انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 25 خرداد1404 - 2:53pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 464 , 465 , 466 , 467 , 468 , 469 , 470 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
دوستانی که برد مدارشون ضعیفه از باطری 18 ولت استفاده کردند! و دوستانی که برد مدارشون قویتره یا بیشتر سنس میکنه از باطری 24 ولت استفاده کردند ;) پس باطری رو 24 ولت بذارید تا سنس قوی داشته باشید البته قبلا شک کرده بودم الان دیگه مطمیا شدم

اسد جان باطری من 18 ولت و برد خوبی هم داره!
ندونسته داری دیگران رو به خرج میندازی دوست من :)

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

جمعه 15 اسفند1393 - 11:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوست من شما برای لوپ 1*1 از 35متر سيم 1.5افشان استفاده کن که واقعا عالى جواب داده اما در رابطه با لوپ يا ديسک کوچيک از ديگر دوستان کمک بگير چراکه بنده هنوز به مورد قابل قبولی نرسيدم

خدايا مددی کن

جمعه 15 اسفند1393 - 11:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
سلام دوستان
میخوام خروجی واسه هدفون بزارم باید چطور وصلش کنم؟"

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 15 اسفند1393 - 11:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این مونو هست وشمانمیتونید ازبلندگوهم استفاده کنید ازسوکت هدست استریو بایداستفاده کنید.

جمعه 15 اسفند1393 - 11:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
shakib نوشته است:
این مونو هست وشمانمیتونید ازبلندگوهم استفاده کنید ازسوکت هدست استریو بایداستفاده کنید.

ممنون شکیب جان

جمعه 15 اسفند1393 - 11:32am
مدیر کل
مدیر کل

asadof نوشته است:
دوستانی که برد مدارشون ضعیفه از باطری 18 ولت استفاده کردند! و دوستانی که برد مدارشون قویتره یا بیشتر سنس میکنه از باطری 24 ولت استفاده کردند ;) پس باطری رو 24 ولت بذارید تا سنس قوی داشته باشید البته قبلا شک کرده بودم الان دیگه مطمیا شدم

این موضوع رو شما بارها مطرح کردین و من هر بار ردش کردم! اگر شما میگی با اسکوپ قابل مشاهدست ؛ ممنون میشم فیلمی از اسکوپ تهیه کنی که در اون دیده بشه شکل پالس با باطری 18 و 24 حتی ذره ای با هم فرق داره! ما رگولاتور 12 رو میذاریم که دیگه این مسائل در کار نباشه. اگر قرار باشه برای مداری که دارای رگولاتور 12 هست و تمام قسمتهاش با 12 ولت کار میکنه ؛ باطری 18 با 24 تفاوت داشته باشه که دیگه اصلا رگولاتور 12 این وسط چه کاری انجام میده؟! پس مشکل یا از جای دیگست و به ولتاژ باطری ربط نداره و یا اینکه احساس شما اینطوره که در این صورت اشکالی هم نداره بنده از ابتدا هم در توضیحات ذکر کردم که استفاده از باطری تا 24 ولت بلامانع هست. اما اینکه برد با باطری 24 بیشتر از 18 باشه قویا رد میکنم.

جمعه 15 اسفند1393 - 11:54am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان عزیز بلاخره از کدوم سایت بهتره که آی سی LF357N رو خریداری کنیم که
حتما اصلی باشه؟؟؟

تا حالا کسی از nikushop آی سی LF357N رو خریداری کرده ؟ اصلی بوده یا تقلبی ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...

جمعه 15 اسفند1393 - 12:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
asadof نوشته است:

این موضوع رو شما بارها مطرح کردین و من هر بار ردش کردم! اگر شما میگی با اسکوپ قابل مشاهدست ؛ ممنون میشم فیلمی از اسکوپ تهیه کنی که در اون دیده بشه شکل پالس با باطری 18 و 24 حتی ذره ای با هم فرق داره! ما رگولاتور 12 رو میذاریم که دیگه این مسائل در کار نباشه. اگر قرار باشه برای مداری که دارای رگولاتور 12 هست و تمام قسمتهاش با 12 ولت کار میکنه ؛ باطری 18 با 24 تفاوت داشته باشه که دیگه اصلا رگولاتور 12 این وسط چه کاری انجام میده؟! پس مشکل یا از جای دیگست و به ولتاژ باطری ربط نداره و یا اینکه احساس شما اینطوره که در این صورت اشکالی هم نداره بنده از ابتدا هم در توضیحات ذکر کردم که استفاده از باطری تا 24 ولت بلامانع هست. اما اینکه برد با باطری 24 بیشتر از 18 باشه قویا رد میکنم.

مهندس من که اسکوپ ندارم تو خصوصی از شما پرسیدم چرا با تغییر پهنای پالس تو ظاهر قدرت سنس مدار زیاد تغییر نمیکنه در حالی که من دلتا پالس 2 رو ساخته بودم با کوچکترین تغییر عرض پالس تغییر برد بصورت واضع مشخص بود .که شما در جواب من گفتید این مدار با افزایش ولتاژ شکل پالسها قابل مشاهده هستش منظور شما مگه تغییر پهنای پالس نبود؟ :D البته من هم به خودم گفتم پس رگولاتور 12 ولت چکاره هستش خوب شماتیک هم که نداریم (-| و اینکه من مداری که ساخته بودم با لوپ معمولی ولتاژ 24 ولت بردش خیلی زیاد بود که به درخواست دوستی در این انجمن مدار رو بهش دادم که البته داخل جعبه گذاشتم با ولتاژ 18 ولت که البته لوپ قبلی در دسترس نبود با لوپ دیگه تست کردم بردش کم شده بود که شما هم گفتید با بالا رفتن ولتاژ پالس تغییر میکنه من هم گفتم شاید درست باشه البته رگولاتور 12 ولت هم ذهن منو خیلی مشغول کرده بود :D شاید من بد متوجه شدم :( البته دیشب تمام پیام خصوصیها رو پاک کردم
البته قبلا اسکوپ دسکتاپ رو داشتم الان فروختم لپ تاپ دارم دیگه از لپ تاپ برای اسکوپ استفاده نمیکنم (-|

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 15 اسفند1393 - 12:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اقا یکی هست برای ما شهرستانیا قطعات و فیبر مدار بزنه بفرسته؟؟؟؟مطمئنن هم خودش منفعت خواهد کرد هم برای بچه های انجمن خوب خواهد شد

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

جمعه 15 اسفند1393 - 1:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان خسته نباشید اگه میشه یکیم جواب مارو بده برد مدار خیلی کمه اینم عکسش راستی من شیلد مدارم رو در روکش بیرونی قرار دادم وبرای جلو گیری از نویز وارده به میکرو از قسمت فلزی بدنه کریستال تکه سیمی به شاسی وصل کردم 357 رو هم چند مدل تیت کردم اخرم مجبور شدم از روی دلتا پالسم بردارم که با وصل کردنش نویز کمتری داشت لطفا کمک کنید من با لوپ 45 عنکبوتی با سیم افشان1.5 ظرفیت 388 واهم 0.5 فیبر مسی 10*7 رو از 60سانت سنس میکنه باهر تنظیمی بردم یکسا نه وکاسه استیل رو ازیک متر بیشتر نمیزنه دیلی دستگاه 19 شناخته میشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 15 اسفند1393 - 1:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 464 , 465 , 466 , 467 , 468 , 469 , 470 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , mohammad joneidi , هادی مازنی و 161 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure