انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 23 خرداد1404 - 7:44am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 474 , 475 , 476 , 477 , 478 , 479 , 480 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد حمید آیا میشه رو این دستگاه مدار گودو رو نصب کرد در صورت جواب مثبت ممنون میشم محل نصب رو مشخص کنید
خیلی ممنون @};- @};- @};-

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 17 اسفند1393 - 11:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد حمید بنده هم سوالی دارم تا حالا برروی این مدار سیستم دوفرکانسه و مولتی فرکانسی رو تست یا آزمایش نموده اید ؟

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

دوشنبه 17 اسفند1393 - 12:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
سلام.شب بر همگی دوستان به نیکی
استاد حمید در رابطه با چالشی که اکثرا داریم و اید کمی وقتمون رو در زمان کار بیشتر بگیره یه نظری دارم.
منظورم از چالش سنس فلزات سطحی و ریز و بی ارزش هست.البته با تنظیمات گوناگونی که در این دستگاه بکار رفته تا حدود بسیار بالایی میشه این فلزات کوچک سطحی و بی ارزش رو حذف کرد (بنده هم به این تنظیمات پی بردم)
ولی یک ایده ای دارم که شاید برای بهبود عملکرد دوستان با دسگاه برای مرتفع ساختن این مشکل کارا باشه ! ;;)
مهندس جان بنظرت امکانپذیره یکسری تنظیمات خاص به عنوان یک آپشن جستجو به مدار اضافه بشه که بصورت کلی بشه سنس این فلزات رو رد کرد؟ طبق فرمایش خودتون و آزمایشات خودم ، با تنظیمات دیلی و پهنای پالس و بازه انتگرال گیری ، میشه تا حدود بسیار زیادی این مهم رو پیاده سازی کرد. حالا شما که خودتون طراح این پروژه هستین ، صددرصد از همه ما واقف تر هستین به این موضوع. واقعا اگر این کار بصورت آپشنی برای جستجوی جداگانه به منواضافه بشه ، گمان کنم دیگه نیازی به بحث تفکیک نباشه.
اگر شما تایید کنید این موضوع رو ، میشه چند نفر از دوستان حرفه ای در امر اپراتوری و با شرایط یکسان دستگاه ، در زمین های مختلف با آزمون و خطا به یکسری نتایج کلی و موثر برسن. ماحصل نتایج آزمون و خطا + علم و تجربیات شما = چند آپشن مختلف برای حذف فلزات کوچک سطحی و بی ارزش در زمینهای مختلف (مثلا سنگلاخی - ماسه ای - خاک رس - جنگلی - مرطوب و ... )

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

دوشنبه 17 اسفند1393 - 12:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان ممنون از پاسخ کاملی که دادی خیلی گلی

دوشنبه 17 اسفند1393 - 12:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام داداش من ، بايد عرض کنم زمانيکه لوپ کوچيک به دستگاه متصل هست ميشه با تنظيمات خاصی از جمله کج کردن لوپ ميشه به عمق اجناس سطحی پى برد و زمانيکه لوپ بزرگتر مثلا فرم 1*1 به دستگاه متصل هست ميشه فقط با ديلی اتومات سرچ کرد و بعدا با دادن ديلى دستى بالا اناس کوچک و سطحی رو تشخيص و حذف نمود اما روش خاص ديگری در نظر ندارم که بشه فلزات سطحی رو تارو مار کرد هرچند روز پيش با لوپ 31شانتم که در محوطه چهار ديواری روبروی منزل از روی سرگرمی سرچ ميکردم جايى رو دقيقا در عمق 35سانت دستگاه بوق زد لوپ رو کج کردم سنس نشد و بنده متوجه شدم چيزی حداقل بالاى پانزده سانت زير خاک هست از روی کنجکاوی با يک بيلچه نظامی کندم و واقعا خاطرات بچگيم زنده شدچون کاشف دو عدد سکه پنج تومنی قرمز قديمی شدم بنابراين در جاهاييکه شايد آلودگی زباله اى تقريبا کم هست ميشه حتی با سنس عمق در 35سانتی هم به يه نتيجه کوچولو رسيد ،حالا حساب کن هر دونه از اين سکه هارو در قزوين به مبلغ 3500تومان ميخرن و حالا اگه همين دوتا سکه مال مثلا 500سال پيش بود الان 1تومن ناقابل نوش جونم بود

خدايا مددی کن

دوشنبه 17 اسفند1393 - 12:59am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آزربايجان جنوبي
Ancient نوشته است:
haamed نوشته است:
Robin hood نوشته است:
سلام خدمت دوستان. تبریک و تشکر از مهندس حمید بابت طراحی این غول فلزیابی پارسی‎;->:-D‎

فلزیابی پارسی؟؟!!! :-o

پّ نّ پّ فلزیاب آمریکایی! :D
اصن میخای بگی افغانی؟؟! :))
دوست عزیز طراح و مخترع این مدار از 0 تا 100 مهندس حمید عزیز هستن :x

Robin hood نوشته است:
haamed نوشته است:
Robin hood نوشته است:
سلام
خدمت دوستان. تبریک و تشکر از مهندس حمید بابت طراحی این غول فلزیابی
پارسی‎;->:-D‎

فلزیابی پارسی؟؟!!! :-o

بله دوست عزیز. تعجب نداره%.

جناب رابین هود و انسینت عزیز که کاسه داغتر از آش شده انگار بنده را با کسان دیگر اشتباه گرفته اید یا اینکه خودتان را به آن راه زده اید,به هر حال کمی روشنگری میکنم و قضاوت را به عهده وجدان های آگاه میسپارم.
منظور من این بود که کلمه فلزیاب پارسی به شدت بی معنی و نژادپرستانه است چون شما اینقدر خودشیفته اید که کلمه پارس را با کل ایران یکی میگیرید حال اینکه واقعیت چیز دیگریست و پارس هم جزو کوچکی از ایران بزرگ است,پس لطفا در انتخاب کلمات دقت کنید تا بیش از این باعث رنجش خاطر غیر پارس ها نشوید که انواع ظلم به آنها رفته منجمله نداشتن حق تحصیل به زبان مادری...
پس نیک بدانید مقصود اصلا فلزیاب فلزجو یا شخص مهندس حمید نبود که اگر بود خیلی راحت و پوست کنده میگفتم چون آدم رکی هستم و غیر خدا از احدی باکی ندارم و بر عکس تعدادی,به شدت از پاچه خاری و آدم پاچه خار بدم میاید و برای اینکه مطمئن شوید با آسودگی میگویم با اینکه جناب حمید آدمیست باسواد و البته معتقد و خیرخواه و این فلزیاب هم به نوعی زکات علمش است ولی گاها جو را انجمن طوری پیش میبرد که حس خفقان و ریا به راحتی به آدم منتقل میشود که امیدوارم انشاالله منبعد تغییراتی در رفتارشان بدهند تا شاهد اصلاح جو انجمن و پیشرفت روزافزونش باشیم.
البته نباید از مسولیت سنگین مدیریت هم غافل ماند چرا که حقیر مدتی تجربه این کار بس مشکل را داشتم و باور بفرمایید از ته دل میگویم سخت است,خلاصه من خوب و بد را با هم میبینم و مثل خیلی ها حزب بادی نیستم! :D ;)
امیدوارم از عرایضم برداشت غلط و منفی صورت نگیرد. @};-

دوشنبه 17 اسفند1393 - 1:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حالا بیا درستش کن! آقایی که تجربه مدیریت داری و حالا برا مدیر تعیین تکلیف میکنی. خواهشا دست از سرکچل ما بردار. وبا این صحبتها باعث رنجش کسی نشو بخصوص با مشکلات و مشغله زیاد دوستان و مدیران. خواستم تشکری از مهندس حمید بکنیم مثل بقیه دوستان.... اونم چند هفته گذشته نه چاپلوسی ونه پاچه خواری است و نه ... بلکه قدردانی است. حالا شما الان گیر دادی با چه هدفی! خدا داند. به کسی هم جز خود مهندس ارتباطی نداره. لطفا و خواهشا، این بحث را ادامه نده. بذار بحث علمی ادامه داشته باشه. وقت مدیران و دوستان بیش از این ارزش داره که با خواندن حاشیه تلف بشه.

دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد

دوشنبه 17 اسفند1393 - 2:28am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آزربايجان جنوبي
Robin hood نوشته است:
حالا بیا درستش کن! آقایی که تجربه مدیریت داری و حالا برا مدیر تعیین تکلیف میکنی. خواهشا دست از سرکچل ما بردار. وبا این صحبتها باعث رنجش کسی نشو بخصوص با مشکلات و مشغله زیاد دوستان و مدیران. خواستم تشکری از مهندس حمید بکنیم مثل بقیه دوستان.... اونم چند هفته گذشته نه چاپلوسی ونه پاچه خواری است و نه ... بلکه قدردانی است. حالا شما الان گیر دادی با چه هدفی! خدا داند. به کسی هم جز خود مهندس ارتباطی نداره. لطفا و خواهشا، این بحث را ادامه نده. بذار بحث علمی ادامه داشته باشه. وقت مدیران و دوستان بیش از این ارزش داره که با خواندن حاشیه تلف بشه.

دوست عزیز همین رفتار را میکنید که حرف و حدیث پیش میاید,شما لطف کن جای جناب حمید حرف نزن که خودش نویسنده قدری است!
این حرف جنابعالیست که باعث رنجش عده کثیری میشود پس دست پیش نگیرید.
در ضمن دقیقا به همین خاطر که فرمودی,همه این چهارصد و خورده ای صفحه را خوانده ام و تنها دو پست زده ام پس به حرف نیست و عمل باید...
متاسفانه با وجود تاکید بنده باز هم شاهد برداشت منفی شما هستیم که امیدوارم کمی دوستانه تر بنگرید و بنویسید,اگر هم باعث رنجش شما شدم ببخشید. @};-

دوشنبه 17 اسفند1393 - 2:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
haamed نوشته است:
جناب رابین هود و انسینت عزیز که کاسه داغتر از آش شده انگار بنده را با کسان دیگر اشتباه گرفته اید یا اینکه خودتان را به آن راه زده اید,به هر حال کمی روشنگری میکنم و قضاوت را به عهده وجدان های آگاه میسپارم.
منظور من این بود که کلمه فلزیاب پارسی به شدت بی معنی و نژادپرستانه است چون شما اینقدر خودشیفته اید که کلمه پارس را با کل ایران یکی میگیرید حال اینکه واقعیت چیز دیگریست و پارس هم جزو کوچکی از ایران بزرگ است,پس لطفا در انتخاب کلمات دقت کنید تا بیش از این باعث رنجش خاطر غیر پارس ها نشوید که انواع ظلم به آنها رفته منجمله نداشتن حق تحصیل به زبان مادری...
پس نیک بدانید مقصود اصلا فلزیاب فلزجو یا شخص مهندس حمید نبود که اگر بود خیلی راحت و پوست کنده میگفتم چون آدم رکی هستم و غیر خدا از احدی باکی ندارم و بر عکس تعدادی,به شدت از پاچه خاری و آدم پاچه خار بدم میاید و برای اینکه مطمئن شوید با آسودگی میگویم با اینکه جناب حمید آدمیست باسواد و البته معتقد و خیرخواه و این فلزیاب هم به نوعی زکات علمش است ولی گاها جو را انجمن طوری پیش میبرد که حس خفقان و ریا به راحتی به آدم منتقل میشود که امیدوارم انشاالله منبعد تغییراتی در رفتارشان بدهند تا شاهد اصلاح جو انجمن و پیشرفت روزافزونش باشیم.
البته نباید از مسولیت سنگین مدیریت هم غافل ماند چرا که حقیر مدتی تجربه این کار بس مشکل را داشتم و باور بفرمایید از ته دل میگویم سخت است,خلاصه من خوب و بد را با هم میبینم و مثل خیلی ها حزب بادی نیستم! :D ;)
امیدوارم از عرایضم برداشت غلط و منفی صورت نگیرد. @};-

