نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز فکر کنم بیشتر مشکلات شما داخل اپاتمان هستش حالا من موندم چطوری تو اپارتمان تست میکنید خودم قبلا خونه دوستنم رفتم اصلا نمیشد دستگاه رو روشن کرد چه برسه به تست .واینکه هرچقدر اهم کویل خیلی کم باشه وز وزش بیشتر میشه  دیگه مثلا تو 2 اهم وز وز ندارید 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 14 اسفند1393 - 2:18am |
|
 |
quester
کاربر فعال
|
اقا ممنون . قبلا بالانس میشد اما الان دیگه نه. فردا میبرم بیرون با این کویل و یه لوپ خارجی ببینم داستانش چیه
|
جمعه 14 اسفند1393 - 2:24am |
|
 |
kobani
کاربر فعال
|
quester نوشته است: اقا ممنون . قبلا بالانس میشد اما الان دیگه نه. فردا میبرم بیرون با این کویل و یه لوپ خارجی ببینم داستانش چیه quester عزیز همانطور که اسدف عزیز اشاره کردن صدای وز وز لوپ مربوط به اهم کم لوپ شما میباشد , اهم لوپ 0.7 باعث میشه که فشار زیادی بر ماسفت بیاد و احتمالا بسوزه
اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.
|
جمعه 14 اسفند1393 - 2:32am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
quester نوشته است: اقا ممنون . قبلا بالانس میشد اما الان دیگه نه. فردا میبرم بیرون با این کویل و یه لوپ خارجی ببینم داستانش چیه ممنون کوبانی جان داداش با زحمتهای ما اون شماتیکی که دادم فیبرش رو زدید؟ البته عجله ای نیست هر وقت فرصت شد بزن  احتمال هم داره اهم رو خیلی زیاد پایین اورده باشید زدی ماسفت رو ترکوندی  راستی بابا نوییل حفاری هم میرفت؟ پس بگو من همش فکر میکردم پول این همه کادوی کریسمس رو از کجا میاره 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 14 اسفند1393 - 2:44am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
بهرام نوشته است: دوستانی که تست زیر خاک گرفتن نتاجیشون رو بیان کنن.من با لوپ 50 عنکبوتی یک سکه رو در حساست 19 در 58سانت در هوا ودر حساسیت 17 47 سانت سنس دارم ولی توی خاک به هیچ وجه حساسیت رو نتونستم بیشتر از 17 بالا ببرم ویک ورقه 20 در 15 مسی که در خاک واسه تست ردیاب به مدت 9 ماه مدفون هست رو با حساسیت 17 در ارتفاع 80سانت والان هم چند سانتی اضافه شده متاسفانه سنس نکرد که همین ورق مسی رو در هوا 130 در حساسیت 17 به راحتی با صدای کامل سنس میکنه.یعنی در خاک چقدر افت برد بوجود میاد من فکر میکنم واسه این سیستم بهترین لوپ لوپ 1در 1 باشه دوستان خواهشن تستهای زیر خاک و فلزات قدیمی که مدفون هستن رو ملاک تست قرار بدن ونتیجه رو بیان کنن ورق مسي خاك شده شما اگر خيلي نازك بوده باشه و يا فيبر مسي مدار باشه ، طي اين 9 ماه احتمالاً فلزش اكسيد شده و از بين رفته كه براي نقطه زن نميتونه قابل سنس باشه ، وگر نه كه مشكل فني داريد ! بايد بزنه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 14 اسفند1393 - 2:57am |
|
 |
kobani
کاربر فعال
|
سلام داداش اسدف انشاءالله فردا حاضر میکنم
اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.
|
جمعه 14 اسفند1393 - 3:10am |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|

مهدی نوشته است: بهرام نوشته است: دوستانی که تست زیر خاک گرفتن نتاجیشون رو بیان کنن.من با لوپ 50 عنکبوتی یک سکه رو در حساست 19 در 58سانت در هوا ودر حساسیت 17 47 سانت سنس دارم ولی توی خاک به هیچ وجه حساسیت رو نتونستم بیشتر از 17 بالا ببرم ویک ورقه 20 در 15 مسی که در خاک واسه تست ردیاب به مدت 9 ماه مدفون هست رو با حساسیت 17 در ارتفاع 80سانت والان هم چند سانتی اضافه شده متاسفانه سنس نکرد که همین ورق مسی رو در هوا 130 در حساسیت 17 به راحتی با صدای کامل سنس میکنه.یعنی در خاک چقدر افت برد بوجود میاد من فکر میکنم واسه این سیستم بهترین لوپ لوپ 1در 1 باشه دوستان خواهشن تستهای زیر خاک و فلزات قدیمی که مدفون هستن رو ملاک تست قرار بدن ونتیجه رو بیان کنن ورق مسي خاك شده شما اگر خيلي نازك بوده باشه و يا فيبر مسي مدار باشه ، طي اين 9 ماه احتمالاً فلزش اكسيد شده و از بين رفته كه براي نقطه زن نميتونه قابل سنس باشه ، وگر نه كه مشكل فني داريد ! بايد بزنه مهندس وقتی سکه رو توی 50 به بالا سنس دارم فکر نکنم مشکل فنی داشته باشه البته مشکل سیستم من سرو صدا بود که خودم با تنظیمات حلش کردم.والان اون مس رو با حساسیت 10 با قدرت وصدای بم و رنج400 تونست بگیره البته ناگفته نمونه من از تیکه های مس استفاده کردم و دقیق یادم نمیاد که ابعادش چقدر بود ولی انتگرال بالا بردم وگرند خاموش کردم
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
جمعه 15 اسفند1393 - 4:16am |
|
 |
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
[*]سلام دوستان عزیز ! عکس مدارو میزارم ببینید بالاخره میشه فهمید مشکل از کجاست! ...
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 15 اسفند1393 - 5:12am |
|
 |
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
دوستان یکی بگه چه لوپی با چه نمره ای برای این دستگاه بپیچم که به فلزات زرد واکنش خوبی بده؟ من که گیج شدم. دستگاه رو بخوبی با قطعات عالی اسمبل کردم حالا لوپ ندارم.خواهشا راهنمایی کنید 
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
جمعه 15 اسفند1393 - 9:42am |
|
 |
fazeleb
|
سلام من من مدارو ساختم ولی کویل ارور میده با 2 نوع lf تست کردم راهنمایی کنید؟
|
جمعه 15 اسفند1393 - 10:53am |
|
 |
|