انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 خرداد1404 - 5:11am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 292 , 293 , 294 , 295 , 296 , 297 , 298 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alidadashi نوشته است:
ببخشید اینطوری حرف میزنم چرا این سوال رو من بارها تکرار کردم ولی کسی به این سوال جواب نداد باید 100 تا سوال کنی تا 1 دونش رو جواب بدید ؟ X(

جواب سوال شما توی صفحه ی 293 موجوده ، به این دلیل

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

جمعه 23 خرداد1393 - 4:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون ولی این ربطی به سوال من نداشت من نهوه فرکانس گیری این 3 تا مولتی ترن رو میخاستم بدونم ؟

جمعه 23 خرداد1393 - 5:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alidadashi نوشته است:
ممنون ولی این ربطی به سوال من نداشت من نهوه فرکانس گیری این 3 تا مولتی ترن رو میخاستم بدونم ؟

با اجازه اساتید

علی جان اون سه تا پتانسیومتر ربطی به فرکانس مدار نداره فرکانس مدار فقط توسط اون پتانسیومتری تنظیم میشه که کنار 555 هستش

شما توی مدارت یه ولم 100 کیلو داری درسته ؟
با کم و زیاد کردن اون نقطه آستانه هم که توسط ولوم 20 کیلو تنظیم میشه فرق میکنه شما باید برا تنظیم اون پتانسیو متر ها یه کاری بکنی اونم اینکه چند تا فلز مختلف رو مثلا استیل - نقره - طلا و مفرغ رو با دستگاهت تست کنی و برای هرفلز با بازی کردن اون دوتا ولوم هر جا که دیدی بیشترین سنس رو برا اون فلز داری همونجه مقدار ولوم 100 کیلو رو با اهم متر اندازه بگیری مثلا شد 50.4 کیلو حالا یکی از اون سه تا پتانسیومتر رو روی 50.4 کیلو تنظیم کنی و اون دوتا پتانسیومتر رو هم همینجور برا فلزات دیگه تنظیم کن بعد با وصل کردن یه کلید سلکتور میتونی کنترل رو به دست بگیری به این صورت که شما مثلا یه جایی رو سنس کردی حالا با برسی اون نقطه با چند حالت کلید سلکتور تقریبا میشه متوجه شد که اونجا چی هستش

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 23 خرداد1393 - 5:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان اقای کاوشگر هم خیلی دقیق توضیح دادن من امروز قسمت شد با ۱۲۰۰۰ برم سر زمین و خیلی لذت بردم وقتی دستگاه با ثبات کار میکرد یکی از دوستان من که ردیاب ۳۵ داشت با من امده بود و با فرکانس ۲۱۹.۹ یک جا رو گرفت و من هم با ۱۲۰۰۰ با لوپ ۹۰ رفتم ببینم چی اونجا اول بالانسش کردم و از سه تا چهار متری شروع کردم به حرکت یه یک متری مونده بود به اون جای قیچی صدای دستگاه در اومد و میتر رفت تا عدد ۴. متوجه شدم تو عمق ۵۰. تا ۶۰. سانته هر چی که باشه بعد ولوم ست رو جایی گذاشتم که فقط اهن رو بوق میزد و طلا رو بوق نمیزد ولی یکم متراژ پایین اومد تو این حالت که این حالت رو با لوپ ۶۰. انجام دادم و رفتم سر نقطه مورد نظر بوق زد و فهمیدم یه اهن کوچیک باید باشه به صاحب زمین گفتم یه چند سانتی بکنید تا اون اهن در بیاد اول خندید و گفت این قدر اطمینان داری من گفتم بکنید بعد درست تو ۵۰ سانت یه چاقوی بزرگ زنگ زده بیرون اومد بعد اینا دیگه دستگاه رو میپرسدیدن و گفتن کارت خیلی درسته

جمعه 23 خرداد1393 - 10:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز روش فرکانس گیری این مدار شاید بارها توضیح داده شده من با گوشی ان هستم به امید خدا فردا باز توضیح میدم

جمعه 23 خرداد1393 - 10:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا بنیامین در مورد لوپ هم من بارها گفتم لوپ استاندارد برای این دستگاه رو باید با کابل شبکه cat6 درست کنید که اهمش در میاد۲.۲ و ظرفیتش میشه ۴۵۰ میکرو هانری دوستانی که لوپ ۱ در ۱ درست میکنن و اگه اهم ۲.۲ بود ولی ظرفیتشون از ۴۵۰ میکرو هانری بیشتر هم شد مشکلی نداره من با همه نوع و همه مارک کابل شبکه cat6 درست کردم و هر کدام یه ظرفیتی رو نشون میداد یکی میشد ۴۵۰ یکی میشد ۵۰۰ یکی میشد ۶۳۰ ولی با همهاین کابل هامتراژ سنس یکی بود پس نیازی نیست وسواس به خرج بدین امروز با کابل ۹۰ cat6 که اهمش شده بود ۲.۲ اهم و ظرفیتش بود ۴۹۰ میکرو هانری راحت یه سینی ۳۰ سانت دایره رو تو دو متر میزد در مورد تغییرات هم باید بگم همون مداری رو که تو صفحه اول هست رو بسازید و نیاز به هیچ تغییری نداره

جمعه 23 خرداد1393 - 10:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
هدایتی نوشته است:
سلام خدمت دوستان اقای کاوشگر هم خیلی دقیق توضیح دادن من امروز قسمت شد با ۱۲۰۰۰ برم سر زمین و خیلی لذت بردم وقتی دستگاه با ثبات کار میکرد یکی از دوستان من که ردیاب ۳۵ داشت با من امده بود و با فرکانس ۲۱۹.۹ یک جا رو گرفت و من هم با ۱۲۰۰۰ با لوپ ۹۰ رفتم ببینم چی اونجا اول بالانسش کردم و از سه تا چهار متری شروع کردم به حرکت یه یک متری مونده بود به اون جای قیچی صدای دستگاه در اومد و میتر رفت تا عدد ۴. متوجه شدم تو عمق ۵۰. تا ۶۰. سانته هر چی که باشه بعد ولوم ست رو جایی گذاشتم که فقط اهن رو بوق میزد و طلا رو بوق نمیزد ولی یکم متراژ پایین اومد تو این حالت که این حالت رو با لوپ ۶۰. انجام دادم و رفتم سر نقطه مورد نظر بوق زد و فهمیدم یه اهن کوچیک باید باشه به صاحب زمین گفتم یه چند سانتی بکنید تا اون اهن در بیاد اول خندید و گفت این قدر اطمینان داری من گفتم بکنید بعد درست تو ۵۰ سانت یه چاقوی بزرگ زنگ زده بیرون اومد بعد اینا دیگه دستگاه رو میپرسدیدن و گفتن کارت خیلی درسته

دوستان توی این روش تفکیک یک ایرادنثبتا بزرگ وجود داره!!
فرض کنید دستگاه جاییرو میگیره و بعد دیگه در حالت تفکیک بوق نمیزنه
خوب حالا تصور بر اینه که فلز موجود جزع غیر اهنیهاست وبا ارزش اما مشکل اینجاست که با توجه به اینکه در حالت تفیک عمق کاوش دستگاه افت میکنه از کجاه معلوم که یک اهن تو متراژبالانباشه که دستگاه در حالت تفکیک به دلیل افت قدرت دیگه نتونسته اونو بگیره وشمابعد چند متر حفاری کلی به دستگاه بدوبیرا بگین که چرا اهن رو اشتباه تشخیص داده :-?
خوب دوست دارم راه حل اون رو خود دوستان بیان کنن که مطمعنم اکثر عزیزان اونو میدونن!؟

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

جمعه 23 خرداد1393 - 10:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد هدايتی بيشتر دوستان دوست دارن اين مدارو داشته باشن اما بعضی جاها با مشگل مواجع هستن اگه بشه. کيت مدارو تو فروشگاه گذاشت و با هزينه معقولی ارائه داد خوبفميشد

جمعه 23 خرداد1393 - 10:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا ارش این حرف شما هم منطقی من یک بار این رو مطرح کردم که من میتونم این کار رو انجام بدم و با قیمت مناسب برای دوستان مونتاژ کنم تا دیگه مشکلی نداشته باشن ولی باید این مورد رو اقا حمید و اقا مجتبی هم تایید کنن چون خلاصه مدیر سایت هستن و باید به من این تایید رو بدن تا بتونم تو فروشگاه این کیت رو بزارم برای فروش باور کنید من نیازی ندارم که از این راه پول در بیارم چون از وقتی که قطعه فروشی رو راه انداختم خدا رو شکر مشتری زیاد دارم و تو شهر ما هم خیلی خوب قطعات میخرن و پروگرام ای سی هم در امدش خوبه و من هم میبینم خیلی از دوستان نمیتونن این مدار رو درست کنن و هزینه میکنن و وقت میزارن ولی نتیجه نمیده در صورتی که فقط یکم دقت کنن مدارشون بالا میاد حالا هر دستوری اقا حمید و اقا مجتبی بدن اگه صلاح نمیدونن که این کار انجام بشه من هم قبول میکنم

جمعه 23 خرداد1393 - 11:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام دستتون درد نکنه بابت جوابتون ولی جناب هدایتی هم فرمودنند توضیح بیشتری میدند میشه لطف کنید توضیح دقیقتر بفرمایید؟

جمعه 23 خرداد1393 - 11:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 292 , 293 , 294 , 295 , 296 , 297 , 298 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 98 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure