه LF357H مناسب هستن. این اطلاعاتی هست که از دیتاشیت استنباط میشه.
دوستان توجه داشته باشن بنده شماره های زیادی رو تست کردم و این نوع اپ امپ واقعا با اختلاف محسوسی بهتر بوده. مشکلی نبود اگر میخواستم از شماره های خاص و غیر متداول استفاده کنم اما برای انتشار عمومی و تهیه قطعه توسط دوستان واقعا به مساله میخورد. لذا استفاده از قطعه ای که ممکنه توی ایران فقط یک قطعه فروشی داشته باشه از نظر من به سیستم کار ما نمیخوره و بنده هم دنبالش نرفتم. وانگهی همینطوریش هم همیشه برای تک تک قطعات استفاده شده در مدارات ما بازار سیاه عجیب و غریبی به راه افتاده! وای به اینکه از قطعه ای استفاده کنیم که یک فروشگاه بیشتر نداشته باشه. لذا قطعات استفاده شده خوشبختانه همگی در چندین قطعه فروشی یافت میشن. در مورد 357 هم داستان به همین شکل هست که عرض کردم. شاید بتونیم با پیدا کردن 257 یا 157 به نوعی هم کیفیت کارکرد رو بهتر کنیم و هم بخصوص از شر نمونه های تقلبی 357 تا حدی راحت بشیم!
در مورد اینکه در تابستان هم ممکنه بهتر باشه یا نه باید عرض کنم اصل داستان درست عمل نکردن قطعات بخصوص آیسی ها در اب و هوای کشور ما موقع سرماست! وگرنه ما هیچ قطعه ای نداریم که مثلا با دمای 50 درجه مشکل داشته باشه. معمولا هم در هیچ کجا دما از این حد بالاتر نمیره. اما خیلی قطعات هستن که با دمای زیر صفر مشکل دارن و در کشور ما هم خیلی اوقات دمای مناطق مختلف زیر صفر هست! لذا بیشتر باید بفکر سرما بود. حتی ال سی دی ها هم موقع سرما دارای مشکل میشن. در هر حال مشخصات شماره های ذکر شده نشون میده که نمونه های 257 و 157 علاوه بر رنج دمای کاری وسیع تر ؛ کمی هم ثبات خودشون رو در حین تغییر دما بهتر حفظ میکنن که برای یک مدار دقیق فلزیاب اهمیت داره.
در خصوص پیدا شدن 157 هم ظاهرا پایا الکترونیک این شماره رو داره:
http://payaelectronicscomplex.com/Produ ... P1=&keyP2=
مشخصا نمونه فلزی هم هست و عرض کردم این شماره خاص فقط بصورت فلزیه. حالا یکی از دوستان اگر زحمت تستش رو بتونه بکشه ممنون میشیم.

با تشکر فراوان که بازم به داد ما رسیدی مهندس جان.
چشم به امید خدا ببینیم کجا میشه پیداش کرد.چون بنده به خرید اینترنتی اعتقاد ندارم.
یاعلی...... @};- @};-

سه شنبه 19 اسفند1393 - 11:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید ممنون بابت اطلاعات مفیدتون.
دوستان فروشگاه پایا تک فروشی هم داره?یعنی از ایسی ۱۵۷ چند تا یی بخریم?

سه شنبه 19 اسفند1393 - 11:33am
مدیر کل
مدیر کل

دوستان در خصوص نحوه جاگذاری نوع فلزی 357 ممکنه شبهاتی داشته باشن. باید عرض کنم هیچ مشکلی در خصوص جاگذاری نوع فلزی وجود نداره و به راحتی امکانپذیره! لطفا به تصاویر زیر دقت کنین:
پیوست:
LF357H.jpg

پیوست:
LF357H_pin.jpg

تصویر اول نمای LF357H ساخت نشنال رو از بالا نشون میده و تصویر پایین مربوط به ترتیب پایه هاست. همونطور که ملاحظه میکنین پایه ای که زیر زائده فلزی کنار آیسی قرار گرفته شماره 8 هست و سمت چپش شماره 1 میشه. البته توجه کنین تصویر مربوط به حالتی هست که از بالا به آیسی نگاه میکنیم! برای جا گذاری داخل سوکت دیپ روی مدار کافیه پایه های 1 و 2 و 3 و 4 رو از 5 و 6 و 7 و 8 کمی جدا و مرتب کنین و براحتی روی سوکت مشابه نوع پلاستیکی جاگذاری کنین. اگر پس از جاگذاری در سوکت دیدین آیسی در حد قابل ملاحظه ای بالاتر از سوکت قرار گرفته و در واقع طول پایه ها اضافی هست ؛ میتونین اون فاصله اضافی رو اندازه گیری کنین و آیسی رو در بیارین و با سیم چین تک تک پایه ها رو به میزان چند میلیمیتری که اضافه هستن کوتاه کنین تا پس از جاگذاری آیسی تا حد ممکن به سوکت چسبیده تر باشه و نویز احتمالی کمتر اثر بذاره. در عین حال نوع فلزی همه شماره های 157 و 257 و 357 عینا مثل هم نصب میشن.
پیوست:
LF157N_ST.jpg

این هم شماره LF157N ساخت شرکت ST هست! هر چند ظاهرا طبق دیتاشیت شرکت نشنال شماره 157 فقط نوع فلزی H داره ؛ ولی بنظر میرسه شرکت ST نوع پلاستیکی با پسوند N هم تولید کرده! حالا اینا رو از کجا باید گیر اورد خدا میدونه! :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 19 اسفند1393 - 11:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت مهندس حمید مهندس جان چندتا سوال داشتم.من میخوام قطعات رو از چهره الکهریک سفارش بدم ایا قطعاتش اورجیناله؟؟؟؟یا از جای دیگه سفارش بدم تو سایت چهره رفتم واسه خرید خازن 11 یا 2.2ufرو با کد 225 نداشت با کد 205 داشت مشگلی نداره یا حتما باید اون کد باشه؟؟؟؟ برای این مدار میشه از لوپ عنکبوتی که واسه چنس استفاده کردیم استفاده کرد؟و مهندس جان من از سیم لاکی استفاده کردم خوب نبود . حالا بنظرتون سیم افشان معمولی نسبت به لاکی بهتره؟ و سیم افشان نمره 0.5 میلی متر 0.75 میلی متر 1میلی متر ۱.5 میلی متر کدوم برای لوپ 45 و لوپ 60 سانت بهتره؟؟؟؟؟ با تشکر ببخشید زیاد شد سوالام

سه شنبه 19 اسفند1393 - 1:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
درود مهندس
دیروز فردی نظامی دستگاهی رو برای تعمیر آورده بود
دستگاه سال 1982 ساخته شده بود , در کمال تعجب تمام قطعات روی مدار smd بود , و بعضی از بردها به صورت فیش نرومادگی روی دستگاه وصل میشد
پشت دستگاه چهار سوکت مجزا داشت برای چهار لوپ , ولتاژ دستگاه از طریق باطری دوازده ولت ده آمپر تامین میشد , و از اطریق کوله پشتی مخصوصی با یک فیش بسیار محکم که شبیه سیم تلفن بود به مدار متصل میشد
پشت برد تعداد زیادی آی سی هشت پایه ی smd ,سری LM وجود داشت
و روی برد هم تعدادی آی سی سری 4001 ' و 4013 توشیبا بود
اجازه عکس برداری از مدار را نداد , اما از بعضی از از آی سی ها عکس گرفتم
لوپ سی سانتی بسیار عجیب بود
به صورت پلاستیک فشرده و پیچی بود که با یک واشر بزرک مشکی شبیه اورینگ آب بندی میشد
و چیز عجیبتر سیم پیچ لوپ بود
که داخل ماده ای شبیه به شیشه ی زرد و کاملا شفاف قرار داشت
نوع سیم پیچ را با یک تکه سیم شبیه سازی میکنم شاید کمکی به لوپ مدار شما باشد

قسمت !

سه شنبه 19 اسفند1393 - 3:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
سیم سبز نازکی به صورت فنری , دور سیم قطور زرد رنگ بیچده شده بود و به صورت تخت و کاملا پشت سرهم و شاید بیست تا سی دور بیشتر نبود
و از محل خروجی به سیم شیلد متصل بود
یک توری بسیار ریز و عجیب روی لوپ
و داخل پلاستیک مثل کفش جیر مشکی بود داخل قاپ پلاستیک فشرده

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

قسمت !

سه شنبه 19 اسفند1393 - 4:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 482 , 483 , 484 , 485 , 486 , 487 , 488 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mohammad joneidi و 205 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure