Ancient نوشته است:
haamed نوشته است:
Robin hood نوشته است:
سلام خدمت دوستان. تبریک و تشکر از مهندس حمید بابت طراحی این غول فلزیابی پارسی;->:-D
فلزیابی پارسی؟؟!!!

پّ نّ پّ فلزیاب آمریکایی!
اصن میخای بگی افغانی؟؟!
دوست عزیز طراح و مخترع این مدار از 0 تا 100 مهندس حمید عزیز هستن

Robin hood نوشته است:
haamed نوشته است:
Robin hood نوشته است:
سلام
خدمت دوستان. تبریک و تشکر از مهندس حمید بابت طراحی این غول فلزیابی
پارسی;->:-D
فلزیابی پارسی؟؟!!!

بله دوست عزیز. تعجب نداره%.
جناب رابین هود و انسینت عزیز که کاسه داغتر از آش شده انگار بنده را با کسان دیگر اشتباه گرفته اید یا اینکه خودتان را به آن راه زده اید,به هر حال کمی روشنگری میکنم و قضاوت را به عهده وجدان های آگاه میسپارم.
منظور من این بود که کلمه فلزیاب پارسی به شدت بی معنی و نژادپرستانه است چون شما اینقدر خودشیفته اید که کلمه پارس را با کل ایران یکی میگیرید حال اینکه واقعیت چیز دیگریست و پارس هم جزو کوچکی از ایران بزرگ است,پس لطفا در انتخاب کلمات دقت کنید تا بیش از این باعث رنجش خاطر غیر پارس ها نشوید که انواع ظلم به آنها رفته منجمله نداشتن حق تحصیل به زبان مادری...
پس نیک بدانید مقصود اصلا فلزیاب فلزجو یا شخص مهندس حمید نبود که اگر بود خیلی راحت و پوست کنده میگفتم چون آدم رکی هستم و غیر خدا از احدی باکی ندارم و بر عکس تعدادی,به شدت از پاچه خاری و آدم پاچه خار بدم میاید و برای اینکه مطمئن شوید با آسودگی میگویم با اینکه جناب حمید آدمیست باسواد و البته معتقد و خیرخواه و این فلزیاب هم به نوعی زکات علمش است ولی گاها جو را انجمن طوری پیش میبرد که حس خفقان و ریا به راحتی به آدم منتقل میشود که امیدوارم انشاالله منبعد تغییراتی در رفتارشان بدهند تا شاهد اصلاح جو انجمن و پیشرفت روزافزونش باشیم.
البته نباید از مسولیت سنگین مدیریت هم غافل ماند چرا که حقیر مدتی تجربه این کار بس مشکل را داشتم و باور بفرمایید از ته دل میگویم سخت است,خلاصه من خوب و بد را با هم میبینم و مثل خیلی ها حزب بادی نیستم!
امیدوارم از عرایضم برداشت غلط و منفی صورت نگیرد.