Hoseinhajii نوشته است:
سلام به مهندس حمید گل
اول از شما بابت ابن همه زحمت و لطف در حق دوستان میکنید تشکر میکنم
و بعد مهندس چرا پیام های من از سمت مدیر تایید نمیشه لطفا توروخدا تایید کنیدخسته شدم از بس پیغام دادم و تایید نشد
حالا بریم سر اصل موضوع
مهندس عزیز من فلزجو رو ساختم البته الکترونیک وارد نیستم ولی مدارو ساختم و طبق گفته خودتون ولتاژ گیری کردم و ولتاژ ها درست بود پشت فیبر هم اتصالی ندارم ولی تا مدارو روشن میکنم بعد چندثانیه السیدی کم نور میشه تا حدی که انگار مدار خاموش شده طبق گفته دوستانی که توی تایپیک بود و خوندم bs170 و ir840 هم عوض کردم السیدی رو هم عوض کردم حتی از 2n7000 هم استفاده کردم ولی بی فایده بود خواهشا کمک کنید چون واقعا به فلزجو احتیاج دارم مهندس کمکم کنید
ضمنا بازم بابت این مدار و زحمت های که میکشید تشکر میکنم
به
فلزجو خوش اومدین. ممنون.
علت اینکه اینگونه پیغامهای کاربران جدید رو تایید نمیکنم همین هست که سوالات و مشکلات تکراری و در عین حال پیش پا افتاده مطرح میشه که اغلب در اثر کم توجهی و نداشتن دانش اولیه در مونتاژ الکترونیک هست و بیهوده وقت و انرژی ما هم گرفته میشه! وگرنه بین این همه طرح و مدار حداقل فلزیاب
فلزجو چیزی نیست که کوچکترین نکته ناگفته ای در موردش باقی مونده باشه و در عین حال از اکثر مدارات هم ساده تر و ساختش راحت تر هست.
همونطور که فرمودین این ایراد ممکنه از BS170 یا اطراف این قطعه باشه که سبب میشه ماسفت یکسره روشن بمونه و جریان زیادی از باطری کشیده بشه تاجاییکه دستگاه حالتی شبیه به اتصال کوتاه باطری رو پیدا بکنه. اما وجود اتصالی در هر کجای مدار هم ممکنه منجر به این وضعیت بشه. مدار رو زیر نور و با ذره بین بررسی کنین اگر مشکلی ندیدین چند عکس واضح از زیر و روی مدارتون بذارین ببینیم چکار کردین.