آقای عزیز و به ظاهر محترم.اولا حرمت و شخصیت انجمن و بچه هارو حفظ کنید و بیش از این شخصیت والای(!) خودتون رو با استفاده از کلمات درخور شان خودتون ، به نمایش نزارید!
گمان نمیکنم رفتار بنده و سایر دوستان با مهندس حمید یا هر شخص دیگری به شمای نوعیه تازه وارد ارتباطی داشته باشه ! شما فکر کردی کی هستی که اومدی اینجا دُرفشانی میکنی؟ لطفا پاتو اندازه گلیمت دراز کن جناب باسواد !
جنتلمن باید به عرضت برسونم کل این سرزمین رو به سرزمین پارس میشناسن ! حالا قرار نیست چون شامل قومیت های مختلفه ، بیایم بگیم سرزمین ترک یا سرزمین لر یا سرزمین گیل یا ... ! لطفا سطح سوادتو کمی بالاتر ببر
اینجا انجمن عمومیه ، شما وقتی یه پست تو یه تاپیک عمومی میزاری یعنی روی صحبتت با عموم مطالعه کنندگانه!
در آخر هم اینو اضافه کنم ، جناب شجاع ، مستر بی باک ! شما یا هرکس دیگه وقتی میتونه یه مساله ای یا شخصی رو نقد کنه که حداقل در اون 4چوب در سطح اون فرد باشه. پس جنابعالی که هیچ نام و نشانی تو این انجمن حداقل نداری ، هیچکدوممون بهت اجازه نمیدیم که بخای بیای این وسط مهندس حمید یا فلزیاب انجمن رو نقد کنی یا زیر سوال ببری !
از همه دوستان بخاطر این پست که خارج از بحث تاپیک هست ، کمال عذرخواهی رو میکنم
پاینده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

دوشنبه 17 اسفند1393 - 3:11am
مدیر کل
مدیر کل

M0HS3N عزیز خیلی ممنون از شما.
بنظرم نیاز به زحمت خاص و اضافه ای نیست! در نظرتون باشه از نظر برد تقریبا معادل همین جدول لورنز هست! فقط باید لوپتون رو با کیفیت بالا بسازین. نهایتا 5 درصد تفاوت برد میتونه وجود داشته باشه که اون هم باز بیشتر بدلیل کیفیت ساخت و لوپ هست. وگرنه برد نهایی در سیستم پالس همینه. حالا لورنز باشه یا هر دستگاه دیگه باشه. ما هم نهایت هنری که کردیم همین بوده که به این سطح نهایی رسیدیم یا اینکه اختلاف بسیار جزئیه. از نظر سنس در خاک هم مشکلی نیست باید اپراتور تنظیمات مناسب خاک رو پیدا کنه تا به حداکثر عمق به تناسب خاک و لوپ خودش برسه. بارها عرض کردم تمام فاکتورهایی که اکثرا در مدارات مختلف بخصوص دیجیتال بصورت ثابت بودن اینجا کاملا متغیر هستن. پس یک انعطاف پذیری فوق العاده در اختیار اپراتور هست که حداقل در دیجیتالی ها وجود نداره و در انالوگ ها هم به ازای وجود هر تنظیم و ولومی افت ثبات خواهید داشت! بردهای اعلامی هم چون با فرکانسهای تقریبا پایین بدست اومدن از حیث نفوذ در خاک و حساسیت به دفینه مشکلی وجود نداره. حساب همه اینا بر اساس سالها تجربه انجام شده! به همین دلیل عرض میکنم بین طرحهای منتشر شده بالاترین نمره رو بهش میدم. حالا فروشندگان و دشمنان و رقبا و حسودان و مغرضین هر چه میخوان بگن یا انجام بدن دیگه مهم نیست. مهم واقعیتی هست که انجام شده و جهت ساخت و استفاده بصورت رایگان در اختیار عموم هست!

دوشنبه 17 اسفند1393 - 3:14am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 474 , 475 , 476 , 477 , 478 , 479 , 480 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 321 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure