انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 25 خرداد1404 - 7:32am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 465 , 466 , 467 , 468 , 469 , 470 , 471 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
اقا madrek عکس لوپت هم بزار....

جمعه 15 اسفند1393 - 1:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام خدمت استاد گرانقدر مهندس حميد
بهتون بابت طراحي چنين فلزياب پيشرفته ي تبريك ميگم
من از اول همه پستاتون رو خوندم الان شكي ندارم كه دستگاهي كه طراحي كرديد مناسب كاوشه
از صميم قلب براتون ارزوي موفقيت روز افزون از خداوند متعال خاستارم .

جمعه 15 اسفند1393 - 3:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

البته از فردا قصد ساخت دستگاه رو دارم از همينجا به دوست خوبم اقاي كاوشگر سلامي عرض كنم خوشحال هستم سلامت هستيد

جمعه 15 اسفند1393 - 3:54pm

سلام خدمت همه دوستان
من دیشب با دستگاه پالسی انجمن رفتم به یه منطقه ییلاقی :ymhug: دستگاه رو دوستم ساخته بود من هم لوپ خودم رو برده بودم که لوپ من 1.4 اهم بود و ظرفیتش هم 355 میکرو هانری شده بود یه روز قبلش هم تمام متن هایی رو که استاد حمیدنوشته بودن رو چندین بار مطالعه کردم که خیلی به من کمک کرد توکار ;) وقتی دستگاه رو روشن کردم دیلی اتوماتیک لوپ رو روی عدد 18 شناخت و فرکانس رو گذاشتم روی 200 و پهنای پالس هم گذاشتم روی 120 با پهنای پالس بالا خیلی به زمین حساس بود که روی 120 یکم ساکت شد و دیلی رو هم گذاشتم روی 4 چون ذرات و املاح زیاد بود و اسپید هم روی 2 با گراند 2 شروع کردم به کار یه چند جایی روگرفت ولی خیلی سطحی بودن کار نکردیم دو تا نقطه رو نزدیک به 60 سانت بوق کشید که این بوق در نقطه اوج بم تر شد و عدد سنس هم روی 25 تا 30 بود حساسیت دستگاه رو کم کردم دوباره رد شدم از روی هدف دیدم سنس نمیکنه متوجه شدم که هدف تو عمقه دوباره گراند رو خاموش کردم این دفه یه مقدار قوی تر سنس کرد همون نقطه رو و کشش بوق هم بیشتر شد دیگه مطمان شدم یه فلزی رو تو عمق گرفتم و بار دیگه دیلی رو بردم روی عدد 40 که اگه رگه معدنی یا املاح باشه متوجه بشم با این حالت هم سنس شد همون نقطه ولی یه مقدار ضعیف تر از قبل شرایط جوری بود که حفاری نکردیم و هوا هم خیلی سرد شده بود یه چیزی برای من جای سوال بود :-\ موقع کاوش یه چند نقطه ای رو عدد منفی میزد ولی این اعداد بازی داشتن یبار روی 9 بود یبار روی 5 بود که دوستم گفتش این ها حفره هستن تو کل زمین 5 نقطه رو عدد منفی میزد ولی این اعداد خیلی بازی داشتن به چه شکل میتونم متوجه شم که عمق حفره چقدره ؟ کوچیک بودن و بزرگ بودن حفره به چه صورت قابل تشخیصه؟ یکشنبه یا دوشنبه هم میخوام برم همون منطقه ولی امروز دستگاه رو روشن کردم دیدم همش کویل ارور میزنه هر لوپی هم بهش وصل میکنم باز همین کویل ارور رو میزنه هر چقدر پهنای پالس رو هم بالا پایین میکنم درست نمیشه اتصال لوپ تا دستگاه رو هم چک کردم قطعی نداره امکان داره از ماسفت یا درایور ماسفت باشه این ایراد ؟ یا مشکل از میکرو هستش؟ ~X( دیگه خستم کرده این کویل ارور من رو عکس دستگاه رو هم میزارم برای دوستان از استاد حمید هم تشکر میکنم بابت طراحی این فلزیاب خیلی با ثبات و با قدرت کار میکنه به نظر من بهترین فلزیاب دنیاست

