سلام خدمت همه دوستان
من دیشب با دستگاه پالسی انجمن رفتم به یه منطقه ییلاقی

دستگاه رو دوستم ساخته بود من هم لوپ خودم رو برده بودم که لوپ من 1.4 اهم بود و ظرفیتش هم 355 میکرو هانری شده بود یه روز قبلش هم تمام متن هایی رو که استاد حمیدنوشته بودن رو چندین بار مطالعه کردم که خیلی به من کمک کرد توکار

وقتی دستگاه رو روشن کردم دیلی اتوماتیک لوپ رو روی عدد 18 شناخت و فرکانس رو گذاشتم روی 200 و پهنای پالس هم گذاشتم روی 120 با پهنای پالس بالا خیلی به زمین حساس بود که روی 120 یکم ساکت شد و دیلی رو هم گذاشتم روی 4 چون ذرات و املاح زیاد بود و اسپید هم روی 2 با گراند 2 شروع کردم به کار یه چند جایی روگرفت ولی خیلی سطحی بودن کار نکردیم دو تا نقطه رو نزدیک به 60 سانت بوق کشید که این بوق در نقطه اوج بم تر شد و عدد سنس هم روی 25 تا 30 بود حساسیت دستگاه رو کم کردم دوباره رد شدم از روی هدف دیدم سنس نمیکنه متوجه شدم که هدف تو عمقه دوباره گراند رو خاموش کردم این دفه یه مقدار قوی تر سنس کرد همون نقطه رو و کشش بوق هم بیشتر شد دیگه مطمان شدم یه فلزی رو تو عمق گرفتم و بار دیگه دیلی رو بردم روی عدد 40 که اگه رگه معدنی یا املاح باشه متوجه بشم با این حالت هم سنس شد همون نقطه ولی یه مقدار ضعیف تر از قبل شرایط جوری بود که حفاری نکردیم و هوا هم خیلی سرد شده بود یه چیزی برای من جای سوال بود

موقع کاوش یه چند نقطه ای رو عدد منفی میزد ولی این اعداد بازی داشتن یبار روی 9 بود یبار روی 5 بود که دوستم گفتش این ها حفره هستن تو کل زمین 5 نقطه رو عدد منفی میزد ولی این اعداد خیلی بازی داشتن به چه شکل میتونم متوجه شم که عمق حفره چقدره ؟ کوچیک بودن و بزرگ بودن حفره به چه صورت قابل تشخیصه؟ یکشنبه یا دوشنبه هم میخوام برم همون منطقه ولی امروز دستگاه رو روشن کردم دیدم همش کویل ارور میزنه هر لوپی هم بهش وصل میکنم باز همین کویل ارور رو میزنه هر چقدر پهنای پالس رو هم بالا پایین میکنم درست نمیشه اتصال لوپ تا دستگاه رو هم چک کردم قطعی نداره امکان داره از ماسفت یا درایور ماسفت باشه این ایراد ؟ یا مشکل از میکرو هستش؟

دیگه خستم کرده این کویل ارور من رو عکس دستگاه رو هم میزارم برای دوستان از استاد حمید هم تشکر میکنم بابت طراحی این فلزیاب خیلی با ثبات و با قدرت کار میکنه به نظر من بهترین فلزیاب دنیاست