نویسنده |
پیغام |
babayi.sajjad
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: خیر بهیچ وجه تفاوت نداره. دلیلی هم برای چنین تفاوتی وجود نداره. ممنون مهندس جان لطف کردین.من موندم پس چرا برا اون اونجوری هس.؟؟؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 27 آذر1399 - 2:15am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
عجیبه! من الان تست کردم و کل برنامه رو هم بررسی کردم. رقم پیش فرض 44 هست و هر زمانی که تغییری توی انتگرال انجام میشه بصورت 2 واحد کم یا زیاد شدن هست. لذا انتگرال هیچوقت نمیتونه عدد فرد باشه. بنابراین باید اشکالی در میکرو پیش اومده باشه که این مساله بوجود اومده. البته این مورد بخودی خود اهمیتی نداره اما اگر مشکل دیگری هم بود باید با اقا مجتبی تماس بگیرن.
|
جمعه 27 آذر1399 - 2:36am |
|
 |
احمد ساكي
|
با سلام وخسته نبتشيد به تمام مهندسان عزيز بخصوص مهندس حميد ميخواستم در باره اندازه و مقدار هر كويل بدانم چند سانت و چمد اهم باشد كويل 50 سم چند اهم؟؟ كويل 60 سم چند اهم؟؟ كويل 70 سم چند اهم؟؟ كويل 01 متر چند اهم؟؟ كويل 1.50 متر و نيم چند اهم؟؟ منشكرم 
|
شنبه 29 آذر1399 - 6:24pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. مشخصات کویلها در راهنما قید شده و از لحاظ مقاومت اهمی سیمهایی که توصیه کردیم بر این اساس هست که مقاومت مورد نظر بطور خودکار حاصل بشه. چون هر متر از سیمی با ضخامت خاص مقاومت مشخصی داره. برای کویلهای کوچکتر کلا مقاومتی حدود 1.5 اهم رو در نظر میگیریم و تا حد 2 اهم هم باشه ایرادی نداره. اما برای فریم 1 متری یا بزرگتر که باید میدان قویتری داشته باشن مقاومت 1 اهم مناسب تر هست. طول سیمی که در هر کویل استفاده میشه براحتی قابل محاسبه هست. مثلا در کویلهای گرد تعداد دورها ضربدر عدد پی(3.14) ضربدر قطر لوپ متراژ سیم رو به شما میده و در فریمهای مربعی تعداد دورها ضربدر عدد 4 ضربدر ضلع فریم مثلا 1 متر معادل متراژ سیم مصرفی هست. البته بهتره همیشه حدود 1 متر اضافه در نظر بگیرین که سیم کم نیاد.
|
شنبه 29 آذر1399 - 7:14pm |
|
 |
babayi.sajjad
کاربر فعال
|
مهندس حمید عزیز مهندس جان من مدارم خوب کار میکرد ولی امروز دیدم وقتی چیزی میگیرم جلوش که سنس بشه علاوه بر سنس شدن ال سی دی پر پر میکنه دلیلش چی میتونه باشه؟؟
|
یکشنبه 30 آذر1399 - 8:45pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
من اولین بار هست که اصطلاح پر پر کردن ال سی دی رو میشنوم و دقیقا نمیدونم منظور شما چیه!  شاید منظور شما سنس دستگاه در حالت سایلنت یا بیصدا باشه! در این صورت در راهنما هم توضیح دادم برای اینکه وقتی صدا رو خاموش میکنین سنس مشخص تر باشه یک حالت چشمک زن برای نور ال سی دی در نظر گرفتم که وقتی هدفی سنس میشه نور صفحه هم چشمک میزنه.
|
یکشنبه 30 آذر1399 - 11:08pm |
|
 |
delta2014
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید قبلا با لوپ کت ۶ شصت سانتی حدود دو اهمی با تنطیمات پالس ۲۰۰ فرکانس ۱۰۰ دیلی دستی ۲۰ تا ۴۰ دلخواهی حساسیت ۱۵ یا ۱۶ اسپید ۸ و ۹
با افزایش پالس به ۲۲۰ تفریبا هیچ افزایش بردی نسبت به قوطی رانی نداشتم، اما الان با لوپ تخت شصت سانتی سیم مسی مورد توصیه شما با مقاومت ۱.۲ تا ۱.۴ اهمی با افزایش پالس از ۲۰۰ به ۲۱۵ حدود ۱۵ سانتی به برد سنس قوطی رانی در داخل خانه افزوده میشه. حالا به نظر شما می تونم در بیرون هم پیوسته با این مقدار پالس یعنی ۲۱۵ کار کنم؟ یا ممکنه مقاومتهای ۵ وات ۴۲۲ اهمی و یا ماسفت ۸۴۰ آسیب ببینن؟ حالا بگذریم که هنوز دیلی دستی مطمعننی نتونستم تصمیم بگیرم ولی اکثرا ۴۰ می گذاشتم و دیگر تصمیم دارم ۲۴ یا ۳۲ بذارم برای سنس اشیایی به اندازه ۱۵ در ۱۵ در عمق های یک متر تا نهایت یک ونیم متر؟
همیشه امید داشته باش
|
دوشنبه 30 آذر1399 - 12:29am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. اینکه با چه عرض پالسی حداکثر برد بدست بیاد به مختصات دقیق کویل هم بستگی داره. با این حال در همین شرایطی که فرمودین عرض پالس بیشتر از 200 رو برای کار روی زمین توصیه نمیکنم. اگر هم بخواین بیشترین برد توام با ثبات رو بدست بیارین باید در هر مکان بطور جدا تست کنین. اگر عرض پالس مثلا 215 روی اون زمین مشکل ثبات نداشت میتونین استفاده کنین. از نظر آسیب دیدن نگران نباشین. من با فرکانس 100 و عرض پالس 500 و مقاومتهای 2 وات و ماسفت 840 بدون هیت سینک حدود 5 دقیقه تست گرفته بودم و با اینکه این قطعات به شدت داغ کردن اما چیزی آسیب ندید! در واقع اون ترکیبی از فرکانس و عرض پالس که دستگاه اجازه تنظیمش رو به شما میده از حیث آسیب دیدن مشکلی نداره. رقم دقیق دیلی در بازه 30 الی 40 اهمیتی نداره و همین حدود مناسب هست.
|
دوشنبه 30 آذر1399 - 12:41am |
|
 |
saedkashi
کاربر فعال
|
سلام استاد و دوستان امشب یه جایی رو زدم که سنگ رخ بود که با لودر جابجا شده بود زیر سنگ رو زدم یه سنس داشتم با لوپ ۶۰ ،فرکانس۱۰۰،پالس۱۸۰،دیلی۲۰،انتگرال ۷۰،گراند خاموش،اسپید ۸ میتر سنس تا ۱۵۰ به مرکز میرسید شعاع حدود یه متر یا بیشتر داشتم ایدی ۴۵ تا ۵۰ بود و فرو ۴۵ که برای دستگاه من در محدوده طلا و نقره هستش اساتید نظر بدن
|
دوشنبه 1 دی1399 - 10:09pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. این مشخصات تفکیک میتونه مربوط به رنج وسیعی از فلزات غیر آهنی و نه چندان بزرگ باشه. با توجه به میتر و حجم سنس بنظر من عمقش بین 1 تا 1.5 متر هست. در عین حال چون حجم سنس زیاد ولی ID چندان بالا نیست احتمال اینکه چند فلز کوچک مانند سکه در کنار هم باشن وجود داره.
|
دوشنبه 1 دی1399 - 10:26pm |
|
 |
|