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 15 اسفند1393 - 3:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
mehdi.dfs نوشته است:
سلام خدمت همه دوستان
من دیشب با دستگاه پالسی انجمن رفتم به یه منطقه ییلاقی :ymhug: دستگاه رو دوستم ساخته بود من هم لوپ خودم رو برده بودم که لوپ من 1.4 اهم بود و ظرفیتش هم 355 میکرو هانری شده بود یه روز قبلش هم تمام متن هایی رو که استاد حمیدنوشته بودن رو چندین بار مطالعه کردم که خیلی به من کمک کرد توکار ;) وقتی دستگاه رو روشن کردم دیلی اتوماتیک لوپ رو روی عدد 18 شناخت و فرکانس رو گذاشتم روی 200 و پهنای پالس هم گذاشتم روی 120 با پهنای پالس بالا خیلی به زمین حساس بود که روی 120 یکم ساکت شد و دیلی رو هم گذاشتم روی 4 چون ذرات و املاح زیاد بود و اسپید هم روی 2 با گراند 2 شروع کردم به کار یه چند جایی روگرفت ولی خیلی سطحی بودن کار نکردیم دو تا نقطه رو نزدیک به 60 سانت بوق کشید که این بوق در نقطه اوج بم تر شد و عدد سنس هم روی 25 تا 30 بود حساسیت دستگاه رو کم کردم دوباره رد شدم از روی هدف دیدم سنس نمیکنه متوجه شدم که هدف تو عمقه دوباره گراند رو خاموش کردم این دفه یه مقدار قوی تر سنس کرد همون نقطه رو و کشش بوق هم بیشتر شد دیگه مطمان شدم یه فلزی رو تو عمق گرفتم و بار دیگه دیلی رو بردم روی عدد 40 که اگه رگه معدنی یا املاح باشه متوجه بشم با این حالت هم سنس شد همون نقطه ولی یه مقدار ضعیف تر از قبل شرایط جوری بود که حفاری نکردیم و هوا هم خیلی سرد شده بود یه چیزی برای من جای سوال بود :-\ موقع کاوش یه چند نقطه ای رو عدد منفی میزد ولی این اعداد بازی داشتن یبار روی 9 بود یبار روی 5 بود که دوستم گفتش این ها حفره هستن تو کل زمین 5 نقطه رو عدد منفی میزد ولی این اعداد خیلی بازی داشتن به چه شکل میتونم متوجه شم که عمق حفره چقدره ؟ کوچیک بودن و بزرگ بودن حفره به چه صورت قابل تشخیصه؟ یکشنبه یا دوشنبه هم میخوام برم همون منطقه ولی امروز دستگاه رو روشن کردم دیدم همش کویل ارور میزنه هر لوپی هم بهش وصل میکنم باز همین کویل ارور رو میزنه هر چقدر پهنای پالس رو هم بالا پایین میکنم درست نمیشه اتصال لوپ تا دستگاه رو هم چک کردم قطعی نداره امکان داره از ماسفت یا درایور ماسفت باشه این ایراد ؟ یا مشکل از میکرو هستش؟ ~X( دیگه خستم کرده این کویل ارور من رو عکس دستگاه رو هم میزارم برای دوستان از استاد حمید هم تشکر میکنم بابت طراحی این فلزیاب خیلی با ثبات و با قدرت کار میکنه به نظر من بهترین فلزیاب دنیاست

سلام دوست عزیز.خسته نباشید
مطمئن باشید درست حدس زدید و حتما فلزی هست.موفق باشید
میگما شما چقدر نحوه اپراتوریتون شبیه کار منه؟! :D
احیانا نکنه همزاد هستیم و خبر نداریم؟ :))
پاینده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

جمعه 15 اسفند1393 - 4:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

fazeleb نوشته است:
سلام
من من مدارو ساختم ولی کویل ارور میده
با 2 نوع lf تست کردم
راهنمایی کنید؟

سلام
ابتدا مقدار پهنای پالس در تنظیمات رو تغییر دهید ببینید درست میشه یا نه؟

اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.

جمعه 15 اسفند1393 - 4:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

majid_famali نوشته است:
[*]سلام دوستان عزیز !
عکس مدارو میزارم ببینید بالاخره میشه فهمید مشکل از کجاست! ...

سلام
مجید جان از این عکسها چیزی نمیشه فهمید :D
عکس با کیفت اگر میتونی قرار بده

اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.

جمعه 15 اسفند1393 - 4:30pm

دوست عزیز پست های شما رو خوندم یه مقدار از تجربه شما هم استفاده کردم شما استاد ما هستین روش شما خیلی عالی جواب میده

جمعه 15 اسفند1393 - 4:41pm

با پهنای پالس خیلی بازی کردم باز درست نشد این مشکل ~X(

جمعه 15 اسفند1393 - 4:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi.dfs نوشته است:
با پهنای پالس خیلی بازی کردم باز درست نشد این مشکل ~X(

یک بار خوب کانکتور و کابل رابط رو وحتی خود لوپ رو چک کن اگه نشد وهمه چیز مرتب بود.میکرو رو دوباره پروگ کن اگه نشد برو سراغ 170 و 840 ...

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 15 اسفند1393 - 5:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 465 , 466 , 467 , 468 , 469 , 470 , 471 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 203 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure